premiär

Jag har redan haft kräftpremiär för sommarsäsongen ("kräft" som i; rödare än jävla rödast och mer bränd än det mest inbrända i vår ugn som aldrig blivit rengjord, vilket resulterade i en rejäl flagning i pannan och på bröst). Grillpremiären är också avklarad och skavsårspremiären är även den undanstökad fastän den inte avnjöts just med samma njutning som grillningen. Och idag har jag sist men inte minst, eller jo, även minst, haft premiär för att fånga flugfän i ögat. Jupp, en liten, liten, liten jävla rackare hittade klart som satan in i ögat på mig. Får man inte panik när man ser den där lille saten kommer flaxandes i ögonvrån? Inte större än en ett sandkorn men ändå ser den större ut än King Kong. Snabbare än kvickt försöker man att blunda i hopp om ögonlocket ska agera krockkudde och slunga ivägen det lilla flygande monstret till andra sidan klotet, men såklart så blinkar man toalt förgäves. Vad trodde man liksom? Plötsligt har detta sandkorn förvandlats till Kebnekaise. Det svider och tårarna forsar. 30 sekunder senare, när man dränkt flugan så vattenruschkanar den ut genom ögonvrån smidigt och lätt. Plötsligt får man en snilleblixt om varför människor går omkring med solglasögon även fast det inte finns en tillstymmelse till sol utomhus. Och dem som gör det innomhus måste ju vara rädd för dem där äckliga blomm- och bananjävlarna.  Ytterligare 10 sekunder och allt är nu glömt och förlåtet. Jag minns knappt ens att vi någonsin mötts, jag och den där förbannade, satans, jäkla.. Jaa, ni kan resten!

Oj! När jag läser igenom texten ser jag att jag borde behärska mig med mina svordommar. Jag skulle kunna skylla på att jag har tix men nog fan vill jag väl allt till himmelen så jag borde absolut inte svära och definitivt inte ljuga.

Imorgon ska vi valborgsgrilla i ett land som inte ens firar valborg. Men fira ska vi göra iaf och vi ska ta lördagen till att njuta av en toalt oförtjänt ledighet. Ljuva livet!

God natt!

Hej, mitt namn är Ulf! - Heeeej Ulf!

 

Jag har en ny buddy! Tänkte att jag behövde en morot till att komma ihåg mina nycklar på morgonen. Ett sätt hade ju iofs kunnat vara att ha dem i jackfickan och aldrig ta ur dem därifrån men vafan, det är väl ingen match? Man måste väl få ha lite utmaningar här i livet? Tänkte att Ulf skulle hjälpa mig med det. Ulf är alltså min nya homeboy som ni ser till höger i bild. Ska sätta upp en sån här tabelltavla i mitt rum och hålla räkning. Idag kan vi ju kort och gott konstatera att jag vann. Jag kom ihåg att ta med mig nycklarna till jobbet med andra ord. 1-0 till moi. Härlig känsla! Känn dig så jävla ägd, Ulf!


klockrent (ordvits no.3)

 

Om vi ska fortsätta i samma spår som med lampan och bara tooooknjuta av vidrigt, helt insanely dyra inredningsprylar så skulle jag gärna vilja meddela er att jag just nu ska ägna 52 sekunder av mitt liv till att dreggla åt denna sjukligt snygga klocka samtidigt som jag upprepar för mig själv "fiiiiiiiiii faaan så snygg" "SKADLIGT cool". Yes, 52 sekunder, här kommer jag! Är det någon som undrar och som tänkt lägga närmare 9 000 på en klockfan så kommer den från; Biegert & Funk

Så, nu är jag redo för mina 52 sekunder!

Blomster

Snön som kom härom dagen är som bortblåst för att förhoppningsvis ALDRIG komma åter. Men det gör den ju!  GARANTERAT! Den som kom med den urusla idén att det skulle snöa just i Norden och typ ingen annan stans i hela världen, han kan ju inte ha haft hjärtat på rätt ställe. Men ack så mycket man uppskattar värmen, solen och den färgexplosion som våren och sommaren innebär. Jag blir som en helt annan person. Glad blir jag! Och det i sin tur gör mig typ... snäll och harmonisk! - Jag känner knappt igen mig själv.

