Gästblogg A la Sandrull! - Fasen nu rullar det på!

Hajjåå! (Som världens sötaste, goaste och mysiga mamma skulle säga).


Idag har jag jobbat! Alltså jag har kommit fram till att jag älskar att jobba! Det är så sjukligt skönt att ta ut sig riktigt under en arbetsdag och vara ute i strömmen av människor och känna att man faktiskt gör något med livet, man känner sig som så vuxen. Egentligen borde jag hata att jobba, blivande socialpsykolog som jag är, eftersom det är ytterligare ett sätt för staten att styra oss stackars små människor in i den hysteriskt kapitalistiska värld vi lever i - styrningsmentalitet kallas det även med finare ord eller civiliseringsperspektivet (jag lovar - It's very common. You can Google it som Edward skulle sagt). Hur som helst, det var skönt att jobba, skönt att komma in i rutiner igen! Sen var jag kung på jobbet också och handläggarna var megaimpade så jag är nöjd!

Som ni ser har underbara Emmlund fått jobb, det förtjänar hon, är lite avis för att hon fått heltid sådär pang bom men å andra sidan så kommer min tid med 100% känner jag, mitt motto i livet är trots allt; "Det löser sig" och det gör det alltid!

Världens bästa Stenman fyller år idag, grattis till England från Gabels gate säger jag! :)

Oh just det, jag är värdelös! Idag efter jobbet skulle jag gå tillbaka till Adecco och lämna in min tidsrapport, det låg skitnära där jag var och jobbade och jag tänkte att äh, går jag här borde jag ju komma dit - det kan ju inte vara så komplicerat. Iallafall så gjorde jag en Sandra och svävade ut ur min egen kropp och föreställde mig själv sväva över Oslo och kika ner över staden och tänka mig precis som när man söker på typ hitta.se eller eniro.se i deras kartor och jag föreställde mig verkligen spiken med vart jag skulle - jag tyckte jag hade rå bra koll. Det hade jag inte... Spiken var rätt, jag var helt fel. Jag började vandra mot spiken (St Olavs Gate 25), men spiken låg som så konstigt till och jag hade inte riktigt koll på gatorna runt om spiken. Man kan väl säga att en timme senare och typ 1000 varv runt den där jäkla spiken hittade jag fram. Jävla spik. Dyngsur var jag när jag kom fram efter alla jäkla vatten/slaskpölar och blötsnö. Så på dåligt humör vandrar jag in på Adecco, min handläggare frågar vart jag tog vägen då jag var över en timme sen och undrade varför jag såg så sur ut, jag berättade vad som hänt och han börjar skratta och säger att det kan vara ett helvete i Oslo. No shit. Jaja, jag insåg hur fasen jag måste se ut och började skratta jag också.

Jag gillar min handläggare, han är inte så som jag föreställer mig hanläggare, i 40-50 års åldern typ stressade och inte så brydda egentligen om vad dem ger sina kunder, nä han är rolig och brydd och i typ 25 års åldern sen skryter han om mig till sin kollega (hm, kan det vara därför jag gillar honom?). Idag sa han till sin kollega att jag kan allt - då blev kollegan impad och jag nöjd! Jag är ödmjuk.

Jag saknar mina underbara syskon där hemma! Jag hörde att Maddlund, Terror, Nickigubben och Pompigubben skulle mysa med film och pizza i Flurkmark ikväll, då blev jag avis och ville åka hem för kvällen och krypa ner mellan alla bästa hjärtan, sen sa Emmlund att vi har 79 olika filmer och serier nedladdade på datorn så då får jag kramas med henne istället ikväll, det är också mysigt. Fast det borde jag inte skriva öppet här, då får hon för bra självförtroende men grejen är den att jag gillar att bo med lillasyster, man får skratta mycket och vi har kommit fram till att vi inte ens behöver prata eftersom vi ändå tänker exakt samma tanke samtidigt. Vi har samma kommunikation som Barney och Ted när dem skall ta hand om MacLaren's pub för en kväll, fast med samma tankar som sagt.

