önskekalender

Den här skulle jag vilja ha i min ägo. Nu bums! Med start från imorgon skulle jag se ett avsnitt varje morgon/dag (min morgon börjar efter kl 12) och Gud vad jag skulle njuta. Vad är det ens för julkalender nu för tiden? Förmodligen ingenting som ens kommer i närheten av Trolltider. Visste ni förresten att den har visats som julkalender 3 gånger? -79, -85 & -94. bra är den! Jag röstar för en gång till!


utgång

Hemma igen efter en helskön kväll.


Inledde första advent på Olles med Linda för att sedan möta upp med de andra tjejerna igen som vi umgåtts med tidigare under kvällen (Erica, Hanna, Johanna). Kanonstart på min första advent och jag hoppas att alla får en lika trevlig som jag. Även om det kommer bli svårtoppat känner jag på mig. Utgång på impuls - när det är som bäst! Eller hur?

Så efter att ha sett ett avsnitt av världens bästa serie (how i met you mother) och efter att ha psykat med Mikael framför datorn ett bra tag och även intagit typ två liter vatten (så jag kanske vaknas som en människa imorgon) var det återigen dags att inta horisonellt läge. Efterlängtat! Men den där 50% shoten runt 22 ikväll gjorde sitt och då får man tammetusan hinka vatten ett bra tag innan man kan lägga sig ner utan att det känns som att jorden ska gå under.

Jorden kommer dock att gå under om jag inte får sova nu. Exakt NU.

bald

Utväxt som skulle kunna mätas lika lång som kinesiska muren. Inte nice! Därför ska jag nu göra något jag aldrig vågat förut (man måste ju ta till med alla konstiga, kostnadsfria knep när man är arbetslös) jag ska låta Mikael hjälpa mig att färga skiten eftersom jag för tillfället inte kan böja armen riktigt som jag vill. Det här är vågat. Jag är modig nu. Kanske för modig. Jag hoppas iaf att jag får ha kvar mitt hår. En del av det åtminstonde.

Djupa andetag genom näsan.

Du kommer inte att bli skallig!

nattugglor

Julgranen står och glittrar för fullt. Alla ljus som finns i lägenheten står tända. Hyacinterna börjar skjuta iväg för att snart blomma. Vitt, silver, rött och grönt. Det är dem färgerna som finns i vår lägenhet nu. Har gjort pepparkaks♥an med  kristyr på och Mikael spenderade spöktimmen med att dekorera apelsiner med nejlikor. Det är jul här hemma med andra ord. Det är jul och jag blir som 5 år igen. Exakt samma känsla. Härligt!

Hade dock kunnat tänka mig att vara utan känsel i armen för tillfället. Det svider lätt där doktorn har varit och klippt, skurit och sytt några stygn idag (tyck synd om mig - det gör jag!).

Sängen har aldrig kännts mer lockande än vad den gör nu. Ögonlocken faller snart ihop.

God natt

En dag i myshetens tecken.

Har varit barnvakt hela dagen idag åt världens mysigaste plutt. En plutt som får ens hjärta att smälta som smör i solsken. Speciellt då han somnar helt utslagen i ens famn efter dagens alla bravader och bus... och pussar och mys! Tänka sig vad mycket lycka en kusin som inte ens kan prata kan tillföra till ens liv. Aaaamazing!

Idag är det den 25e vilket innebär att det är mindre än en månad kvar till jul (yeeeey!!) och något som är desto mindre roligt är att just denna dag varje månad innebär trängsel, svordomar, blod, svett och tårar på Maxi. Jag har just rensat kylen på allt pågränsertillmögeläckel vilken nu står och skriker tomhet... vilket den iofs har gjort i 1 vecka, så nu är det bara att ta tjuren i hornen och slänga sig ut på den vansinniga kampen om vem som kan roffa åt sig bäst och mest på stormarknaden. Jippi!! Can't wait! *ler lagom entusiastiskt och viftar med händerna i luften i en lagom entusiastisk rörelse*.

