Maskis

 

 

 

 

Lätt den roligaste kvällen på mycket, mycket länge! Mer utav detta önskas :) ..Fast då skippar jag gärna biten att halva min (hyrda!) klänning smälte sönder och brändes rejält..

Tråkigt att jag inte hann ta bilder på alla innan trelitersdunken kom fram.. Efter det tänkte jag inte ett skvatt på att ta bilder! KUL var det iaf :)


Jonny - The new black?

Sitter och kikar igenom min mail och blir chockerad över hur mkt skit jag har i den. Jag som tycker att jag inte gör annat än och rensar den så fort jag klickar mig in där. Men jag fick dock ett bevis på att den inte är så välrensad som jag trott. Hittar nämligen en kvittering ifrån den 26 Januari då jag bokade mitt flyg till London. Det är nästan på pricken 9 månader sedan. Tänk om jag hade stannat tiden ut som vi först kom överens om och kom hem nu? Då är min första och viktigaste tanke... Undra hur många par skor jag skulle haft? - Näe, såklart det inte är.. Min första tanke är huuuur i tusan hade jag tänkt mig det hela med mig och Micke egentligen? Så mycket som vi har hunnit gå igenom sedan jag kom hem. Så mycket som har hänt allmänt! ..Hela den här sommaren? Undrar på vilket sätt de båda alternativen har/skulle  förändrat mitt liv. Jag är iaf glad över mitt val och det har jag att tacka denna sommar för. Men London vill jag fortfarande uppleva mer av. ÄLSKAR staden! ..Och skoutbudet förståss!

Har även en mapp med 4 sidor Au-pairfamiljer som skrivit till mig.. Drygt 130 familjer? Sammanlagt räknade jag på att det var cirka 250 familjer som hörde av sig till mig och ville att jag skulle komma till just dem. Men poff, nu ryker även den mappen.

Men en mapp som får ligga kvar är alla roliga historier min kära far skickar. Det tycker jag om! Här får ni ett smakprov som åtminstonde föll mig i smaken;

Lille Jonny kom in i köket där hans mamma stod och lagade middag. Hans födeslsedag var i dagarna och han tyckte att det var ett bra tillfälle att berätta vad han önskade sig.

"Mamma, jag vil ha en cykel när jag fyller år"

Lille Jonny var lite av en bråkstake. Han hade varit i bråk både hemma och i skolan. Mamman frågade om Jonny  trodde att han hade förtjänat några presenter.

Självklart tyckt Jonny det.

Jonnys mamma som var en kristen kvinna tyckte att han skulle se över sitt beteende det senaste året och sen skriva ett brev till Gud och förklara varför han tyckte han förtjänade en cykel.

Jonny sprang upp för trapporna till sitt rum och satte sig för att skriva...

Brev 1: Käre Gud. Jag har varit en väldigt snäll pojke detta år och skulle vilja ha en cykel när jag fyller år. En röd.

Din vän Jonny.

Jonny vistte att han inte varit riktigt ärlig, hade hade ju inte varit en snäll pojke det senaste året. Så han knycklade ihop brevet och började på nytt..

Brev 2: Käre Gud. Detta är din vän Jonny. Jag har varit ganska snäll i år och skulle vilja ha en röd cykel i present när jag fyller år. Tack på förhand!

Jonny visste att han inte varit riktigt ärlig så han rev sönder brevet och började på nytt igen.. 

Brev 3: Kära Gud. Jag har varit en hyfsad pojke i år och jag vill verkligen ha en röd cykel på min födelsedag.

Din vän Jonny

Jonny visste att han inte skulle kunna skicka detta brev heller till Gud. Han kände sig upprörd. Han gick tillbaka ner till sin mamma och sa att han sklle gå till kyrkan. Jonnys mamma trodde att hennes plan hade fungerat för Jonny såg väldigt ledsen ut. 

"Kom hem innan middagen bara" sa mamman.