 

Jag och min kära var igår ute på långpromenad runtom i slottsparken och resten av vackra Oslo. Jag tog med kameran man känner sig ju som en jävla konstig filur när man står på knä med huvudet nedstoppat i marken men här är iaf resultatet;

 

 

Världens bästa Maddlund & Terror landar i Oslo om 31 dagar - FY FAN vad vi ska ha kul! Längtar, längtar, längtar! :) Och världens bästa Isberg landar om endast 8 dagar efter 2,5 månader på resande fot i Asien. INTE fy skam! :)


njut en smula

Det här är för i övrigt typ världen bästa cover genom tiderna. Eller inte "typ" det ÄR den bäsa. Den som inte lyssnar han borde allt lära sig en läxa. Lyssna nu. Och därmed basta! Den som inte lyssnar är ju CRAZY! (observera ännu än ordvits!)


lamdelidamp

Maddlund, du kan ju glömma, korrektion; FETGLÖMMA, det där jag sa om att jag skulle föra över pengar på ditt konto för att du skulle få köpa denna skatt åt mig förutsatt att jag hittade en återförsäljare. Jag har hittat en återförsäljare men - Det finns alltid ett MEN som kan dra åt helskotta - jag har dessvärre inte 28 400 skr att lägga. Inte för tillfället. Inte någonsin. Det är liksom inte 28 400 tjugofemöringar vi snackar om inte, nej, det är hela kronor.

Fan! Och jag som hade hoppats på en god natts sömn!

Lamplös för resten av mitt liv. Mitt hjärta är inte längre det hjärta det en gång var. Jag ser inget ljus i tillvaron! (observera ordvits!)

Snabbrepris!

Tänkte att jag kunde ta en liten snabb genomgång - precis som i Eurivison Song Contest som jag längtar såååå mycket till - över vad som hänt på senaste i mitt liv och vad som är den faktiska anledning till varför det blivit så svårt att hinna med allt bloggande. Håll i er nu! Koncentration lär krävas för att hinna med. Gör er redo för här kommer snabbgenomgången över senaste nytt;

(OBS! Det går tyvärr inte att ha några invändningar på något utav dessa bidrag då detta är en reprissändning)

 

Svårt att förstå hur jag ens hunnit med att torka mig i skitan, va? Svettigt att hinna med allt må jag lova. Det hårda livet i Oslo. Men njuter hinner jag allt med iaf!

 

Idag har vi handlat kött. Närmare bestämt 4 kilo. Well done av oss och det är även hur jag föredrar mitt kött (Intresseklubben antecknar). - Tänkte om ni någonsin skulle få för er att bjuda mig på det så ska det inte vara någon blodig skit! Som sagt.. Den som skulle få för sig att bara "bjuda på kött" istället för en fika. Varför inte? Det kan ju bli den nya trenden! Kom ihåg vart ni hörde det först.

Näe, nog om köttyran! Tänk om man kanske skulle gjort ngt vettigt.. Typ.. Petat navelludd.

Hej på ett tag då!

nudity!

Ligger i sängen med datorn och vänder huvudet mot fönstret och ser hur himlen öppnat sig."Aaaamen vafan säger jag i min tystnad". Ställer mig upp, går mot fönstret för att försöka övertyga mig själv om att det är en illusion och att snön inte alls vräker ner. Jag som trodde att Gud hade dragit upp markisen och änglarna torkat sina tårar för att ge plats åt sol och 15 grader. Hur som haver! Jag reser mig som sagt upp och går mot fönstret. Det första som fångar min syn är inte snön. Det är hur kvinnan i lägenheten mitt emot står vid sitt fönster spritt språngande näck och röker (bör tilläggas att det endast är 15 meter som skiljer oss åt). Jag säger högt för mig själv "Oj, det där är allt en naken kvinna". Hon ser att jag har sett henne och jag drabbas av panik. Tar mig nonchalant för pannan och gunggar ögonen som om det vore en gest av sömnighet. "Pinsamt, pinsamt, pinsamt" är det nästa som kommer ur min mun. Jag vet att hon såg att jag såg. Henne, där, naken. Flashande heeeeela härligheten och hennes två sackosäckar som jag utan svårighet att tyda kan se har haft några tuffa år bakom sig. Jag backar bakåt från fönstret och tar ett djupt andetag. Dee-Dee reagerade vid min första kommentar och har rest sig ur sängen för att få en glimt av naken hud. "Ofta hon är kvar?!" tänker jag. "Hon såg ju att jag såg henne.. Vem springer inte och gömmer sig själv och hoppas att grannarna mitt emot flyttar fortare än kvickt? Det skulle då jag ha gjort". Jag går till hörnfönstret i vårt rum och kikar blygsamt fram för att försäkra mig om att min teori är sann. Men ack, ack, ack nej! Där sitter hon. Rökandes och naken i soffan samtidigt som hon knapprar på datorn. Hon tar upp telefonen. Ringer någon. DISTURBING! Hur många nakna personer har jag pratat med i telefon egentligen? Ingen tanke jag vill ska bli återkommande. Jag backar snabbt bakåt igen. Försöker att nollställa tankeverket - helt förgäves. Nu har hon grott sig in i min hjärnbalk. Min näthinna är för all evighet förstörd.