Egentligen skulle jag bara vilja gå och ta en dusch, laga något halvdant att äta och sen typ gå och halvdö i sängen till på fredag. Hur mysig dagen idag än har varit så är det inget som inte säger att man inte blir helt knäckt av småtroll... Fast det kan ju bero på att detta är den första "kraftansträgningen" jag gjort (eller typ det enda jag har gjort) sedan i september.

Tänkte ifall ni inte kunde förstå vem som var vem utav oss..


Eclipse

 

Yeees! Dem har redan börjat med posters för nästa. Hoppas det säger smack också sitter vi där återigen bänkade i biosalongen. Jag lär tycka att trean är ännu bättre än tvåan så det ser vi fram emot, men jäsiken jag ser ännu mer fram emot fyran. Det ska bli grymt spännande att se hur dem filmar allt då. Finns ju en hel massa i den boken som skulle kunna bli intressanta scener när man dramatiserar det.  iiiiih! exciting!

 

Rätt konstigt ändå att man ibland vill att tiden ska susa förbi i ett ögonblick för att man ska få uppleva en viss sak också oroar man sig samtidigt om att livet är för kort.


Du och jag mot världen!

 

+ Mer att dricka (läs; för mycket) + en jäkla massa bra musik = min fredag, vilken var huuuur kul som helst!

 

Konstigt nog så ser alla bilder så jäkla bra ut när man väl tar dem, men två dagar senare när huvudet sitter rakt igen och man kikar igenom vad som knäpptes så.. jaa, det ser inte lika bra ut på långa vägar. Men man får sig iaf alltid ett gott skratt... För att inte tala om videos! Haha!

 

När jag nyktrat till, två dagar senare (igår) så var det ääääntligen dags för NEW MOON!! Vill se den igen. Nu, nu, nu! Kommer förmodligen bara att bli bättre och bättre för varje gång. Helt fantastiskt underbart!

♥ The twilight saga in my heart ♥


Hemma hos oss just nu!

 

Har köpt årets första hyacinter idag... Weeeho! Julen är på gång. Hemma hos oss doftar det och glittrar precis som det ska kring jul även fast vi inte riktigt borde vara där än. Men jag kunde verkligen inte bärga mig. Fick ju tammetusan inte ha någon jul förra året så i år kör vi dubbelt upp. Vi drar ut på julen dubbelt så länge alltså. I like!

 

Pepparkakor och brie. Är det hur gott som helst tillsammans eller? Med ett glas iskallt mjölk. Oooh yes!
Det myser jag och Micke med framför Gladiator just nu iaf. MYS, var ordet!


Bad hair day

 

Smart eller kanske hur smart som helst? Jag som har typ krulligast hår i världen vill inte gärna tvätta håret varje dag eftersom det ligger som bäst efter typ 2 dagar otvättat. Men när man duschar och sätter upp håret så blir ju ändå det sablarns underhåret blött av allt stänk. Poff! Där var my good hair day körd. Haha, den här duschmössan kan ju därför vara bland det smartaste jag sett. Jag skulle nog däremot inte se så smart ut i duschen med den. Men vaaafan - det kan vara värt!


jag är pjuckad!

 

1 par? 2 par? alla 3 par? - Ja tack, gärna alla 3. Men det var ju det där med den sablarns arbetslösheten. Hur länge kommer det dröja tills jag får ett jobb mån tro? Än på ett tag så är jag inte Forskarassistent i muskelbiologi. Men hmm... Hur många par skor kan jag behöva när jag går abetslös hela dagarna? Skor nöts ju faktiskt ganska fort.

 

Jisses duuude! jag hatar beslutsångest.

Men att ha köptettparskorförmycketångest det kan jag leva med. 


lil' bro, yo!

 

Lillebror behöver hjälp. Visst, jag kan ta att ni alla sitter tysta och att jag skriver för blinda ögon (man pratar för döva öron, ni vet!) och inte får ett enda smack i respons. (Även fast jag bytt namn på kommentarsfunktionen till "lätta på hjärtat här" så innebär det ändå att kommentarsfunktionen faktiskt fungerar. Fortfarande. Jag lovar. Prova någon gång vettja!) Men nu är det mah lil' bro' som behöver hjälp och detta riktas väl främst ut till hans hoes = systrar (bro rimmar på hoe - ville vara klämkäck och få in ett rim!!)

