Nyårslöfte?... inte nyårslöfte?...

Min kära far har alltid sagt till mig att jag borde sluta svära (hade varit klassiskt att säga "så förbannat" här men det överlåter jag till er som inte har något sinne för humor eller självrespekt vilket absolut inte kategoriserar mig). Att jag svär så mycket är ingenting jag lägger märke till förutom då jag är själv. Då svär jag faktiskt så kopiöst mycket att det ibland generar mig. Dels för att jag 1. Pratar för mig själv 2. kommer med ramsor som jag inte ens borde kunnat om jag var satans syster. Som nu senast så skulle jag byta ljus i min ljusstake (döööh!!) det gick smidigt och fint dom fyra första ljusen men på sista ljuset (så-jävla-klart!!) så bröt det så satans nedtryckta skafthelvetet av, just preeeeecis så att hela ljuskoppen var proppfylld med stearin och omöjligt att komma åt med typ något. En ramsa som inte ens den värsta svärmorsmardrömmen borde kunna rabbla kom ur min mun. Som om det satt i benmärgen liksom. Vilken ramsa tänker jag inte berätta eftersom jag vet att underåriga (läs; 0-åriga) människor läser det här (Emilia & Ogge). Jag ska skona era söta öron. Men jag kan säga så mkt som att det innehöll ord såsom (cencur för nollåringarna) satans, jävla, jubel, hora + lite extra småttågott. Just där och då insåg jag att min pappa har rätt (ta åt dig du kommer bara få detta bekräftat en gång under din livstid) - jag borde verkligen sluta svära..

Men så slog nästa tanke mig, blott ett andetag senare - hey, man lever bara en gång så varför sluta med något så tillfredsställande?

Nu ska jag äta middag. Somliga kallar den säkert för livets frukt och Guds gåva till människan men jag själv kallar den enkelt och grejt för cantalopemelonen.

Trevlig tisdagskväll folkens!

Twilightlööövin'

Jag såg just behind the scenes från Breaking Dawn.. Inget speciellt men jag börjar fan att gråta iaf. Jag är så taggad att.. att.. att.. jaa, jag har faktiskt inga ord! Men gråt i halsen har jag däremot. Jag älskar Twilight! Därför jag har lagt till nedräkningen här på högersida.. 1 månad kvar då! SWEEEET! ♥



Yupp, hemma från jobbet.. Klarade att härda 1,5 timmar. Var inte så smart att jag åkte på jobbet igår med andra ord för nu är hostan och värken bara värre. Har varit och köpt upp mig på tabletter och hostsafter och slemlösande och allt vad det heter så här ska kroppen proppas full av saker som jag egentligen inte vet vad det är.. Hoppas ni har en trevligare lördag än mig iaf.

Appropå film och Twilight så kollade jag på Emmets (Kellan Lutz om ni gärna vill) senaste film "Love, wedding, marriage".. Den hade lika gärna kunnat heta "Dålig, sämre, SÄMST". Fy fan så kass! Kasta aldrig bort 2 h 35 min av ditt liv såsom jag gjorde.. Att jag ens kastar bort tid på att skriva om den här och nu?!

Ser däremot gärna Harry Potters nya - och med det menar jag såklart Daniel Radcliffs nya - "The Woman in Black". En lagomt härlig skräckrulle trur jag! Februari 2012..

Men först som sagt.. Breaking freaking dawn!

kräkor!

Stod på ICA och funderade över vad som skulle lagas till middag här hemma. Undrade om jag behövde någon typ av utfyllnad i form av wokkisar eller så. Men så slår det mig att på förpackningen jag har tinat upp står det att den innehåller 122 stycken tigerräkor.. Etthundratjugotvå stycken räkor... Vi är två som ska äta... 122 stk tigerräkor.. Här behövs fan ingen utfyllnad.. Nu är det bara att äta räkor för glatta livet! För det är nämligen 61 stycken tigerräkor på oss var kom jag fram till efter en lååång ekvation. När åt du 61 stycken tigerräkor inom loppet av typ två år senast?

Undrar vad jag ska äta till lunch imorgon då?

3e gången gillt då!

Jag är uttråkad.. som bara den.. därför jag skriver mitt tredje blogginlägg på en kväll.. typ rekord.. inte av guiness-standard kanske men personligt..

Happ så vad har hänt sedan senast? Mjoo, tackar som frågar! Jag har duschat.. faktiskt!!! Jag har hämtat ut vinterjackan ur förrådet som jag bestämt trodde jag hade glömt kvar 10 000 kr i förra säsongen men till min stora fasa - så var inte fallet.. Undrar vart jag kan ha lagt dom? Jag tjänar ju så fasligt stora pengar här borta så det är jädrans svårt att hålla koll på dom alla. Typ ungefär så som mamma och pappa måste känna med sina 6 barn.. Inte att dom tjänar fasligt stora pengar på dom alltså, utan den andra delen.. delen att det måste ha vart jävla svårt att hålla koll på dom alla. Speaking of babies.. Undrar om det finns några söta bäbisar att ragga på på skype den här tiden av dygnet?! Huuum, bästa idén idag! Kanske ska ringa och "riskera" att Maddo har fått somna i tid för att den där rackarungen Emilia låtit henne.. (TRUR IKKE!).. Eller ska jag kanske ringa Oggisen som alltid sover och hoppas på att mamma Terror kvällsugglar?