Och jag som bara ville se lite snö.

Näe, men enjoy din middag som står och väntar i köket nu, Emelie. EN-FUCKING-JOY!

...Välkommen tillbaka, förresten, till denna bloggkavalkad. Nästan så ni inte ens hinner med att läsa allt som postas, va? Näe, just det! Kunde allt tänka mig det!

MADDLUND!

IT'S LIKE A DAGGER TO MY HEART!!!!!!! Hur kan du länka till något sådant? Typ en färgexplosion av blommporr! Jag blir ju typ upphetsad! Hahaha! Jafan.. När Oslo och resande är avklarat så kör vi igång. BUMS! Genast! Och därmed basta! (Hej, jag heter Emelie och jag missbrukar inte utropstecken!) (jag; har Dessutom, perfekt! grammatisk - sve´nska)! - SKAMLIGT EMELIE! Det är allt detta länkande till underbara hemsidor som får mig ur fokus.

Bara sådär BTW* så har vi haft typ 15 plus och stråååålande sol hela dagen idag. Sommaren kryper sig närmare och jag är på rätt plast för att välkommna den :) Mer än välkommen är den.

Pappalexikon
* By the way - svensk översättning; "förresten"

på senaste.

Hotellat, ätit gott på restauranger och fik, hållit hand när vi promenerat mil genom stan, druckit öl på uteservering och pub med Sandrull, sett film, pussats & bara myst är vad vi har gjort dem senaste dagarna. Ledighet när den är som bäst. Närhet när den är som bäst. Kärlek när den är som bäst!

Njutit i solen i fulla drag har vi gjort också.
(även om det inte är av hudton att dömma)

Motvind!

 

 

 

Men nu säger jag tammetusan skål och god natt. Jobb, posten, IKEA och annat smått och gott väntar imorgon. He kom å bli en lååång dag. PÖSS!


Sten-kul!

Var noga att observera ordvitsen ovan ^^

Jag är så rolig! Tar ju nästan kål på mig själv.

 

Ha-ha! Han har en pung på huvudet! Det tyckte vi var jättefestligt när vi kollade igenom vilka bilder vi tagit under dagen. Glatt överraskade blev vi. Vi som trodde att vi endast tagit kort på ett par stenkulor (höhö). Undrar själv hur många ooootroligt fula bilder man är med på i andra människors fotoalbum. Från solsemestern när man just rättar till bikinitrosorna som åkt in i skrevet. Eller då man böjer sig framåt för att smörja in benen med solskyddsfaktor. Eller typ.. Tar på sig en snorkel. Eller sitter men världens största tugga mat i munnen. Jag är glad att jag lever ovetandes om vilka semesterbilder jag är omedvetet medverkar på. Fy farao!

kärlekspaus

Om det, mot all förmodan, skulle vara någon som funderat över mitt "plötsliga" och helt oförklarligt orimliga försvinnande så vill jag bara meddela er att här är anledningen;


Som vi har njutit av varandra sällskap dem senaste dagarna :) Saknad har han varit. Men äntligen är han här. Och det bästa av allt -  han är här för att stanna! :)

RSS 2.0