 

Så vad tycker systrarna? Alla kommentarer (gärna komplimanger) är såklart välkomna, inte bara från systrarna Robertsson.

 

Jag tycker iaf att dem är stenfräna! I say Go Forest!


stan it is

Yeees! Det lönar sig tydligen att skriva på bloggen. Nicklas ringde just and confirmed my stan-plan. KUNG! No tvättitvättitvätti för mig. Eller.. åtminstonde skujts det upp till efter kl 19 istället för 17. Alltid nått'!

hihi - den arbestlöse har kikat ut två par skor hon förmodligen ska få köpa. Det pirrar i magen. skor är lycka!

Booooring

 

Det vissa har som tråkigt söndagsgöra har vi som riktigt tråkigt torsdagsgöra. Vad hände med att åka på stan med Nicklas? Hoho?! Nicklas var är du? Svara i telefonen! Du skulle ju komma till min undsättning idag. DO IT, man! Jag är ändå alldeles för svag för att bära den där sablarns tvättkorgen på 100 kg tvätt till tvättstugan som är säkert 200 m bort. Allt är ju relativt och i det här fallet måste jag nog säga att 200 m är åt helskotta för långt. Mikael brukar ta bilen dem där 200 metrarna endast för att slippa bära den tunga skiten och eftersom jag är efterbliven och inte riktigt ännu har kirrat körkortet så har jag en ursäkt där också.

Sorry man, nooo can dooo! *putar med underläppen, faller ut med handflatorna i axelhöjd för att visa att jag är totalt hanfallen och skakar långsamt med huvudet*... Seriously, sorry! *ser även till att läspa när jag uttalar orden.*

love


Chili con baked beans

 

Till middag åt vi något som jag lovat att jag aldrig, aldrig, ALDRIG någonsin skulle äta igen. - Jag ljög! Inte tänkte väl jag på att det skulle vara ingredienserna i Chili Con Carne? Inte tänkte väl jag på att min pojkvän skulle konvertera mig till Chili Con Carne religionen? Nope, det tänkte jag ju såklart inte. Men nu är jag där. Gott var det dessutom och mätt blev jag. HEINZE BAKED FREAKING BEANS!!! - Gott? Ser ni inte logiken i det hela? Prova då Chili Con Carne.

 

Chili Con Carne med socker på! Näe, det åt ju såklart inte vi, men jag brukade sjunga någon sån låt på skolan när jag var liten. Sådeså!

 


skoskav

 

Har fetaste skavsåren från mördarskorna som jag hade på mig i helgen. Mina hälar fick sätta livet till för att jag skulle envisas med att dansa i mördarskor. Om man vill vara fin får man lida pin! Ännu ondare kommer det göra när jag ska dra på mig träningspjuckerna om ett par timmar. Men som sagt; Om man vill.... you know the rest!

 

Det var det där med att mina fötter inom en snar framtid kommer att lägga ut sig själva på tradera för högstbjudande. Eller näe, gratis! - Först till kvar! ..Inte ens det, förresten. Dem betalar för att du ska rädda dem från det onda (jag).


Screwed

Finns inte mycket jag inte skulle göra för att få vara här just nu;


 


Egypten 08

Hanna har ju åkt till Thai för att stanna i två månader. Isa har lämnat oss för Västindien i två veckor. - Varför skulle inte jag kunna? ...Jo justja! Jag var ju arbetslös och fattigast i Sverige. Den punkten råkade jag förtränga för 5 sekunder. Värdelöst!!!! På arbetsförmedlingen söker dem bara tandhygenister och Forskarassistent i muskelbiologi. yeeey! Men det skadar väl ändå inte att slänga in en ansökning lite här och där, då känner man att man åtminstonde försöker. Ingenting är omöjligt - bara olika svårt. Att få jobb i dag det är åt helevete för svårt för någon som är mänsklig. Åtminstonde för dem som inte är tandhygenister och forskarassistenter i muskelbiologi.