Har förresten hunnit vara på Kiwi också.. Dasspapper, bröd, mjölk, bananer och juice.. Innebär att jag fått mig middag.. Banan och juice.. Och det innebär att den kan komma ut när och hur den vill sen för nu är jag garderad med mjukt torkis.. Just det.. Du läste det.. Tjejer skiter inte fjärilar! ..Om dom inte av någon riktigt, riktigt konstig anledning skulle ha ätit dom såklart..

the flag of eurovision... or was it love?

Dom här bilderna får mig desto mer inspirerad och motiverad... också lite kärlekskrank! Och Sverigesjuk - som att jag inte vore sjuk nog.. Den har fått uppleva mycket kärlek den där flaggan och förmodligen två utav dom bästa kvällarna ever! 1 års mellanrum bara..

 

 

 

 

Näe, nu ska jag faktiskt gå och ta den där duschen jag pratade om.. 2a gången gillt! Men det känns ju så enkelt att skjuta på det eftersom Micke jobbar till klockan 24 i natt vilket säkrar att ingen behöver se mig så tragisk som jag måste se ut nu..

 


tooodles!

Så vad har jag gjort idag då - ännu en dag i sjukskrivningens tecken? Jo, jag vaknade sent (läs; åt helvete för sent) för att jag ännu en natt inte kunnat sova på grund av den här jäkla hostan och febersmärtan + ett billarm som tjutit hela natten med sådär lagom jämna mellanrum. När man just precis börjat lugna sig och är på väg att ääääntligen somna så har det där larmet börjat om igen. Också har det låtit som att bilen stått ute på våran altan och inte 200 meter nere vid vägen där den faktiskt har stått. Ni vet garanterat vad jag menar.. Men efter några timmars sömn efter att bilägaren finally dragit till jobbet så började min dag positivt inställd att hitta något intressant på studera.nu... hmm.. Affärsutveckling och entrepenörskap kanske?! Eller något så simpelt som att plugga upp Matte C?.. Shit, här finns ju massor! ...Men sen gjorde jag ett dumt, DUMT avvik. Jag gick och gjorde något matigt och det som har varit dagens enda kost idag faktiskt; 2 mackor & 1 glas Cola Zero. När jag väl satte mig igen så var det inte alls lika spännande att kolla på studera längre.. Nope! Bloggar och hollywoodgossip har varit the shit idag.. Och jag har fått ut absolut ingenting av det. Det konkreta jag har gjort idag är den här headern som jag slängde ihop på någon minut men det kändes omotiverande att göra en ny bakgrund så det får vi vänta på.. Känner mig som lite oinspirerad och ur fokus.. Kanske blir bättre imorgon när jag faktiskt aktiverar mig på jobbet och kommer ut från den här lägenheten.. Näe, en dusch på det här så kanske jag kan styra upp något vettigt.. Gå till Kiwi och köpa mjölk eller något spännande. Man vet aldrig vad för spännande en oinsiprerad själ kan hitta på efter en välbehövlig dusch. Och då menar jag välbehövlig!! Tänka sig att Mikael faktiskt kommer hem och pussar mig i pannan när jag ser ut som jag gör (för jag har ju inte precis tagit bildern i headern idag - näe, det var allt en utav mina bättre dagar). Han ska fan ha cred för det! Han talar ovillkorligt kärlekens språk, minsann!

...totalt ur fokus! men också ganska kul!


Ingen tacksam granne!

Alltså.. Dom säger ju att Gud skapade människan och jadijadijada och att man ska tacka Gud för allt man är omgiven av och skiteleskitelisnack.. Men varför i h-vete skulle man vara tacksam mot trumpeter? Jag trodde inte jag hade stora - eller några överhuvudtaget - issues mot trumpeter MEN.. Det finns ALLTID ett men.. Nu har jag legat sjuk här hemma i nästan en vecka och jag ljuger inte när jag säger att tre timmar om dagen så spelas det något så förfärligt ovanför oss. JAG HATAR TRUMPETER! Eller är det kanske inte aggressioner mot trumpeten jag har? Utan snarare från den faktiska, totala stenidioten där ovanför som faktiskt spelar detta vedervärdiga instrument? åååååh, jag håller på bli galen..

Om det finns trumpeter i himmelen då kan jag fan gärna avstå!

Undrar om jag är på min ibumetintopp just nu?

Mitt namn är Iboo - Mootin!

..Btw så trivs jag asbra i lägenheten annars och ni ska få se massa bilder snart! Har bara inte haft internet och när jag väl fick internet blev jag för sjuk för att orka.. Men bloggen ska leva igen.. Den har inte återuppstått för ingenting den här gången! :)

..Humörsvägningar någon? Inte då jag iaf!


RSS 2.0