Butterfly!


Detta var ett utav de guldkorn som jag fick med mig hem igår! Vet inte riktigt än vad jag ska ha den till, men fin är den! :)

Idag har det inte funnits så mkt mer än jobb för min del.. Eller jo, ångest såklart! Men den kommer nog inte att försvinna helt innan jag är hemma i Sverige på heltid igen. Fast det är länge tills dess. Ända till i höst! Hur ska jag klara av det? hmm.. Den frågar lär jag hinna ställa mig själv en miljard gånger, även det tills jag är hemma på heltid igen. Jag längtar redan!

Imorgon blir det alltså ny månad, vilket betyder att det endast är 27 dagar kvar för mig här i Umeå.. MIna dagar är räknade  och jag blir allt mer nojig!

Nu ska jag gå ut på en långprommis med min underbara älskade...också Mikael förståss!! ;) Haha, näe, han kommer före allt alla gången :) Min vän Canon ligger låååångt i lä - Men go' är även han! Maxi och tillbaks för att köpa lite hårfärg tror jag allt att det blir! Har enorm utväxt och ändå så färgade jag håret för inte längre sen än två dagar innan jul. Varför började man ens med det? bara omständigt!

Så, nu är ni bombarderade med nödvändig fakta!! :D Hoppas alla har en trevlig helg iaf :)

Lagom dos av fredag

Idag har det för min del inte märkts av att det har varit fredag. Brukar vanligtvis inte vara ledig på fredagar så jag vet egentligen inte vad en vanlig dödlig gör på en sådan dag. Trots det så tycker jag att dagen har varit bra. Det har som varit lagom mkt av allt. Lagom mkt sova, lagom mkt fläng på affärer, lagom mycket slötid, lagom mkt städ i här hemma, lagom mycket tid med en lagomt stor del av familjen (dem går bra dos och delvis!! haha ;P), lagom mkt tid med kameran, och dessutom har jag hunnit vara å kika när min älskling har spelat! :) kanske var på tiden efter sisådär fyra år.. skämmes!!

Var som sagt på kupan och hann mig även förbi en sväng på myrorna (förstår dock inte hela den här extrema seconhandmodehysterin som försigår i hela landet) men mkt fint småplock har dem och två utav dem guldkornen fick jag med mig hem idag :) Har blivit mkt småpocksinköp för mig i veckan från olika seconhandbutiker runt om i staden (eller, små och små, har köpt en fet jävla byrå på myrorna, kanske inte så litet?!). Jag är nöjd och jag lär nog slänga upp några bilder imorgon som jag tagit med min nyfunna vän! :)

Nu - Film 'min brors flickvän'.. Tror inte att det är någon kanonrulle, kanske lagom bra! Men den bidrar iaf till den lagoma dosen av slötid med min älskling, såhär en lagom bra fredag! :) 

Nattnatt

Grodan

Igår sa en någon i mina ögon viktig person något fint till mig;

 "Emelie, du är som den lilla grodan som hamnar i en stor hink med orörd grädde. Han känner hur motigt de är och han tar sig aldrig nog med kraft för att kunna hoppa ur den utan fortsätter att simma, simma, simma. Men desto mer han simmar runt i den där hinken så känner han att det blir en allt mer fast grund under honom. Grädden börjar ju faktiskt bli hård! Till slut så har han simmast så jäkla mkt att han kan stå på toppen och kika ner på grädden och känna sig riktigt nöjd och belåten. Han vänder det som har varit det värsta till något positivt och har full rätt till att känna sig så jävla stolt över sig själv. Du är en sån människa, Emelie! Oavsett hur mkt skit du får ta eller hur motigt livet tycks vara så vänder du det på något sätt alltid till en hel massa energi som du sedan förvandlar till något positivt, var stolt över det! Du är så jävla bra! Sluta aldrig att vara den person som spriden en massa positiv energi runt om dig hela tiden."
- Då blev jag rörd :) Tack!