Jonny gick ner för vägen till kyrkan och väl där gick han fram till altaret. Han såg sig omkring för att se om någon var där som kunde se honom. Han lyfte upp en staty av heliga Maria, lät den snabbt glida ner innanför jackan och sprang sen ut ur kyrkan. Han sprang hela vägen hem och väl hemma så sprang han genast upp på sitt rum där han skrev ett nytt brev till Gud.

Brev 4:

JAG HAR DIN MAMMA. OM DU VILL SE HENNE IGEN SÅ GER DU MIG DEN SATANS CYKELN!!!

HÄLSNINGAR...

DU VET VEM!



Haha, vet inte om det är mina ålidhemsgener som vaknar till liv men jag tycker att ungens namn skulle gjort sig bättre med typ Ali.. Skulle känts mer genuint. Jaa jisses vad rasistiskt det där lät men det är en smäll jag får ta utan att rikitigt mena det så. Kul var den iaf!


Up!

Åååh, jag är helt frälst! :) Har just hittat mig en ny favortifilm.. En animerad från disney/pixar. Gråt, skratt, skratt, gråt, också lite mer skratt. Helmysig film som, om du inte redan gjort, borde se! :) Att gråta åt en tecknad film liksom? Är inte det ett bra betyg så säg? Jag som inte ens har PMS?! 10 av 10!

Ett mycket fint äventyr värt att fälla en tår för!

 

Har jobbat som en tok de senaste två dagarna trots sjukdom (måste passa på när jag får någon sketen timme) vilket nu resulterat i att jag är mer slut än mest... Tagit en "powernap" på 2,5 timme redan men kan inte ens hålla ögonen öppna 5 minuter till. Tror jag borde gå och lägga mig - oooh yes indeedie! Måste ju bli frisk till den stora helgen som kommer innefatta en maskeradfest som planeras innehålla dunder och brak. 3 liters bag-in-box-spriten hänger med... det säger väl allt? ;) oooh, it's gonna get ugly!

 

Ska krypa ner med hjärtat nu och hålla om honom så hårt jag bara kan till dess att han förstår hur mkt han betyder för mig (innebär att jag kommer måsta hålla om honom 4 ävah!) .. Också ska vi planera våra äventyr i livet tillsammans.. Just nu lutar dem mot Karlstad av alla ställen?! - ååh vad han är go :]




Nighty

 


Once you pop you can't stop

Ouch! Nu har jag fått ont i magen för att jag har ätit alldeles för många vindruvor alldeles för snabbt. Det känns som att man inte ens har tuggat dem, utan svalt dem helt som de är... Om ni förstår?! Lite once-you-pop-varning på druvor. Borde stå på förpackningen.

Jag och mina kloka ideér - vart får jag allt ifrån? Som en skänk från ovan! Men nu var det inte det jag ville skriva. Det jag ville delge världen med var att jag har fått en låt. Jupp, en alldeles egen från en alldeles speciell person. Fint!

If I was a flower growing wild and free - all I´d want is you to be my sweet honey bee


Imorgon ska jag agera vanlig dödlig. Jag ska kliva upp klockan 7.45 (inte eftermiddagstid) och åka till jobbet en timme senare. Detta innebär att jag borde studsa i säng inom en mycket snar framtid (inte kl 04.00) vilket i sin tur kommer leda till att min dygnsrhytm kanske blir som den borde.. Bättre sent än aldrig - det är väl så man brukar säga?!


Anka!

Nu hoppas jag att hela Sverige bänkar sig framför framför Anna Anka.. För det är väl egentligen henne man väl se? Jag älskar att hata henne! Gööööörbra!

New look

Sådär! Det får fasen bli bra såhär ett tag framöver. Har suttit dryga 5 timmar (jag kan ju inte ha något bakom pannbenet) och slitit  med fleeeera olika förslag på hur det skulle kunna komma att se ut men jag har inte blivit nöjd en endaste gång. Nu är jag dock så jäkla less att jag lämnar bloggen såhär vare sig jag är nöjd eller ej - halvblurrig och någon skarp kant här och där men det får duga ett tag som sagt också får jag hoppas att det inte gör allt för ont i ögonen. Våren/sommaren är borta från bloggen iaf och det var väl det som var tanken... Även om det tog emot. 