Nä men hörrni, ha en underbar helg! Och Madelene och Therése - Jag är astaggade på att ni ska komma under Eurovisionhelgen, jag är så glad att ni köpt flygbiljetter så att det är klappat och klart och ni kommer fullkomligt älska Oslo precis som jag och Emelie gör!

Pusspusspuss i massor!

wiiiihoo! :D

YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES, YES!!!!!

Gissa vem som har fått ett heltidsjobb?!? Weeeee!!

Svävar på rosa moln just nu och imorgon kommer jag att ha träningsvärk i smilbanden. FY FAN vad skönt!!! (sorry for sväring)..

Återkommer med närmare detaljer. Nu måste jag ringa runt! :D

Sweet dude!

morgonmissnöje

Satt uppe och pratade med en utav mina  kära bröder igår fram till klockan slagit (bäst att inte nämna brodern vid namn så att mamma och pappa får tuppjuck!).. hmm.. Ja, jag vet faktiskt inte ens vad klockslaget var. Jag var nog för trött för att reagera. Men runt 3-snåret skulle jag tro. Har varti vaken i 1,5 h nu och städat eftersom det när som helst ska komma hit någon pöjk å kika på ett rum i lägenheten. Mina funderingar av det hela med ett natt på 6,5 h sömn är; hur i fan pallar typ Blondinbella att alltid gå upp tidigare än tuppen, göra 1000 grejer på en dag och sen somna vid normaltid för en ungdom? Alltså, hur klara människor att gå upp klockan 6 varjde dag och lägga sig vid 24? Jag som fan vill ta en powernap NU!! 

...Men vad i all sin ¤#@?/%!# dar. Är det sanning? Moa (en utav dem jag bor med) kom just in och sa att den där "pöjken" inte ens kommer idag. ÅÅÅÅÅÅÅÅH! Nu har jag varit vaken HELT i onödan. Jag skulle kunna vakna nu och ändå vakna tidigt. Grrrrr!!!

Happ.. Antar att det bara är att febrilt söka jobb nu då.

Frogner

Sitter ensam vaken och det är snöstorm utanför fönstret. Otroligt lugnande syn. Också hör man Sandras djupa andetag (som snart kommer övergå till snarkningar) brevid mig vilket gör att ögonlocken sakta håller på att falla ihop. Tyngre än en elefanthjord känns dem. Och ljuset av datorskärmen hjälper inte direkt för de sömniga.

Tänkte bara slänga upp lite omgivningsbilder på vårt bostadsområde. Vi bor helt sjukt fint! Flott skulle nog många kalla det. Frogner heter området, vilket är det norrmännen liknar vid stockholms Östermalm. Här är pälskappan ofrånkomlig, hundar i kattstorlek obligatoriskt, portföljen och den flashiga mobilen är din bibel som  hjälper dig att dra in snuskiga summor pengar och den senaste bilen, mer lik ett rymdskepp, är ett sätt att överkompensera din lyxiga våning vilket bevisar att det inte är en slump att din lägenhet ligger 2 minuters gångavstånd från slottet. Här är färsk kycklingfilé för 299NOK/kg vardagsmat.

Är det inte otrolight charmigt när husen bildar sin egen färgpalett? Blir man inte glad så säg?

 

Aker brygge ligger strax nedanför. Hur fint och mysigt som helst. Kan knappt tänka mig hur det kommer att vara på sommaren.

 

 

Har även en liten utsikt över detta från vårt sovrumsfönster. Vackert!

 

I köket har vi utsikt mot världens förmodligen mysigaste innergård. Undrar hur det såg ut för 150 år sedan när dessa hus byggdes.

 

Dem här husen kan tyckas vara pampiga men på Frogner skulle det knappast kallas för det finare husen. Medelklass om ägarna har tur! Det är sånt som ligger vid spårvagnen, liksom. Huvva! Men för mig är det en mer än duglig utsikt när jag står och väntar på spårvagnen iaf.

