Cypern!

I harlig varme befinner jag mig i for tillfallet och jag kampar till tusen for att inte skriva pa det som hemma ar  "a,a,o-knapparna".  Ar har for att sola, bada, ata gott, slanga anvant toalettpapper i papperskorgar, lantga efter kranvatten, sprita handerna 100 ganger om dagen, nysa i armvacket och kampa emot allt som har med svininfluensan att gora. Later det inte hamoniskt sa sag?

Bor pa ett hotell som sparar el (hela cypern tycks gora det for tillfallet) sa vi har ingen AC nar vi som mest behover det. Men det ger en anledning till att ligga alldeles extra mycket i poolen och lata sig. Det kan ju darmeot aldrig sla fel.

Kamelsafari och en tripp till Aya Napa vantar vilket vi ser mycket fram emot.

Lovar att sola at alla dar hemma i veckan ocksa! Det finns sol sa det racker till er ocksa.

Hors nar jag ar pa svensk mark igen (har ar det halvsvenskt dock med svenska skyltar och menyer - vad hande med utlandskanslan?) Men men, solen och varmen ar dock nagot som inte finns dar hemma for tillfallet vilket gor det modan vart 100 ganger om att sitta med trasmak i en evighet.

Puss & kram!

Sarskilda pussar sander jag till the one and only (gissa vem).


Tonåring no more!!

Är just nu inne på min sista kvart som tonåring. Hur bra kändes inte det? blir det systemet imorgon månne? - Jaa, jag skulle nog tro det. BARA för att jag kan själv. Emelie kan själv!

Denna önskas. Men jag har en känsla av att jag kommer få beställa den på egen hand. Fin är den iaf och det skulle göra sig mängda bra hos mig i höst :) Lär nog få en massa fint iaf även om inte en jacka!

Tacka för en MYCKET rolig kväll igår med underbart sällskap igår skulle jag minsann också vilja göra. Mera utav det skulle inte sitta fel :) Nästa gång blir väl dock när Isberg är på hemmaplan igen eftersom jag åker utomlands härnäst. Så det blir party att se fram emot :)



...Ska bli bättre på det där med bilder. Lovar!
Pöss

Spooookey!!

Hade "spökkväll" igår med mina kära bröder och mor och vi klickade nog igenom hela internet och kikade på lite roliga bilder med både mer och mindre övertygande innehåll. Hittade dock en finurlig en. Det tog ett jäkla bra tag för mig att se den lilla flickan på bilden. För mig fanns det bara Jesus ansikte och inget annat tills jag efter en lång stund kunde urskilja flickebarnet som sitter i mannens knä. Är det bara jag som är segast i stan? Ganska roligt iaf hur hjärnan leker med en och hur ögat själv ser vad den vill se. Lite som när man är ute och åker bil och kikar på molnen som man upptäcker ser precis exakt ut som en hund eller plastmattan i köket som har små ansikten som stirrar på en när man käkar frulle. Haha, aa you get my point. Jag ser sånt överallt och jag blir lika impad varje gång man kan urskilja något ur  ett slumpmässigt mönster ;P Coolt tycker jag!


"If you take a look at "Jesus'" eye, you will see that it is actually the head of a child in the man's lap. The nose is the child's left hand and that the hair is actually a bush in the background."



Eller varför inte denna bild på Jesus raka motsats?! Djävulen framstår iaf för mig tydligt där i lågorna med sitt getskägg och sin mörka huvcape.. Eller är det bara jag som är en nörd? ;P Äh, det skiter jag isåfall i - är jag en nörd så är jag  åtminstonde en cool nörd!

http://www.slightlywarped.com/crapfactory/ghastlyghostgallery/


RSS 2.0