Nattnatt

Höstmys!

 

 

 

 

Gårdagen var en jämarns mysig dag innehållande baraxlat och pinn/strutglass ute i solen med den jag älskar mest! Det var uppskattat. Blev även en mycket bra kväll innehållande alla syskon Robertssons. Det borde göras mer av tyck ja!

 

Idag är en desto segare dag vilket livet tenderar att bli när man är sjuk. blööö! Har hur mycket som helst som skulle behöva göras men det finns verkligen nada ork. Därför blir kvällen ensam med en skål nudlar och lite gossip. Det kändes som att det räckte. Möjligtvis en dusch också i ett försök att tvätta bort den lukt som förföljt mig hela dagen... mystiskt sånt där!


Vampyrer är siktet

Eftersom jag likaså förbannat inte kommer ur den onda cirkeln där mitt dygn är bak och fram så kan jag väl ändå passa på att se den älskade Twilight igen?! Det slår väl aldrig fel? Dessutom har ju inte Mikael sett den heller så vi får se ifall den slår lika hårt på den manliga sidan som den kvinnliga. Dock så måste ju jag svika alla kvinnor där ute och erkänna att jag inte alls tycker att Robert Pattinson (?) är den hunk som han beskrivs att vara, han har endast en sexig rollkaraktär. Oooh, jag kommer få smaka på försök att bli bevisad motsatsen av Sandra efter att hon läst detta känner jag. Som tur är så hinner inte det hända förrän vi ska träna imorgon kl 12 så jag har mitt "tycker-inte-att-pattionson-är-snygg-what-sooo-fucking-ever" på det torra. För tillfället iaf.

Ha en god natt allesammans - min ska spenderas med vampyrer! ...Och baben förståss!

Oooh, jisses vad jag längtar till premiären av New moon!

Nattnatt

insikten

Jul, jul, stååålande jul.... började jag sjunga under en reklampaus när vi slötittade på TV igår kväll. Ååh, vad mysigt med julmusik tänkte jag och blev alldeles varm i kroppen när jag tänkte på glögg och pepparkaksbak, nejlikesprängfyllda apelsiner och mammas nubbesill på julbordet. Men, varför börjar jag sjunga på detta nu var följdfrågan som kom inte långt därefter. JULREKLAM?!?!?! Mikael, dem gjorde just reklam för JULkonsert på Nolia?! MIKAEL?! Hörde du? Julmusik på TV'n nu! JUL!!! NU!! Den femtonde jävla september..

Hade hunnit smälta en stor av del den hemska julupplevelsen från gårdagen fram till för 10 minuter sedan då jag fick ett SMS från min äldsta syster; Hej syster! Vill du följa med på julkonsert med Sonja, Måns, Sanna och Shirley?... (Inte så att vi ska åka dit med dem, nej, nej utan titta såklart). Jaha, när ska det här äga rum tänkte jag?! Om inte en hel månad före självaste julen fick jag snabbt besked om när jag fortsatte läsa meddelandet! Och nu är det mer än tre månader kvar...

Efter denna jul som ska firas ska jag inte ens orka ta ner julgrejerna. Näe, jag ska låta dem sitta uppe! Det handlar ju ändå inte om så många månader... från januari någon gång till början på september.. Och däremellan är det ju ändå bara sommar och då vistas man ju ändå inte inomhus. Om TV kan besämma att julen ska dra igång redan femtonde jävla september så kan jag tammetusan bestämma att man inte nödvändigtvis behöver klassas som en galning om man väljer att ha juldekorationerna uppe året om. Sådeså!

God jul på er allesammans!

In your face!

M; Är det inte en sparv?!?
E; Öööööh, vadå sparv?
M; Jaa, det ser ut som en liten sparv?
E; Du vet ju inte vad du snackar om... Det är ju för tusan en uggleunge!
M; Inte en sparv?
E; Näe?!
M; Okej, okej! Då äre väl än uggleunge då!