 

Och här hamnade vi. Två vanliga medelsvenssons i en lägenhet värd att döda för. Livet ger med sig ibland. Jag gillare!

 

Får slänga upp mer bilder en annan gång. Nu stretar det verkligen för mycket emot. Inte ens att bända upp ögonlocken med tändstickor skulle hålla nu. Då är det kris mina kära vänner.

 

Sov gott!


Lovestoned

 

Yepp, nu blire smygreklam för hela slanten. Och det är inte smygreklam för att Robert Kragh är från Umeå eller för att han är en utav Mikaels vänner. (Ok, det kanske är lite därför). Men jag måste faktiskt säga att jag diggar låten. Hoppas det är lika bra live. Håll tummarna för "Lovstoned" med deras låt "Thursdays" på lördag. Det kommer iaf jag att göra! :)

 

Tjuvlyssna på låten här; http://svt.se/2.123451/1.1870509/tjuvlyssna_pa_bidragen?lid=puff_1905829&lpos=lasMer


Jobbigt

Wee!! :) Har varit utan datorladdare sedan jag kom hit men nu äntligen så har den kommit! :) 1000 tack älskling!

En serie avklarad på 2 dygn. Visserligen var det "bara" två säsonger, men ändå. Fy tusan så lite till liv man kan ha ibland alltså. Och det kommer fortsätta i samma spår. Flera serier har vi på datorn (som vi kommit över mycket lagligt).

Lite jobb-update var anledningen till varför jag kom in. Sandrull jobbar sin första dag imorgon. Hon ska grädda våfflor på Nationalteaterns café/restaurang. Hon jobbar själv dessutom - det kan ju sluta hur som helst. ;) Spännande naaanting! :) äh, tror det kommer gå huuuur bra som helst! :)

Jag själv då.. Emelie. Moi. Me. Jaa, vad hände med mig? Jag var inne på Riktige Leker igår (där jag jobbade under julen) för att be om anställningsbevis och dem började genast prata på om arbetstider och schema och ståhej å hå. Väldigt kul :) Kändes verkligen som att jag gjorde en uppskattad insats där i julas. För när dem börjar pracka på en massa förslag om att jobba där och man inte ens har bett om det, det måste väl ändå vara ett godkänt tecken? Så jag hoppas på lite extra tider där samt på att få höra mer från H&M där jag gått vidare i en utav utgallringarna till en 80% tjänst. Annars har jag nog även väldigt goda chanser att få skriva kontrakt med Adecco. Sandra var där på intervju och hon nämnde att jag hade goda kassavanor och då började dem på en gång hojta efter mig.

Hoppas att jag inte sa för mycket nu, för den som gapar om mycket mister ofta hela stycket. Brukar alltid vara så att när man nämner något som man verkligen, verkligen vill eller något man ser fram emot så brukar det oftast alltid sluta med att man druttar på ändan utan något alls att grabba tag i under fallet.

..Varför är det så mån tro?

Either way... Håll tummarna för oss! :)

Sommarnatt 09

..Om det förresten är någon som undrar över the "jolly-good-memorie" Sandra - DEE DEE - snackar om så kan jag kortfattat, med hedern i behåll, berätta att det innehöll som följande;

- En jäkla massa 50% alkohol.
- 3 cyklister
- En kamp om överlevnad
- En parkbänk
- "LUUURAD!! Haha"
- 13 centimeters klackar som ej fungerar som stöttepelare
- Och en idiot på MAX som fick för sig att strö salt i mitt sår.
...I leave the rest to you, guys!

Det enda jag är kvar med är ett fett jävla ärr på knäet. Jag kan känna mig lurad!

Så, nu var det ute ur världen också! ...Befriande kanske vissa skulle kalla det.

Nu ska vi återgå till vad vi gör bäst. Få liggsår och revbensskav av att ligga på mage och kolla på film och serier.

