Storsjö - Here I come!

6 dagar och 9 timmar.. Så länge sen är det alltså sen jag senast skrev. Det känns som 2 dagar. Max. Tänka sig så fort tiden kan gå. Så fort att det tillochmed har dragit ihop sig till Storsjöyran. Efter många om och men så löste det sig för mig så jag vakar nu in bussen som går om sisådär... 6 timmar och som ska ta mig till Östersund och en tältsäng jag ser mycket fram emot att få sova någa ynka timmar i denna helg. Mer än så ska det minsann inte bli och det taggar vi för!

Så med en cider i ena handen och kameran i den andra och med härliga människor med mig som berusar till en massa skön musik ska jag alltså spendera helgen. Låter det bra eller bra? Jämarns bra om jag ska uttrycka mig i ren "Emelie-anda"..

Hoppas alla får en liiiika bra helg som jag satsar på/kommer att ha!

Klart slut varulvstjut!


långsemestern igång!

Tänka sig att nu är min semester i fuuuuull rullning i skrivande stund. Hela fem dagar på raken är jag ledig. Har ni någonsin hört talas om sådan lyx? Här sliter man mer eller mindre hela veckor också är det detta man får tillbaks. Jag vet ju nästan inte vad jag ska göra av all överflödig tid som öser över mig. Shit, det här känns ju nästan som ett sommarlov (vilket jag egentligen inte kommer ihåg hur det känns eftersom jag jobbat 24/7 under mina sommarlov de senaste åren). kul! - mkt kul! Slitet är nog rätt ord..

Så hur ska jag spendera min allra första semesterdag då? ..Förutom att sova och skriva ett sketet inlägg i bloggen? Mjo, jag hade tänkt cykla iväg igenom Umeå, där himmelen fått fört sig att öppna sig som allra värst, upp till IKSU för att simma. - Jag kan ju cykla i badkläder så behöver jag ju knappast duscha innan jag hoppar i poolen. Det lär faktiskt inte som en allt för dum idé. Det ironiska över det hela är bara att jag bor 50 meter ifrån badhuset. Men IKSU i all ära. Jag tycker faktiskt om IKSU.

Sandrull ska till London 12e (?) Augusti vilket gör att det börjar klia i mina fingrar rejält. Det får mig att känna att jag saknar staden en gnutta. En alldeles lagom gnutta som räcket gott och väl. Inte för att bo i men för att spendera tid i. Jag känner mig rätt tillfreds med vad jag gjorde där borta men hade jag stannat längre hade jag nog inte uppskattat det lika mycket som jag gör idag. Det känns bra!!

Körkorten börjar komma i rullning igen.
Ut och flänga börjar komma på tal igen.
Snart utomlands igen.
Auktion imorgon igen (tantvarning på den)
Blir lätt bilbingo på tisdag igen (kärring-jävla-varning på den), dem 10 000 ska bli mina!!
Kämpar för att byta bort nästa helg så jag kan åka till Storsjö.
snart 20!!! - Ooooh fy fan vad sprit jag ska dricka. EGENKÖPT sprit ska jag dricka!!!

Höres!!


Go Kellan!

Nu är nog exakt hela jag vitprickig efter att ha ägnat en del av kvällen till att måla. Skönt är det att måla. Avslappnande är det att måla. Dock inte så kreativt att måla en möbel från röd till vit men det känns ändå som att man får lätta lite på det kreativa trycket som ligger och pyr.

Har även kikat på lite objektiv ikväll vilket skulle vara desto mer krativt att få i hand. Hoppas, hoppas, hoppas att jag får mig ett nytt på måndag trots att det då är älsklingens födelsedag och att det är han som borde få massa fina presenter. Fast det kommer han säkerligen ändå att få + att vi ska köpa en tv.. och den är väl ändå liiiite mer till honom?!

Jobb om 8 timmar, wiiiihooo!! Vilket innebär att jag borde sova om 2 minuter. Borde dock sovit för länge sedan men som ni alla känner till; sova får man göra i graven!



tråk, tråk, tråååk utan bilder meeeen, det lär nog komma mera om ett nytt objektiv råkar trilla i min ägo! B) Music bjuder vi på tills vidare i stället.

Nattnatt mina vänner!

2 veckor + 2 dagar

Wooohoo, she´s alive!!!
Tänkte bara meddela er alla om att jag faktiskt inte har gått och dött, jag har helt enkelt bara spenderat timmarna mer än väl nu i sommartid ( = noll dator ). Tycker nämligen att det är rätt skönt att "koppla ur" typ TV under sommaren (fett ovärt att tv-licensen ska betalas in) och endast använda datorn för att ladda hem lite musik då och då, för det finns ändå så hiskeligt mycket annat kul att göra som oftast är ogenomförbart då snön ligger tät. Som idag till exempel; Har spenderat en helt underbar dag i Mårdsele med världens finaste systrar. Har nämligen fått min roadtrip idag som jag så länge har tjatat om innehållande en hel massa loppisar och en riktig inlandsauktion med toppenfynd till vrakpriser. Jag tror inte bara att det är jag som är nöjd, vi alla är nog hur nöjda som helst.

Jaa, jäklar var länge sen det var jag skrev alltså. Har hunnit med en heeel massa under alla dessa underbart långa dagar som den svenska sommaren ger. - Har ni förstått att jag tycker det är underbart? Annars vill jag bara poängtera det. Sol, partyn, shopping, dop, mys med pluppkusinen, loppisar, auktion, nattdopp, simning, träning och helt enkelt bara spendera tid med alla kära är vad dem senaste veckorna gått åt till och det känns förjäkla bra! :) Sen har det ju blivi en hel del jobb också, vilket kanske inte är lika roligt i en värme på 40+ i det där förbaskade växthuset. Men vad gör man inte för laget, va?! 

Jobbigt bara att jag satte mig och skrev på fel datorn nu så jag har nog inte en endaste bild att lägga upp, tyvärr. Och omständigt värre kändes det att starta upp den andra för att ladda lite bilder. Men det får väl bli i nästa inlägg (läs; i nästa liv).

Förresten så fortsätter England att höra av sig. Dem insisterar verkligen på att jag ska följa dem till Italien i sommar och att sedan följa med dem till London igen. Men nu ska jag nog ta och skriva ett ordentligt mail till dem så att de finally kan inse att jag inte kommer tillbaka. Dock så borde dem ju har förstått det vid det här laget tycker man ju. Men men!

Bokat utlandsresa är gjort också. 24e Augusti åker jag till Cypern - deru!

Men nu ska jag allt spendera lite slötid och ha några riktigt oeffektiva timmar framför datorn med 1028 bloggar att läsa och bli uppdaterad om. - Det är trots allt alltid lika kul!

Soooo long Amigos!

RSS 2.0