.. Jag är förrsesten ledig idag.. Ofantligt skönt! :) Fast jag har sovit alledeles för länge egentligen! :/ Borde vara på ute på resväskejakt eftersom jag sedan jobbar  9 dagar i sträck. Ska konversera lite med min älskade när han kommer hem och fråga snällt om han har lust att skjutsa runt mig! det låter som en bra idé, för jag vet att han aldrig kan säga nej till mig :D moahaha!!

Har fått ett jättefint - eller rättare sagt helt underbart vitrinskåp av mamsen som jag ska måla om.. hmm.. det skulle jag också ha gjort idag, samtidigt som jag målar stolen och den lilla bänken vi har i vardagsrummet.. oj, nu blev det jobbigt! Sen när jag blickar över vår lägenhet så ser jag att det nog allt skulle behövas en liten städning.. (Jag vet inte ens varför jag skrev liten, vem försöker jag att lura?).. Och kanske vika tvätten som vi tvättade för 3 dagar sen.. haha, jisses, jag skulle aldrig ens ha börjat att kika runt i lägenheten.. Men ett tips till er alla som ska flytta hemifrån är att slå på stort det första ni gör, för hur man än bär sig åt så blir det fort skit överallt i en liten en.. och då är det Inte alls så kul att bo hemifrån som man trodde att det skulle vara!

Hörs senare idag! måste uppdatera bättre än vad jag gjort dem senaste dagarna, känner jag! - Hejs :)

..Juste! Kupan vill jag ju också åka på. Fast det kanske inte ens är öppet på en fre?
                                                                                Kan ni ens föreställa er secon-handbutikerna i London? ;)

Dagen idag!

Dagen idag har mestadels bestått av en heldryg dag på jobbet. Och för att inte tala om all fetångest.som ligger och pyr inom mig. Shit! kan verkligen inte tänka på något annat än England just nu, helt omöjligt! Och tänka sig att Sanne ska iväg också :O Att det blev av till slut . Trodde jag icket - men tji fick jag! :) Även fast vi inte kommer att vara särskilt nära varandra så att man bara kan springa över och säga 'hej' så känns det skönt att veta att man har en släkting i det nya landet. Åtminstonde en person som man kan träffa om man verkligen vill. Bra bra!!

Borde gå in på försäkringskassan och kika så att verkligen allt som jag borde fixa är fixat.. Sen måste jag även knåpa ihop någon historia med familjen om utifall att det skulle bli något tjaffs på flygplatsen..Sen kan det kanske vare en bra idé att börja se över sin packning - men bara kanske! Hmm..

Jag borde känna mig hur stressad som helst, men Emelie Robertsson låter sig sällan stressas trots att hon förmodligen borde och det vet hon om. Jag har inte ens någon egen resväska att ta med (eller två)?! När ska jag hinna fixa den? Jag jobbar ju!

Som jag sa.. Jobb, jobb, jobb in i det sista.. Börjar om bara ett fåtal timmar igen, men jag kände att jag var tvungen att skriva av mig lite(det går fort att bli beroende med andra ord). Men men, vila får man göra i graven!

Hane' gött!

Värdefull sovtid.

Näe det här var det sämsta! Här sitter jag uppe med tuppen och tror att jag ska börja kl 9.45, fast med en magkänsla som säger att jag bör kolla schemat en extra gång innan jag åker till jobbet. Sagt och gjort så ser jag ju att jag inte börjar förrän kl 15 :O Huvvaligen..

Fast då kan jag spendera lite kvalitetstid med mina älsklingar.. Slå två flugor i en smäll.. Det är alltså 'blända-Micke-med-blixten-time'. "Men jag vill ju bara ha några fina kort på dig när jag åker till England" - tror han ja! ;)


Mkt fint - Men han är dock så wonderful! :)

Emelie Tekninknörden Robertsson

Jag är såååå jäkla nöjd! :) Det ska mycket till för att jag ska låta den här vila en hel dag. Bara tanken på att jag hade den här lilla guldklimpen hemma gjorde jobbet lite lättare att utstå idag. Är man en nörd då eller? :P Jamen, det kanske jag är ändå, nu när jag tänker efter.. Ny mobil, ny bärbar dator OCH en ny digital systemkamera på mindre än en månad.. Emelie Tekninknörden Robertsson - aaop, det kanske är så ändå! :) Vad har hänt med allt skoshoppande? det måste jag helt enkelt ta igen i England. Jag har nog inte så många val än att vandra Londons gator och köpa alla skor jag har missat under min teknikperiod.. Guuud så jobbigt ;P Men något positivt är att man spara så in i fanders med pengar på att köpa skor än elektronik.. Det är bra, mkt bra!