Frågestund!

Tant Emelie Svarar!

Fråga;


"Terror"
Det är bara en sak jag inte fattar?
Varför Dee Dee? Hur fan kan man få Sandra, Sandrus, sandrull till Dee Dee?!
puss


Svar;

Tack för din fråga Kära "Terror". Det kan finnas många olika förklaringar till denna fråga men jag skall göra mitt allra bästa för att förklara så att du inte känner dig som en vilsen själ längre;

Sandrull! Smaka på namnet. Har du inte svaret där redan? Sandra, drullet, Robertsson. Enkel matematik. Sandra DEE DEE Robertsson. Simple as that.

p.s. Sen ger det effekt när man vill ha hennes uppmärksamhet för att det egentligen inte har någon logisk förklaring till varför det egentligen har blivit Dee Dee. Men det är en annan femma. Men pssst, säg det inte till någon! d.s.

Puss on you too

Over

Minusgrader och fiskbensflätor. Knubbiga kinder och interneträkningar. Ljuva Oslo!

Det är nog förmodligen, utan att överdriva, 10 minusgrader i vårat sovrum. Någon gök fick för sig att ett enda element skulle räcka här inne men problemet är att den enda riktningen för värmen som finns att gå är uppåt. Ett fjuttelement med uppåtriktning i ett rum som har 2,80 till tak och är 25 kvm. Och Sandras dator klarar inte riktigt av att prestera när den kommer i kontakt med tyg så här sitter jag byxlös och kommer förmodligen att dra på mig en rejäl influensa för den sablarns bloggens skull. Vi har tvättat kläder hela dagen (boooring söndag i vanlig ordning) och vi insåg snabbt att kläderna skulle frysa till is om vi hängde upp dem för torkning i vårt rum. kallt är det. Brrrrr! *Hackar tänder* *skulle jag gråta så skulle tår- tå- tårarna frysa till is på mina knubbiga kinder* (jag stammar för att min käke nästan frusit fast - jupp, jag skriver med käken tydligen!).

Hur som haver... Tänka sig hur många ord som kan komma ur en så liten kvinna (gästbloggarn'). Konstigt att inte hela hennes självbiografi fick plats i förra inlägget. Nästan så man skulle kunnat tro att den skulle det vid första anblick. (Nu får jag ett rejält ont öga av Dee Dee som ligger brevid mig med sina nyflätade fiskbensflätor som ligger fint slickade runt hennes knubbiga kinder). Trevligt med en gästbloggare var det jag egentligen tänkt skriva, men när det kommer till Sandra (Dee Dee) så finns det så mycket annat spännande att förtälja.

Äh, vette tusan vad jag babblar om faktiskt. Kom in för att säga att jag har haft en alldeles lagomt innehållslös /rik söndag (jag är mer av det pessimistiska slaget) och att jag håller på att frysa ihjäl.

Nu blir det till att snarka ikapp med Dee Dee. Hon börjar bli för trött och gör allt för konstiga saker nu. Som sagt. Det finns mycket spännande att berätta om henne, men jag tror hon skulle bli deprimerad om jag la ut det här.

..Hon har förresten varit inne på internet för 70 000 SEK idag. Feträkningen kommer i April. Tur att hon kom till Oslo för att tjäna storkovan då. Tråkigt bara att hon inte kommer kunna använda dem till något... hmm.. Don't know how to put this... något mer spännande!

NIGHTNIGHT!!

Gästblogg A la Sandra

Nu fick jag helt plötsligt lite prestationsångest.