I'm screwed!!

Nu äre klippt!


nattnatt

 

Tack för ännu än fantastisk kväll mina damer. Helt totalt toppen.

 

Kommer sakna min kära dam Hanna Wallin som varit en utav my partners in crime på senaste. Ses någon gång där i mitten på januari... Om det inte blir så att du är med på den vampyrkväll som en viss miss Jansson lovat mig imorgonkväll ;) vi ser väl om det! Hoppas kan man ju alltid. Nu ska jag krypa ner med my real partner in crime. Min älskade, underbara, bästaste, snuttigaste, pussigaste i världen.
Puss på er också! (...Jag bara antar att det är någon/några som läser det här helt enkelt. )

 


Då kör vi!

- Sätta på peppmusik på högsta volym
- Duscha med öppen dörr för att kunna höra musiken samtidigt
- Torka håret
- Äta något för att kvällen ska sluta som den borde
- Blanda den första drinken för kvällen
- Transform into a babe **
- Upphämtning av Erica för att starta något som ska bli en toppenkväll


**


mysigheter

Idag har det varit mys med lillgodingen på Mekka

(också med mormor, mamma och moster som är den som ploppat ut lillgodingen, förståss!!)

 

 

 

Nu håller jag på att slockna! Skulle ha agerat frisör ikväll men det får bli någon annan gång då han som behövde bli klippt redan sussar (kan vara en ursäkt för att inte behöva klippa sig också!). Antar att jag får krypa ner brevid och sussa sött.. Eller rättare sagt sova som en stock.

 

...En stock?! - vilket konstigt uttryck!

 

Night night


Näe, nu...

Hittade en tomte idag som tycks ha något lurt i mossen... Väldans skumt!!


Härmed kröner jag att min jul officiellt har anlänt!

...Tänkte eftersom grannen mitt emot har satt upp julgardinerna i köket så skulle väl jag kunna få lyxa på med 3 st julkulor ("det heter inte julkulor, det heter pumlor." som mitt hjärtegull skulle sagt). Hur tidigt världen än må tycka att det är - sådeså! Jag tänker inte ens vara typisk svensk och försvara mig heller. Nepp! Känner inte för att vara så pass svensk idag. I like julen. That's it!

Sitter med pepparkaksburken öppen brevid mig bara för att få sniffa på julen. 

Sutnop (lillebror Pontus) har varit här och socialiserat lite ikväll. Eller, särskilt socialt var det kanske inte - vi satt med varsin dator i knät och skicka filer mellan varandra. Men det var mysigt på sitt sätt iaf! Det är väl så dagens ungdom umgås. Nymodeheter.

Midsommar 08

 

Puss&gull


Good night!

Vi avrundar kvällen/natten/morgonen med en rolig historia tycker jag;

Vet du vad gud sa när Eva tvättade sig mellan benen i sjön första gången?
- Den där lukten kommer fisken aldrig bli av med!


Hilarious!

Kväller

...Kika in hos Sandis och se vilka ombyggnationer som skett under kvällen, vettja!
Nu fattas det bara att jag gör en ordentlig header åt mig själv också och inte lever på den här superfina mellanlandningen!

Har haft en helmysipysig kväll - som väntat! Tack för det :) Hanna hinner jag se på fredag igen så jag behöver inte önska henne God Jul innan det. Det känns ju jämarns tråkigt eftersom jag ville ha den där julkänslan... Men tipptopp för att få se henne en gång till innan hon sticker iväg på söndag, såklart! :)

 

Det bjöds på peppisar till pajen och kaffet. Bara jag som åt. Bara jag som vill kännas vid julen. Micke bröt dock mot sina principer och tog en nu när han kom hem från jobbet. Kanske att jag kan lyckas övertala honom att ta in julgranen i förväg också? ;)

Tänkte på det där där med visan om sockerbagaren...
- "är du snäller så kan du få..." Som det sjungs.
Men är det inte tänkt att det är just pepparkakorna som ska göra dig snäll?

Sug på den karamellen du!