Den kommande tiden lär det inte finnas så mkt annat i min värld än att knäppa bilder - but I'm not complaining ;)

Nu ska jag slänga iväg ett mail till londonfamiljen och säga att dem ska befinna sig på Heathrows flygplats terminal 5 kl 9.00  a.m. den 28onde.. Sååe, från och med onsdag blir det nedräkning då!

God natt :)

21.55 + Preciouse

För det första så vill jag bara säga att det numera finns både datum och tid på när jag lämnar Umeå. Det är helt sinnes!!!
Kl 21.55 den 27/2 så lyfter mitt flyg ner till Arlanda.
Kl 07.00 den 28/2 så lyfter mitt flyg till slutdestionationen London!
Jag är helt tom på ord, men ack så jääääkla förväntansfull :) - Det här kommer att bli bra! (I keep telling myself) ;)
 
För det andra!! :D My preciouse - Canon EOS 1000D blir min så snart som imorgon! Har lagt en beställning ikväll och hämtar den imorgon :D Yeeeees!!! Jag är så övelycklig så att det finns inte :) - Snart är du min!


Sleep tight - det kommer iaf jag! :)

London calling

Jag var nog ganska trött när jag skulle till jobbet häromdan!!

Nu ska jag betala en massa tråkiga räkningar, men sen mina vänner....Bumbumbe-dumbumbumbe-dumbum!! (någon som hänger med i vilken låt det där bumpandet var? ;) ) Sen ska jag beställa vad som kommer att bli min käraste ägodel, och dessutom till kanonpris :D

Har förresten pratat med London idag - "Hi Emelie this is Kate Hagger from London calling".. Vilket fick mig att tänka på Eurovision, vilket i sin tur fick mig att inse att jag inte kommer att vara hemma under mello! :O Jag som genom alla tider har sett allt som har med melodifestivalen att göra. Hur ska det gå?! Kan dock bli roligt att se Englands uttagning, för man gör väl samma lika i alla länder? Iaf - allt känns bara bra! :)

uppfriskande smak av saftiga päron.

Igår var det paaartej som gällde för Emeliorna. Mkt trevligt! :) Riktigt skönt att få vara helt obrydd om världen och bara leva i nuet - sånt uppskattas.. Man måste få lossa lite på tyglarna ibland och låtsas som att ingenting annat existerar. Mkt välbehövt prat blev det, spec med tanke på att jag snart åker! Shit vad jag kommer sakna Umeå.. Och dem alltid lika lyckade och stämningsfulla förfesterna hos Erik - det var, som alltid, great!! :) (Trodde vi för en sekund att 'Pipes' kunde toppa det? - dumma människor ;P )


Puss på dig, darling! :)

..Kvällens allsångslåt - 'The man who can't be moved'.. Den är för mysig alltså!

Köpt sushi åt folket.

Jag har problem! Sitter här med ett skit USB-minne som tänkt ska hjälpa mig att föra över alla mina grejer till den nya datorn. Minnet är tomt och rymmer 8 gig, men det står att 7,56 gig är upptaget? :O det är ju inte en chans i världen att 'ingenting' kan ta upp så mkt plats, eller är det jag som har tappat mitt logiska tänkade?! Om du är en vis människa som ser logiken i detta, och som faktiskt förstår hur absolut ingenting på ett tomt USB-minne kan ta upp hela 7,56 gig, så snälla, snälla förklara! då ska du få en guldstjärna :) Mattias kanske?! någon?  - Med risk för att det inte är så många som läser just nu så måste jag nog ta det lilla logiska tänkade som jag fakttiskt har och inse att det blir nog ingen överföring ikväll (inatt).. Men det kanske är lika bra det då jag börjar jobba kl 10 imorgon!