Visste ni att Umeå enligt Gotland (en ö som definitivt inte kan tillhöra Sverige enligt mig och Emelie) har en plats som tydligen skall vara farligast i Sverige! Jepp ni hörde rätt, det är sjukt coolt! Cristoffer/kristoffer/Christoffer/Khristoffer/Kristofer/ja-jag-undrar-hur-fan-han-stavar-sitt-namn, han iallafall säger att han har hört att om man ska åka till denna extremt faliga plats i Umeå så kan man i princip slå ner sig själv istället. HA, snacka om lurad! Hahaha lika lurad som Emmlund blev efter krogen med mig och Terror i sommras! Så, nu fick jag in den underbara händelsen också, I wish I had a camera for that one! Han kom inte ihåg vad det var för farlig plats men hur många platser kan det va liksom, hallå, jag menar det måste ju vara Sofiehem.

Enligt Emelie får jag inte berätta hela historien om hur hon blev megalurad i sommras, hon säger att hon kan redigera vad jag skriver sen.. Partypooper.. Och Emmlund hälsar BTW till dig Terror att om du skriver i kommentarfältet vad som hände denna Underbara sommarnatt så publicerar hon inte din kommentar. Jag säger, skriv det ändå och skratta för det är ett förjävla roligt minne!

Happ, nä men så att, happ..

Haha jag är inte så bra på det här, mamma, som du märker blir det ingen egen Sandrablogg, fattar inte hur allt flödar för berdongisen jag lever med! Man tycker ju att hon borde ha fetångest varje gång hon ska skriva men antar att det här är den terapi hon behöver för att inte go wild and crazy.. Å HERREGUD! Inser ni hur störd hon skulle vara om hon inte skrev av sig!?! shit.. Mamms och Papps och rumpetrollen i gluntenhushållet - ta hur hon kan vara vid middagsbordet och gångra det med 17.. jepp 17 och tänk den Emelie ni får då.. ojoj..

Apropå 17, hm, för 5 dagar sedan, dvs den 17 feb hade jag namnsdag, tack pappa som (var den enda) kom ihåg det och skickade ett grattis-sms, mycket uppskattat, det är uppskattat att alla ni andra ägnade en tanke på mig då iallafall (om ni inte ägnade en tanke åt mig ska inte jag ägna en tanke på er namnsdag heller, jag ska glömma bort vad ni heter.) Oh, just det och apropå 17 igen, 17 mars.. hm, ringer det några klockor? då fyller jag år, jag och Emelie har kommit överens om att det ska vara första gången vi festar då (förutsatt att vi fått jobb). Rackarns, det gick ju i stöpet (ville egentligen säga ett betydligt grövre ord där, men man måste ju behärska sig på intranätet - fast å andra sidan skulle man ju läsa denna blogg med en nypa salt). VARNING: när Sandrull gästbloggar får ingen person under 15 läsa denna blogg.. fast hur många 15-åringar läser denna blogg liksom?

Å herregud vad jag svävar iväg..

Happ nä men då har väl jag satt min lilla "Dee Dee"-prägel på muppens blogg - eller som gotlänningarna skulle sagt "moåppens".. Fattar inte riktigt varför hon insisterar på att skrika Sandra Dee Dee när hon ska ha min uppmärksamhet, men nja, I guess she wants to give someone special a special name!

Jag saknar er alla där hemma, puss på er!

Over and out

Sandrull


Det här är en av de fyra gotlänningarna - Johanna

Det här är en av de fyra gotlänningarna - Johanna, jävlarns vettig kvinna!




Mannen som hört om Umeås vilda område, en riktig läckerbit!

Skype is the shit!

 

Detta är vi när vi pratar på skype! Är vi inte ett fint par så säg? Skönhet in i det minsta. Kärlek är det då åtminstonde. - Obegränsad sådan! :)

Krogrunda

Ikväll blir det lite glamour i vår annars icket så glamourösa vardag. Blir en sväng längs Aker brygge för att ta oss en krogrunda. Ett utav paren som vi bor med hänger med. Ska bli trevligt! :)

 

... And we're out of here!

kylling

Gick upp med tuppen idag. Åtminstonde den lata tuppen som inte kliver upp förrän klockan åtta. Ringde Mikael med aningar om att han försovit sig eftersom han skulle ha ringt och väckt mig men jag vaknade av egen maskin. Klokt tänkt av mig. 50 minuter för länge hade gossebarnet sovit och hade jag inte ringt så hade han nog sovit bort hela skoldagen. Även om det inte varit för mina aningar att han försovit sig så hade jag nog ringt iaf - det är mysigt att höra hans röst på morgonen.