Uggla VS Sparv

Är inte svaret givet?

....Men du måste ju söka på "brunsparv" det är inte den där sparven jag menar?!
Nähe men det där är bara den vanligaste sparven i Sverige?
Jaa, men det är brunsparv jag menar..
Ok! (Jag googlar brunsparv)
...Jaha, men äre BRUNNSPARK du menar älskling? då förstår jag precis!!

Det finns inte ens något som heter brunsparv..
Såklart det är en uggla!

 



Hubert

 

Är han inte urtjusig min nya sambo? Eller nya och nya.. Låter som att jag har bytt ut den gamla men han är ju fortfarande kvar förståss. Han ryker inte i första taget oavsett hur söt uggla eller hur många ugglor för den delen som härnäst flyttar in. För jag kan ju säga er att det är inte min första och garanterat inte min sista. Jag vet inte vad det är riktigt men ugglor är ju my thing! Just loooove them! Så länge det inte är av flaxande och bajsande slag, that is!

Tack för en fin, försenad födelsedagspresent Isan!

Funderingar efter att ha vridit och vänt i två timmar;

Bara vända på mig lite, lite, liiite.. Men försiktigt så inte Mikael vaknar.
Men vaaarför ska det börja klia i pannan exakt denna tid på dygnet? Just när ögonen äääntligen blivit tunga.
Min rumpa är kall - täcket räcker inte till för att Mikael ligger på tre fjärdedelar av det.
Jisses vad jag är törstig. Tror det är därför jag inte somnar. O R K A R  I N T E  H Ä M T A  V A T T E N.
Hmm, imorgon får jag inte missa idol!
Happ, har lovat Mikael att gå upp med honom i ottan imorgon och frulla. KLOCKAN HALV SJU?! Hoppet? - vem lovar något så puckat?
Tick tack, tick tack, tick tack... Nej Emelie, du skulle bara våga börja göra låtar av klockslagen.
Jag tror inte jag kan sova.
Undrar vad vi ska äta till middag imorgon. Ska jag kanske gå och tina upp något redan nu?
Näe, fan!! Nu fåre tammetusan vara nog. SOV FÖR GUDS SKULL FLICKEBARN!!
Jag vill köpa en symaskin - tänk allt fint vi skulle kunna skapa vi två.
..Jag kan jävlar i mig inte somna!

Happ, så gick det med mitt tappra försöka att vända tillbaka på den vridna dygnsrhytm som helgen har lämnat efter sig. Den har bestått av väldigt tidiga mornar.. Dock inte för att jag har vaknat den tiden på dygnet nej, nej, det är såklart för att jag har gått och lagt mig när vanligt folk egentligen stiger upp. Är inte det ett bevis på att det har varit en hejdundrans helg? Det kanske de fyra senaste inläggen i bloggen också kan bevisa iofs?! Har ännu inte hämtat mig från hur härlig "kinesmicke" var. Tråkigt att man förmodligen aldrig kommer att se honom igen.  Han får leva kvar inom mig, Mikael, Hanna och Erica itsället. Det är alltså inte min Mikael som man kanske kan tro utan en helt unik Micke som dök upp lika plötsligt som han försvann, men där emellan hann han lämna ett stort avtryck i oss alla! Haha!

Bättre sent än aldrig så vill jag tacka för en kanoners helg som enligt min mening sker alldeles för sällan. Mer födelsedagspartande och Is åt oss vanliga dödliga, tack!

Eftersom det här är dem enda bilder utav 109 st som man faktiskt ser att det föreställer något så skulle jag bara vilja försvara mig med att det inte är jag som har varit helgens fotograf! Men att klämma in 5 pers av 13 på 109 bilder är väl inte så pjåkigt? 

 

 

Jaa, jag vet att beskärningen stör mängda mycket men det tänker jag ignorera helt totalt!

Pöss

 



...


BuhuuU!

https://secure246.lansforsakringar.se/systemunderhall.html

......