..Jag kommer iaf att bli jämarns snäll i jul!

Tipp, tapp, tipp, tapp, tippetippetipptapp!!


Baka, baka liten kaka!

 

Ikväll blir vi triss i damer hos mig. Härligt! Blir lite snyft och bye bye (rättare sagt så kommer jag mest vara döavundsjuk) eftersom Hanna sticker om några dagar och lämnar Umeå för 60 dagar i Asien. Jag förstår inte vad som kan vara så viktigt där borta att upptäcka utan mig som hon inte kan upptäcka här, liksom?! Kul för henne! Mindre kul för alla andra. Så jag passar nu på att önska henne en riktigt God Jul! yeeees - ännu mera julkänsla till mig!

 

Nu ska jag do some seriouse baking. Smulpaj! ...Att jag inte kan receptet utantill vid det här laget alltså?!


10.11.09

Konversation med mig själv;
Hmm.. Vad tusan är det som flyger runt i lägenheten?
...Litet, brunt.. SATAN, vi har fått blomlugor!
Öööh, sen när började blomflugor stå stilla i lyften?
Och sen när började blomflugor att spinna nät?
Det där är fan ingen blomfluga..

Emelie skriker; MIIIIIIKAEL!!! TA BORT DEN! TA BORT DEEEEEN!! NU!

Det är inte varje dag man har en spindel fritt hängandes från mitten av taket och dinglar lätt framför ditt ansikte. Usch! En spindel i samma storlek som en.. Jaa, jag kommer inte ens på en bra liknelse men bara det att jag trodde det var en överviktig blomfluga till att börja med förklarar väl storleken på ett ungefär? Ändå blir jag livrädd! Det  här händer bara i källarlägenheter.

..Kanske skulle kikat på nya längeheter.


Snowflake

Vintern (snön) kommer tidigt i min blogg. Mer snö här inne på bloggen än vad det är utomhus! Men det tillät jag bara för att jag har fått ett helt sjukt sug efter julen nu, sådär poff bara! Egentligen hatar jag snö men snön hör väl julen till?! Även fast den gärna skulle få försvinna 1 januari för mig. Jag vill egentligen inte ha ngt annat än simply the julen och förberedelserna som hör därtill! Tjocksockarna på, lägenheten ska lukta nejlikor och mjölkdränktapepparkakar (som jag gillar att äta dem!) helst hela dygnet. Julgranen ska glittra och vara fin och Mariah Careys version av All I want for Christmas ska flöda ur högtalarna samtidigt som man fyller knäckformarna som tycks stå i en evighetskö för att få fyllas (det blir alltid mer än vad man tänkt).

Jul jul, strålande jul!
Efterlängtat är den iaf!

I år får jag köpa min egen glittriga X-mas Xider.
..Somliga dricker glögg på julen men Emelie Robertsson hon.. Ja, hon är inte som alla andra hon inte!

Genier!

 

Jag hör till den sort som alltid lyckas pricka in att köpa för tjocka ljus till ljusstakarna. Men till min räddning så är ju världen proppsmockad av ljushuvuden (!!!) vilket ger mig färre bekymmer. Denna ljusvässare är skapad för mig, ljusförbrukaren no.1, för att underlätta lite. Jag slipper stå med en kniv och skala till ljusen. - Ojämnt, fult, skevt.. Ja, ni vet! Men sen hör jag även till den sort som av någon underlig anledning tycker att det är så väldigt kul att vässa ljus så det slutar ändå upp med att jag står där med knäckformar för att dem ska sitta stadigt i ljusstaken. Så går det när man blandar nytta med nöjen!

 

Smart är det iaf! Det var det som var min poäng om det inte framstod.


Hyllning!

 

Jag grät! ...Och inte var jag ensam!

 

Om det var någon stackare som missade detta så skulle jag, äh, oavsett ifall hela Sverige såg det så skulle jag ändå bara vilja hylla detta gossebarn till skyarna. Han har tagit Idol till en HELT ny nivå. Inte bara svenska Idol.. Utan nu har fan hela världen konkurrans. Borde det ens vara möjligt? Det är åtminstonde gudomligt! Det är ett som är säkert!