Nu ska jag springa ut på gator och torg och sälja mig själv. Sälja mig själv som jag vore något att hänga i julgranen. Förhoppningsvis såpass att arbetsgivarna tycker att jag är värd nog att ställa bakom kassan. Ska bara in en sväng på NAV (norska arbetsförmedlingen) och skriva ut lite papper. Men allra, allra först så ska jag gå och tandborsta bort frukostresterna innehållande hårdbröd och kyklingost. Just det pappa, du läste rätt! Här finns det kycklingost! Jag ska tänka på dig varje gång jag äter det och du sitter där borta i kycklingost-tomma Sverige. Norge - Sverige, 1 - 1. Norge kompenserar nu upp för att dem inte har hissar där det som mest behövs.

 

Undra om jag kanske måste ruska om Sandra också.. 08.30 hade hon ställt klockan på men konstigt nog så sussar hon fortfarande sött. Eller sött och sött. Jag skulle egentligen ha tagit en bild (eller spelat in en video med ljudupptagning) på det för att visa er. Dem säger ju att vi är lika varandra så då vill jag inte ens föreställa mig hur jag ser ut när jag sover! ;)

 

Det jag kom in för att säga var; God morgon bloggen!


Bildkavalkad från Gables Gate 48

Med tio minuters gångavstånd till city så ligger denna "lilla" pärla!

 

Köket är toppfräscht! Diskmaskin finns - weeee! :)

 

Vårt sovrum är ett hav. Ca 25 kvm. Finast av alla! Tre gudomliga fönster som ger världens härligaste ljusinsläpp.



Alla rum har egen kamin eller öppen spis. Mysfaktor eller vad?

 

...Vi ville unna oss lite mer lyxfaktor än så.

 

A dream come true! Hur nice är det inte?

 

Superduperfräscht och GIGANTISKT badrum med wc avdelning

 

Både dusch och badkar, två handfat och tvättmaskin.

 

 

Från köket sett mot ingången. Till vänster har ni badrummet, bakom mig finns ett sovrum (allrum som är omgjort till sovrum), till höger är ett likadant rum och nederst till höger är ingången mot vardagsrummet som i sin tur har ingången till vårt sovrum. Allt som allt så trängs vi med 4 gotlänningar på cirkus 126 kvm. He dug!

Hipphipp!

Vill sådær i efterskott sæga grattis till værldens bæsta gammgubbe, farfar, som fyllde år igår på alla hjærtanes dag. En massa pussar och kramar från Oslo sænder vi dig :)

15/2-10

Hær sitter jag i min ensamnhet på ett internetcafe dær dem som sitter brevid mig porrsurfar medan jag lægger upp mitt CV øver hela Oslo. Med blixtrar och dunder går det. Sandrull ær på arbetsintervju. Som sagt - blixtar och dunder. Vi kan ju æven hoppas på magiska under och att hon kommer hem ett heltidsjobb rikare. Den som lever får se!

Hoppas internet kommer igång i hemmet imorgon. Skulle ju vara festligt att få visa hur vi bor. Fast det førstås, min laddare till datorn har ju gått sønder så jag kan ændå itne bruka min dator. Det SUGER! Det gør æven hon som syns på datorskærmen om man sneglar liiiiite, lite till høger. Hemska tider!



Tips från coachen!

 

Tur att ingen jäkel fick för sig att känna på våra väskor för dem hade nog tammetusan trott att vi hade slaktat hela umeås befolkning och tryckt ner dem, nermalda, i väskan.