Just nu är vissa av våra internettjänster stängda på grund av tekniskt underhåll.


Vid frågor kan du kontakta oss på telefon 0771-666 555.



BuuuuHuuuuu!

Djes, jAG ÄLSKAR kinesmicke!!!
Finns inga ord

Blöööö

...tror det är läge att killa internetbaknken!!!

God natt hjärtegull

La la la lal la lajf is woooooondefulll!

Såååe, nu sitter jag här med min älskade Mikael framför datorn och upptäcker just efter jag ätit en halvljummen burgare som jag burit i lilla, lilla väskan från MAX som det till slut visade sig att kines-jävla-micke betalade.. Jag tror aldrig någonsin jGag haft så roligt i mitt liv somse jag haft den seaste timmen,,,´... !!!! HAHAHAHA!!! Jg hoppAS rtt hAnna kom hwm Chill iaf,,,,,,, SHILL!!!! - hlöhöhö!!
fy fan vd kung kines-micke är!! min jävla idol kines-micke fy fg
Jag tordee jag tycjte lika lite om kineser som skåningE... MWN deennA KVÄLL HAR visar mig motsatseen..

I LOVE LIFE!!
....och kinesmicke!
PEACE OUT!

Jag hade tänkt bjduade på en bild på oss men det fick bli på phontiastic... Det får duga!

OÖSS!

 

 

/MIKE & EM!





Ack, ve och fasa!

Man kanske skulle ta bort det ljusa och vår/sommar-känslorna som åtminstonde jag får utav min header. Det var min vår i London det. Underbart fint! ..Men nu är det väl dags att dra lite mörker över sig? För det är ju knappast bara jag som upptäckt att träden börjar bli gula (löven på träden åtminstonde) och att det inte längre är sommarvärme som slås mot kinderna när man cyklar? Vare sig jag vill det eller inte så måste jag inse att snön kommer vara här i ett nafs. Fyyyy! Alla väderslag blir fort allt för påtagliga i vårt avlånga land. VILL INTE!!!!

Men i år hade jag åtminstonde turen att slippa allt som har med slask och blöta skor och strumpor att göra. Typiskt svenskt vårväder nivet? Näe, själv spelade jag fotboll på en grön gräsmatta redan i Februari. Inte helt fel! Det fanns t.o.m påskliljor.. Sug på den ni!

 

Tagen 2 Mars vilket endast är 5 månader kvar.. Men om man bor i Sverige då? Tjaa, har vi tur så kanske vår näsa börjat återhämta sig av frostskador någon gång i April? - Hur långt bort känns inte det? Jisses, någon klok själ som kan förklara vad man gör här?


Jag är inte så pass klurig så jag kommer på en rubrik idag! Sorry (med läsp)

Pååååå torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest, men fredag är ändå den dagen som känns bäst..... För då har man åtminstonde inte hunnit bli bakis inför nästa partyomgång på lördan' - höhö! Trots att mina dagar inte innehåller något som helst vesäntligt eftersom jag är hemma och myser så känns det ändå gryymt skönt att helgen snart infinner sig! :) Får man inte en alldeles speciell känsla när det är helg? En såndär "myspys-såjävlakul-ochgrymtskönt-känsla". Det har jag alltid haft iaf och kommer nog alltid att ha vareviga helg. Det hoppas jag åtminstonde. Hur som helst så tror jag att denna helg kommer att bli mycket trevligt med en massa myspys och så jävla kul vilket ska bli grymt skönt.

 

Varde helg.
Och helg vart det.
Snart iaf!

 

Är det förresten bara jag som tycker att dessa två godbitar är galet lika varandra? Jobbigt för Helena att måsta inse att bara hon hade varit på the other side of the pond så hade det lika gärna kunnat vara hon som supermegakändis... Eller, det kanske var ett medvetet val av henne?! Galet snygga båda två hur som!

 

 

Idol med Is ikväll... Weee! :)


Kiddosar!