 

Vinner inte han typ hela världens Idol tillsammans så är det ju något som är galet.

 

Detta var första gången jag någonsin röstat i en tävling. Han är lätt värd det!

 

Nu ska jag gå och skriva kärleksbrev till Erik Grönwalls röst.

...Eller ok, jag ska först läsa lite (mycket) Twilight.. I need it like Edward thirsts after Bellas blood! Har ju inte läst på ett helt dygn! Deni!

 

Jisses alltså, hur ska jag klara mig när böckerna och extramaterialet jag kommit över är slut?

I'm gonna die!

 


hängisar

Har fastnat i en nostalgilucka där jag sitter och drömmer mig tillbaka om tiden i London. Playlisten som nöttes  hårt där i mitt rum på Gosberton Road är på och bilderna bara fladdrar förbi på dataskärmen när jag bläddrar som en galning i alla mappar av bilder som jag knäppte på allt vad London hade att erbjuda. Gud vad jag saknar staden. Inte klokt. Någon gång i framtiden ska jag se till att London inte längre bara är ett minne. Jag vill att det ska stå mig närmre än så. Pyskiskt så gör det de, men den fysiska biten smärtar lite lätt i hjärtat när jag inser att Umeå inte alls har den puls jag så desperat skulle vilja känna igen.

 

Dit vill jag gärna igen. Bo - leva - njuta!

 

Typ Nu!

 

Men hängisarna som Brithis Museum tvingade på mig på den här bilden får gärna stanna hemma!

 

 


Vaccinering - check!

För tillfället kan musklerna i min vänstra arm liknas vid ett långdraget senadrag. Ont gör det. Kan knappt lyfta armen tio centimeter i sidled utan att smärtan tar fart. Somliga (läs Mikael) hade tur och har inte drabbats av några som helst känningar. Men det är ju åtminstonde tur att man själv inte drabbats av något (än iaf - man ska aldrig säga aldrig ;P ) utav de artiklarna som framhållits på senaste i vårt hysteriska media. 

Utgång ikväll med en arm?
Eller Idol samt lite läsning där jag knappt behöver armar? 
Tuff choise!

Have a nice weekend!

I just bit myself in the ass!

Satans, jävla skit!

"Man blir som man umgås" - eller hur?

Jag har umgått alldeles för mycket med Bella Swan på senaste så jag har börjat ärva hennes klumpighet. Jag läste just för mycket information på internet och tog självmant reda på slutet av Breaking Dawn.

VÄRDELÖS är vad jag är!!!

Men nu vet jag åtminstonde att jag inte kommer att bli besviken.
Fy fan vad bra!

...Yes, detta är numera en twilight-blogg!
I like it!

Bite me! Please!

Ooops!

Ja, jo, jag lever trots att det låter osannolikt! ...Även om ni inte har saknat mig.

Jag lever dock i en helt annan värld än vad jag vanligtvis brukar göra. Jag lever endast med mina nyfunna vänner Edward och Bella. Jag spenderar mkt tid med dem. Dem älskar mig och jag älskar dem. Vi älskar nog varandra ohälsosamt mycket. Jag spenderar åtminstonde ohälsosamt mycket tid med dem. All tid jag möjligtvis har över - och lite till. Jämarns att man behöver sömn alltså. Annars skulle jag läsa 23 timmar om dygnet med paus för att äta och eventuella toalettbesök.

...Tänk ändå om man vore vampyr?! Guuuud, jag skulle läsa om och om och om igen. Och en gång till också! 
Men vem ska väl vara lyckligt lottad?

Jag är åtminstonde lika blek som en vampyr. Ett steg på vägen! YEEES!

Bella och Edward kallar! Bara tanken att göra dem besvikna och ensamma bränner ett stort hål i mitt hjärta. - Måste återgå!

Ses väl kanske när 4e boken är utläst om jag inte redan är påväg till Forks för att bli vampyr! ....På riktigt! Jag vet minst två som vill följa med.

Bite me! Please!


RSS 2.0