Ytterligare en sak jag inte förstår är hur i hela friden wasabi kan vara så jäkla starkt?! Det finns nog ingen gräns! Jag åt sushi till middag idag. det var gott.. eller inte bara gott, riktigt gott!! :) inte vad jag väntat mig efter mina, fram till idag, misslyckade sushiförsök. Åter till saken - Den nästintill icket existerande wasabin som jag tog på en utav bitarna brände ju nästan hål i gommen.. Hur äre möjligt? Jag har aldrig förstått tjusningen i varför man ska plåga sig själv med att äta mat som är stark när starkt inte smakar något utan bara gör ont?! Grubbla på den ni ;) Hur som haver så blir det nog snart en tripp till någon utav dem nyöppnade sushibarer som har slagit upp portarna i nytänkande Umeå. Det ser vi fram emot :)

Ett inte lika fullt så lyckat sushiförsök! Sushi för 4 pers..
Eller gjorde vi kanske för 40 pers?

Imorgon hade jag tänkt visa er min blivande älskling! Nu är det inte länge kvar tills jag hade den i min ägo!! :D Tills dess, god natt på er :)

no call...

åååh, jag är så pepp, jag är så pepp, jag är SÅ jävla pepp!!! :D Har idag varit och kikat på vad som troligtvis kommer att bli min bara min preciouse! :) Förhoppningsvis nu efter att alla tråkiga räkningar är betalda, annars kan det bli knivigt om tid innan jag åker till England! Vill ju dessutom hinna bekanta mig lite med den innan.. hmm!! tror faktikst att jag inte har ngt annat val än att inhandla den snarast.. MUMS!!!!

Emelie x 2 = utgång imorgon! + en eventuell Haaanabaaanana?! :) Om möjligt också en Malin?! slå en pling om du/ni är pepp - annars gör jag det iaf!

Nu måste jag göra massa tråkgöra - packa upp å in i kyl å frys! kommer just hem från den obligatoriska '25e-storhandlingen', huuuga! pengarna bara flyger iväg...

Tillskott.

Sitter just nu med mitt senaste tillskott i knät, har köpt mig en dator att ta med till England. Tråkigt bara att jag inte kan ta med mac-datorn, nu måste jag börja om med Windows efter att ha använt älskade mac i två år, men vi ska nog  kunna bli vänner igen! :) Detta är dock inte den nya älsklingen jag är på jakt efter, utan den kommer lite senare - värd att vänta på!!!!

Emelie ringde ikväll och frågade om jag var sugen på utgång i helgen, men jag trodde ju att jag hade öppning i helgen så jag var lite tweeek! Men till min stora förvåning så ser jag ju att jag tillochmed är ledig på sön, ledig med stort L. Detta är inte ett vanligt förekommande fenomen mina vänner, inte alls. En ledig söndag var lääänge sen! Så några lördagsbravader ska vi nog hinna med :)

...Jo juste, Londonmamman har fortfarande inte hört av sig. Vad göra?


Den som lever får se.

Inget inkommet samtal från London!! Dem verkar ha mkt "vi-lovar-att-vi-ska-göra-det-imorgon-men-vi-kommer-egentligen-att-göra-det-när-det-bäst-passar-oss" för sig.. Det kanske inte bådar så gott?! Eller så är dem helt enkelt en upptagen småbarnsfamilj.. I övrigt så verkar dem vara helt underbara :) Den som lever får se!

Så nu sitter jag här igen - sängen muttrar om att jag borde gå å lägga mig, men så äre ju 'rewind' på MTV.. Varför skall TV vara så mkt bättre på natten för?!