 

Självklart har jag också varit inne på makemebabies.com för att klicka fram hur mina och Mikaels framtida små knoddisar kommer att se ut. Lika mamma? lika pappa? Lika morfar Börje?.. Eller kanske moster? Öööh, jag vet inte om jag ser så mkt likhet alls men det blir ju spännande att spara denna till framtiden och se hur slående det kommer att vara... Förutsatt att det ens blir några kids á la Nordqvist Robertsson förståss.. Men isåfall borde väl då ändå 5 räcka? Det är ju åtminstonde vad Isa har beställt..

 

Nu ska familjen Nordqvist Robertsson iaf krypa till kojs utan några bullar i ugnen eller någon annan stans för den delen och vi ska långt ifrån knåpa ihop några inom dem närmsta åren.. Så den som lever få se!

 

Speeeenande!

Nattnatt!


Impuls när det är som bäst.

Blod svett och tårar + en jävla massa skoj är vad min helg har innehållit. Också en del alkohol förstås.

Efter ett misslyckat försök att få med mig Hanna ut i helgen så var jag inställad på en vit och framför allt hellugn helg innehållande familjen, träning och rensning i lägenheten. Denna lugna helg startade på fredagskväll med Sandra uppe på IKSU men någon gång där i en konstpaus vi 19 - 19.30 så kikade jag på mobilen och såg ett missat meddelenade från en viss Herr Fredriksson - "party ikväll? ;) ".... Hmm, jag undrar som flundran vilka som ska ut ikväll, tänkte jag. Men efter några korta men innehållsrika SMS jag och Erica emellan så blev det bestämt att jag skulle möta upp henne, Danielsson och Ida för att tjattra på i vanlig kvinnoanda och sedan invänta Johanna L och dra oss vidare till Erik. Efter det hamnade vi på All Star vilket visade sig bli riktigt, riktigt lyckat. En määängda trevlig kväll som avrundades med en timmes barfota cykelsökande med klackarna i handen och tårarna rullandes ner för kinderna då jag var heeeelt förtvivlad över att min cykel var borta. Men kul hade jag! :)

Vaknade första gången runt 9.30 dagen därpå och låg ensam i sängen som jag kan svära på snurrade och jag sa högt för mig själv flera gånger på rad; Jag hatar sprit, jag hatar sprit, jag hatar sprit. Om jag överlever detta så ska jag aldrig mer dricka alkohol. Jag svär!

Ett samtal senare som väckte mig strax efter tre så var det återigen bestämt. Kvällen/natten skulle bestå av höga klackar, dans och en viss del alkohol. En lugn kväll tänkte jag att det skulle bli fram tills dess att jag och Drullet blev ackompanjerade av Therése och Michaela vilka visade sig vara några sjujävlar på att dricka vilket gjorde att jag drogs med lättare än lättast. Fullare än vasaplans A-lagare tillsammans drog vi ner på TC och även denna kväll blev mycket lyckad. Det tackar vi för :)

Av någon skum anledning så lämnar alltid förfester rejäla spår efter sig. Åtminstonde när dem hålls hemma hos mig. Hur har 4 tjejer kunnat ställa till med sådan oreda? Blööö.. Jaja, bara att bita i det sura äpplet och börja röja. Det har det trots allt varit mer än värt :)

Lite peppmusik på det här så är jag ju som ny igen. Däremot så blir det att lyssna på musik utan alkohol idag.

Tack allesammans för en trevlig helg!

040904 - Magic moment!

 

4 år sedan

 

 

För 5 år sedan, kl 13.10 utanför Åhlens, träffade jag min älskade för första gången. Sen dess har vi stått varandra sådär nära som ingen annan människa möjligt kan göra. Det har varit vi!  Det har varit 5 helt underbara år och jag hoppas på många, måååånga fler tillsammans. Minst lika fina som dem vi har bakom oss. Lika hopplöst förälskad nu som då.

Jag älskar dig!


Today is the day when I'm about to lose my oskuld med Hanna!