 

 

Också var vi påväg. Påväg upp på överslafen på tåget. Idioti! Det vill jag starkt varna er för. Livsfarligt! Obarmhärtigt! Ooooolidligt! Noll sömn!

 

 

Klockan blev för mycket och vi blev helt sjukt galet rastlösa.

 

 

Sandra blev rädd när jag gjorde en, i hennes ögon, otäck min. Buhu!


Men vi lever och mår som kungar! :D ...Eller, det var väl att ta i. Lever gör vi iaf. Men det är fan med nöd och näppe alltså.

Tips från coachen nr. 1; TA INTE MED ER 1000 KILO I PACKNING OM NI SKA FLYTTA TILL ETT ANNAT LAND! Pastan får ni fan lämna hemma. Bara idioter som tar med sånt. Och köttfärssås. Och pesto. Och 4 kilo couscous. Och 3 burkar tomatsoppa. Och 9 burkar majs. Och 6 burkar tonfisk. Och 7 liter duschcreme. Och chili con carne. Och kalkonjävel. Och bullens jävla pilsnerkorv. Och allt som hör skafferimat till. Oj, just det, jag glömde väl inte nämna pastan?

Tips från coachen nr. 2; Om du skulle ta med dig tusen kilo pasta (eller annan faktiskt nödvändig packning) så tänk då för guds skull på att Norge inte har upptäckt det smarta med hissar ännu. Vi har fått släpa upp och ner, fram och tillbaks, omväng och senväg och exakt allt man inte vill när man har tusen kilo pasta med sig. Men nu är vi fan på plats där vi ska efter tre olika boenden det senaste dygnet. Träningsvärken infinner sig. 

träningsvärk, träningsvärk, oooo du ljuva träningsvärk.

12.02.10

Detta är tillägnat alla tokar som sitter hemma i kalla sverige och undrar vart vi tog vägen. Alla som sms-terroriserar oss och ringer ihärdigt och som vi inte  hinner svara på.

Vi har fått ett huuuuuuur fint rum som helst här i Oslo på ett område som heter Frogner. Högt i tak, kamin, extremt stora fina fönster med spröjs som ger rummet världens karaktär. - Dem visste då tammtusan hur man skulle bygga hus för 150 år sedan. - Det är en helt nyrenoverad lägenhet i det finaste området. Lyckat!

Bilder kommer senare idag när dem har fixat klart med den trådlösa internetuppkopplingen, men nu står jobbsök och annat smått å gott på todays to do list.

Hejs :)

Nu gör vi det här, drullet!

Nu sitter jag här med 3 väskor som säkert väger 1000 kg tillsammans och väntar på kärleken i mitt liv som snart ska hämta upp mig för att ta mig vidare mot min mor och far för en sista måltid tillsammans på ett långt tag framöver. Snart bär det av vilket innebär att jag bör starta upp en ny katergori här på bloggen. Ett nytt kapitel i mitt liv. Ett kapitel tillägnat Oslo. - Om jag lyckas ta mig hela vägen dit med dessa 1000 kg i packning eller om jag dör på vägen lär ni märka.

Sooo long suckers!

niondefebruaritvåtusentio

Total och fullkomligt kaos råder i lägenheten. Flyttkartonger och skumfoam varvat med resväskor proppade med vad som skall föreställa ens liv ligger utspritt på varje liten golvyta. På väg är vi då tammetusan. På väg mot Oslo. På onsdag bär det av för mig och systrami. Är laddad till tusen även fast tanken på hur jag ska överleva med en syster som alltid ligger lite efter ständigt hemsöker mig. Jag vet inte hur man fint ska säga det men hon är lite bakom flötet, ni vet?! höhö

Skämt åsido. Jag ser helt sjukt mkt fram emot att få bo med henne igen hon är ju trots allt min andra hälft. - Och kom inte och säg något annat Sandrull... Jag vet att du känner likadant (I keep telling myself).


 

I know someone who's gonna hate me for this one ;)

 

 


RSS 2.0