Drömmer mig bort till utlandet gör jag också, inte London med lika pissigt väder som vi har för tillfället, utan med en massa sol, bad och värme!! Skulle inte sitta helt fel att titta ner på sina pepparkaksbruna fötter som sipprar solvarm sand mellan tårna.. Guuuud så skönt!

I natt ska jag drömma mig bort om röda havets helt fantastiska snorkling. Inte nå fis-snorkling med nå småfisk där inte!! - Nog bland dem mäktigaste upplevelser i mitt liv :)

 
Egypten -08
..God natt! :)



ring ring, skingra den oro som mal..

.. Väntar just nu på ett samtal från London.. Hon borde ju faktiskt ringa snart, tycker man :)  - Exciting!!

återkommer

Pepp

Ingen ny älskling har tillkommit.. Tråkigt! Jag som hade sett fram emot det så mkt. Och inte blir det av imorgon heller, för då är det jobb som gäller, heeele' dan'. Appropå jobb så har jag ju som känt sagt upp mig nu, vilket känns heludda med tanke på att arbetsplatsen har varit mitt andra hem dem senaste 2,5 åren. Jag har fasen spenderat mer tid med alla på jobbet än vad jag har gjort med nära och kära. Men dem tillhör också mina nära iofs! Gud vad konstigt att inte träffa alla dem varje dag, shit! det har jag inte ens tänkt på. Men det blir ju en extra anledning för mig att bli ännu mer sentimental när jag åker, yeees, då har jag ju faktiskt många anledningar till att stortjuta tre dagar i sträck innan jag ger mig av! :P Min sista schemaperiod är nu lagd iaf vilket innebär att mina dagar är räknade!! Mot all förmodan så är jag hur pepp som helst :)

Fick just ett jättegulligt mail från Kate (Londonmamman).. Så söt! När jag kommer dit så ska vi åka till IKEA för att inhandla allt nytt till mitt rum, så att jag får känna mig riktigt som hemma, haha! Som att alla svenskar skulle ha liv byggda på en grund av IKEA?!.. Har även fått dem att stå för lite extra kostnader vilket innebär mer pengar till shopping för mig ;) niiiice.. Tråkigt nog så missade jag samtalet från henne ikväll (dem som känner mig vet hur jag fungerar när det kommer till telefoner, inte min starkaste sida) men det får vi allt ta igen imorgon :)

Hur som helst så väntar sängen på mig. Eller rättare sagt så skriker den på mig att jag verkligen borde gå och lägga mig nu, bums!

...förresten, nu ska vi inte köra den röda skitbilen på ett tag, utan vi har fått tag på en blå bil, en BRA blå bil!! :) Den röda bogserade vi bort - farligt, Emelie satte sig bakom ratten, utan körkort! Men he' gick ju som smort ;P Tur att farbror blå inte var ute mitt i natten..

God natt :)
..Fast nu börjar ju '2 & 1/2 män', kan ju inte lämna dem i sticket!

...say no more!

Har varit på så himla bra humör hela dagen eftersom vi äntligen, äntligen, äntligen skulle åka på jakt efter en ny älskling till mig.. Men humöret är nu helomvänt, och fort gick det dessutom!!!

Vi hann f** knappt sätta oss i den där förba***** jä*** bilen (läs; underbara, fina, röda sportbilen) innan vi hade halva Haga springades och puttandes baki röven på oss.. Gubbar parkerade mitt på ÖK för att komma ut hjälpa till och knuffa bilen, tanter som just varit och handlat bara kastade in matkassarna i bilen för att ge en hjälpande hand, hippies med skägg ner till navel som inte tvekade en sekund utan bara började putta! Genom rondeller och regn och rusk.. Vad gör man inte för sina medmänniskor?! Måste ha varit en rolig syn för dem lyckliga själar som inte behövde vara en del i det hela.

Tänk er en utav dem alla muskivideor där det till en början är en ensam själ som strosar omkring på en öde väg någonstans, och efter att ha marsherat tvärs över halva jordklotet så har han bildat det största följet någonsin skådat. Lite så kändes det. Lagom pinsamt att sitta där bakom ratten för att sedan veva ner rutan och fråga på vilken jäkla sida tanklocket sitter på.. Man vill ju bara sjunka långt ner under jorden och möjligtvis kika upp igen om 10 år..