Oj, jisses! Nu under semestern har jag sovit under tider av dygnet som jag annars sitter uppe och trugar på med precis ingenting, utan av den fasta principen att sängdags inte är förrän vid 3 oavsett om du jobbar dagen efter eller inte. Men nu har jag faktiskt kommit isäng då jag borde och jag har endast sovit de "rekomenderade" timmarna and that's it. I vanliga fall skulle jag tycka att det var rena rama döden att klockan ringde när den gjorde imorse men nej, nej, nej.. Nu - kl 11.41 - har jag varit uppe länge och har hunnit med en del redan. Shit, vad lång dagen blir när man går upp såhär i ottan. I vanliga fall skulle klockan vara runt 15-snåret ifall vi rättat oss efter mina forna rutiner. Men dem är som bortblåsta. - Det trodde jag aldrig skulle hända!

Såååe, nu ska jag snart in till stan för att lite senare möta upp Hanna och tillsammans ska vi förlora våra oskulder. Systemoskulder. Det trots att jag kom hemsläpandes på 9 liter sprit från Cypern. Det är väl ändå ingen ursäkt till att inte köpa mer? Det är som att jag skulle sluta köpa skor för att jag redan har några dussin. Vad är det för dumheter? NONSES! Här ska det partajjas i många och mycket fina skor och det ska drickas määääängder av goda drinkar! Gud se' trevligt :) Det blir kul när Isberg kommer hem och gör Umeå osäkert igen på Söndag, trots att hon bara stannar några fjuttiga dar. Mkt kul iaf! :)

Näe, vad sägs om att hoppa upp på min rosa hingst och trampa mig in mot stadens stad. Jesus, vad det lät olockande i detta regn. Kanske att man kan lura in sig hos pappa så han skjutsar in en. Vi har ju trots allt inte setts på 9 dagar. Han borde ju faktikst vilja skjutsa mig efter att ha varit utan mig så länge. - Let's see about that!

Vi börjar dagen med denna goding - och då är det inte bara Nicole jag menar - även låten är bra! Give it a go!


Sammanfattning

Efter en vecka i stekande värme á la 35 grader som minst så är jag tacksam för att vara tillbaka i ett rätt så mycket kyligare Umeå med en luftfuktighet som inte ens motsvarar hälften av vad Cypern hade att erbjuda, vilket har fått mitt hår att kunna liknas med serpentiner. Men här hemma tackar jag för den mer dämpade så att pudelkrullet äntligen har fått en chans att torka och lockarna har börjat - tack gode gud - att ge med sig. Nu får jag trots allt igenom fingrarna när jag drar dem genom håret. Att det sedan har blivit mer än mest slitet är ett annat faktum vilket jag borde ta till mig och kapa en halvmeter eller liknande. Men eftersom jag trivs så bra med det som äntligen klassas som långt så tänker jag ignorera detta faktum helt totalt och hoppas att världen imorgon revolutioneras med något som kan rädda detta skatbo (vad vore världen utan hopp).

Många vitvinflaskor har förbrukats till god mat och det har varit mycket badande i vad om vanligt är duschvarmt vatten hemma hos mig. Jag glömmer dock gärna bort att det är desto mer salt än vad som det badas/duschas i här i norrland vilket har resluterat i att mina ögon fått sig rejäla doser av ovälkommet salt. En mängd som jag själv inte ens har hunnit göra av med i matlagning, räknat sedan jag för första gången ställde mig framför spisen. Men även ögonen har börjat återta sin forna glans - eller åtminstonde färg. Man kan väl inte ha huvudet med sig jämt?

 

 

 

 

 

 

 

 

En lite mörkare hudton har jag väl även lyckats få på min annars blekfisiga kropp, så det tackar vi för. Och då menar jag inte bara de alla tusen miljoners fräkar som ständigt verkar hitta nya ställen att överraska mig med att dyka upp på. Stjärten är invarderad! - Jag tycker inte om överraskningar. Men jag tycker om utlandet så mycket att jag tammetusan kan säga älskar!

 


RSS 2.0