Nu glömmer vi att detta någonsin hänt, också åker vi till mamma och pappa och äter middag istället! Det tycker jag låter bra :)

Hörs senare!!


Vill man så kan man!

Sjukförsäkring - Check!
Uppsägning - Check!
Känns bra att jag äntligen har tagit tummen ur och börjat planera och organisera denna resa. Med sjukförsäkringen + uppsägning avklarad så återstår det alltså bara typ, hmm... 10 000 punkter på min "att-göra-lista" innan jag åker. Så många saker men så lite tid. Hur ska jag överleva detta?

Lite mer tid har jag dock fått på mig att ordna allt innan planet lyfter mot England, familjen ville skjuta på det en vecka så att jag kommer lagom till barnens skollov vilket jag inte har något emot!! - då har jag dessutom en extra vecka på mig att mysa med nära och kära, framför allt med Mikael! Kommer bli extremt jobbigt att lämna honom på hemmaplan, trots att det är under så pass kort tid. Men men, you have to make some sacrifices to win anything in life!! 2 veckors semester kommer jag ändå att ha och han lär komma över också, så det känns hur lugnt som helst, vill man så kan man!! :)



Helgen har bestått av jobb och att hjälpa mamma och pappa att flytta.. Barndomshemmet är nu inget mer än ett minne blott vilket är mycket ledsamt måste jag säga!! fick mig en liten tår i ögat när jag såg hur tomt och ensamt det stod, men så är det kanske jag som är extremt överkänslig också, haha! Jag kommer ju gråta 3 dagar nonstop innan jag ens har åkt iväg till England, det känner jag redan nu! :P Men det känns bra att jag fick vara med vid deras flytt och att säga hejdå till lägenheten innan jag själv åker iväg, skulle vara helkonstigt ifall det hade varit helnytt att åka och hälsa på dem efter jag kommit hem!!

Hur som helst så börjar jag bli riktigt, RIKTIGT nervi!! Mycket som sätts på prov och nu när jag är så nära så känns det självklart som att jag inte alls är redo för detta.. Men jag tror att det kommer bli bra, mycket bra :)

Förresten så var 'Benjamin Button's otroliga liv' kanon - Speciell och stundtals lite creepy, men absolut sevärd!

Nu ska jag kika förbi hos näst äldsta systern som även hon just har flyttat, spännande att se vad dem har lyckats åstadkomma! :)

Hejs så länge!

Pjuh!!

Hemmkommen från stadium och en jacka fattigare.. Att jag ens för en sekund trodde att det skulle finnas något inne att byta till efter all denna mellandagshysteri!! Nepp, får helt enkelt vänta ett tag till och frysa i min/mina nuvarande så jag kan köpa en riktigt snygg vårjacka innan jag åker (eller varför inte plats?! hmm..), det kommer trots allt att vara vår i England då ;)

En jacka fattigare men ett värdefullt mail rikare! :) Självklart är det jag som är allt för nojig! varför ska jag inbilla mig saker heeeele tin' för? Tankar som bara stressar upp helt i onödan.. Så typiskt mig! Såklart har inte familjen valt bort mig, snarare tvärt om, bara blivit mer frälst. Mamman har inte haft tid att skriva för att hon haft alldelens för fullt upp med att leta olika förslag på collage, au-pairträffar, pratat runt med andra vänners au pairer om att dem ska få visa mig runt, etc. Helgo' :) så nu kan jag andas ut igen! Dock så frågade dem om vi kunde skjuta på min resa en vecka fram, vill säga att jag åker den 28/29.. Skulle vara skönt att ha en vecka till på sig här hemma, men samtidigt så jobbigt att vara nervi en vecka längre.. Jag får även skjuta på det ändå lite extra om jag skulle vilja.. hmm.. Ambivalent kallas det!!  Vi får se vilket datum det blir, men att det blir är iaf 100 % säkert.. Är så grymt förväntansfull så att det finns inte! :)

Näe som sagt, biopremiär ikväll, så jag kanske skulle slänga i mig lite mat, hoppa in i duschen och göra mig klar!! Även göra ett andra försök att få tag på Hanna, kan vara bra!


.. too cute to be true!
Trevlig kväll allesammans!

Stress!!

Goddagens goddag!!

Själv börjar jag känna mig rätt stressad inför denna flytt, men min värdfamilj verkar ta det hela med en nypa salt. En allt för rejäl nypa salt skulle jag vilja säga!! I tisdags sa dem att dem skulle höra av sig till mig i onsdags, angående några frågor jag haft, men idag är det fredag (!!) och inte en tillstymmelse har jag haft utav familjen 'Hagger'.. Borde inte allt gå som rinnande vatten när det är så pass lite tid kvar?! Kan det hela vara en bluff? - näääe, nu blir jag bara nojig.. Varför i hela världen skulle man lägga ner flertalet timmar på något/någon som man inte ens har tänkt att lura rejält?! Haha, näe nu låter det som att jag ska sluta tänka så mkt.. Det finns ingenting skumt med familjen alls och jag har ju trots allt haft kontakt med dem en längre tid.. Men ändra sig kan man däremot göra.. Tänk om dem helt plötsligt har bestämt sig för någon annan och valt att ta den lätta utvägen och inte berätta något för den där Emelie som sitter uppe i kalla Sverige.. Dem bryr sig väl inte om att jag väntar som en ivrig hund under matbordet i hopp om att en yyynka liten matbit ska trilla ner i sinom tid?! Eller?! Vi både parter har ju trots allt bekräftat attt vi har valt varandra, och dem tog bort sin au-pairsida dagen efter we had confirmed! - Annars finns ju även det mest troliga alternativet, dem har faktiskt inte haft tid att höra av sig till mig!!

Näe, som Tobias brukar säga.. "Släpp kontrollen Emelie, man kan helt omöjligt ha 100% kontoll över allt, lika bra att inse". Med lite vemod lyssnar jag på det för en gång skulle, och väntar in familjen! - klart dem kommer att höra av sig..
....Eller ska jag kanske skicka ett mail och fråga vart dem tagit vägen?!

Hur som haver så ska jag traska iväg till stadium nu för att byta en allt för ljus jacka som inte kommer att fungera med en massa barn runt omkring (dem kommer höra av sig, dem kommer höra av sig!!), blir nog en mörkare en.. Sedan väntar mys i biomörkret med Hanna! 'Benjamin Buttons otroliga liv' - speeenande!!

Hejs så länge :)


På väg mot nya äventyr..

En blogg är nog faktiskt ett måste att starta innan man beger sig ut i stora, vida världen, dessutom soloallén!! Dels för egen dokumentation, men även för alla som är intresserade av att ta del av min vardag som snart kommer att vara i England. Dem kommande 6 månaderna lär vara bland de mest händelsefyllda och lärorika i mitt liv, stunder fyllda av alla olika sorters känslor och tankar. Just dem känslorna ska jag försöka sätta ord på, och alla dessa tankar ska jag försöka att skriva ner i denna blogg.

En digital systemkamera är även på ingång (Äntligen!!! Något som jag har suktat efter så länge så att jag vet inte vad) så jag kommer att proppa min blogg med bilder för att även ni ska kunna få se så mycket som möjligt av mitt liv i England. Alla som vill får mer än gärna ta del av detta, ju fler, desto roligare! :) 

Så nu sitter jag här med en nybakad blogg, något jag aldrig hade trott om mig själv! Men mot min förväntan känns det riktigt bra.. Jag kommer trots allt att ha saker att uppdatera med heeela tiden, för vad är väl inte mer tråkigt än en blogg som uppdateras med jämna 3 veckors mellanrum?! Jag hoppas att ni följer med mig på min resa genom livet, men först och främst, till England!

Titta in snart igen! :)

Kram kram - Emelie 

RSS 2.0