...


Näe Gud! Det här måste ju tammetusan vara bland det värsta jag någonsin sett. Det är en riktig video som dem använder som reklamkampanj för att avskräcka ungdomar från att skaffa barn. Frågan är ju bara om detta verkligen är rätt sätt att gå tillväga?! Helt fel tycker iaf jag! .. Fast det är ju England/London det handlar om så why am I not surprised? - Det är ett allt bra konstigt land..

Hade en trevlig kväll med Emelie igår. Mycket efterlängtat! Och till min förvåning så fick jag även ett mycket uppskattat samtal från Oslo igår som avrundades efter en väldigt trevlig timme. - Ser mycket fram emot nästa vecka :) Kul, kul, kul!!

Detta är resultatet av att vara i desperat behov av en ny header. 20 minuter senare så slutade det hela med det här! He få duuug tillsvidare känner jag! För nu ska jag endaste göra soliga kraftansträgningar fram tills dess att jag ska traska till jobbet. Och efter det så blir det lägenhetsvisning! ...Borde jag inte ha nämnt det för allämnheten kanske?

Cheers!

Den hoppas vi på!

...Och som vanligt när man nämner något i förväg så blir det aldrig som man tänkt sig. Med andra ord så blir det ingen flytt till Balder. Det var alldeles för sunkigt för en för dyr peng. Men - det finns alltid ett men - vi har andra erbjudanden på gång som känns mänga bra och lovande :) Fortfarande centralt vilket jag och min kära har blivit allt för bortskämda med. Men he e gött! Hoppas det går bra denna gång iaf och att denna visning blir något att hänga i julgranen. Håll tummarna för oss. Jag önskar just nu att jag hade haft fler tummar än två för tillfället iaf.

Fikamys med Emelie väntas näst! - Härligt :)

Balder

En byrå och en gungstol (jag vet, det låter helknäppt med en gungis.. men men.. det är ju jag) är dem senaste fynden vi ringt hem från blocket. Och en matta klickades hem igår med 50% rabatt från Ellos. Sen kommer vi åka och hämta ett stooooort lass med en massa fina möbler från Boden snart också. För vi måste ju ha lite möbler att fylla ut vår nya lägenhet med. YES!!!! Det blir nog 99,9% säkert en underbar 2a mitt i stan. Verkligen mitt i. Ska åka och kika på den idag kl 8 sen är det bara att säga ja eller nej för vår del. Hur galet skönt som helst!

Men om man skulle gjort sig i ordning för att åka och jobba kanske?! Här är det snabba puckar. Me like! Turens tur skulle jag allt våga påstå att jag har..  - peppar peppar ta i trä!

..Man kanske skulle ha bytt header också?!

Fetisch?

Det här var bland dem värsta annonser jag någonsin skådat... I ett sexrum eller? Med "mysstämningen" och ljusstaken och allt liksom.. Jag låter länken tala för sig själv; klicka här!

..Ska vi leka doktor älskling?

En sista!

Nu är min väska verkligen sprängfull. Eller, mina 3 väskor rättare sagt! Den största utav dem kan liknas med Kalle Anka´s/Långbens/Musse Pig´s husvagn, ni vet?! På utsidan ser den ut som en fis i rymden men om man väl får ta sig en titt i den så tar det aldrig slut. Det verkar ju liksom vara gränslöst med yta inuti den där husvagnen och den är proppfull med saker överallt. Den enda skillnaden är bara det att min gränslösa yta faktiskt tog slut. Jag har för mycket saker. Så mycket  att jag t.o.m var tvungen att posta lite paket till mig själv idag. Det är mkt!!

Har hela dagen väntat med att packa i fotoskrivaren till sist. Har haft ångest för att den väger mer än vad jag tycker den ska väga och den tar mer plats än önskat. Så det var nästan en liten befrielsekänsla när Kate tog sönder den nu ikväll. Haha! Jag satt i vardagsrummet då jag från köket hör; "Oooh, fucking, fuckning shit! - Eeeemeelie, I got a fucking problem". Hahaha, jag kunde inte göra annat än att skratta, det såg bara för roligt ut  - Finito caputo med den skrivaren.. Men som tur är så får jag pengar till att köpa en ny när jag är hemma igen :) - Djeeees, där sparade jag in säkerligen 1,5 kilo på den där skrivaren med laddare å allt. 

Har haft en jättetrevlig dag idag med familjen och det har gett mig väldigt mycket blandade känslor. Saknad, kärlek, lycka, ångest, trygghet.. aa, en blandad kompott minsann! Jag kommer nog att saknade dem en hel del trots allt. Framför allt dem små. Dem helmysiga, kramgoa å pussjuka småttisarna. Det kommer att kännas lite tomt utan dem. Fast de tankarna avtar rätt snabbt när jag sedan konstaterar att om cirka 16 timmar i, skrivande stund, så kommer jag bli välkommnad av världens mest underbara föräldrar och den finaste pojkvännen på Arlanda. - Då man vet det så känns livet allt förjäkla bra!

Om cirka tolv timmar lyfter mitt plan.
Jag är euforisk!

En sista gång önskar London er alla god natt.
God natt!

Nära

"Bästa/e MISS ROBERTSSON,

Det är mindre än ett dygn kvar tills din flygresa startar. Vi ser fram emot att kunna välkomna dig ombord på flyg BA0780 från Heathrow (London) Terminal 5 den 21 Maj 2009 kl. 13:50." - British Airways

Aamen se på fan!
..Eller snart är det de iaf! Några få minuter kvar.

Det betyder med andra ord att jag borde vara så gott som färdigpackad. Eller visst?! Men känner ni denna Miss Robertsson rätt vet ni att hon såklart inte är klar riktigt än. - Fast där fick jag det att låta som att jag nästan är klar men det är alltså inte fallet.

åååh, varför gör jag såhär mot mig själv?
Stupid!

aaah!

..Nu känns livet allt bra :) :)

- Återkommer

Hejs

osoligt

Det är tydligen en allt för lång väg för solens strålar att nå ner till mig. London är nog den mest osoliga plats på denna planet. Varmt är det, men molnen är tätare än tätast. - Sånt gör mig irri!

Jag tycker förresten mycket om det svenska språket där man kan sätta ett "o" framför typ varje ord man vill: ogjort, oätit, osovit, osmart, olagad, osoligt.. You get the picture?! Sedan huruvida det är rätt grammatiskt låter vi vara osagt!

Barnen har en jättebra grej i skolan idag. Hela skolan ska prominixa 3 miles (cirkus 4,5 km). Och för varje mile så ska barnen (föräldrarna) bidra med 1 pund (12 kr) som sedan stödjer en utav elevernas bröder som är autistisk. Sedan får familjerna till eleverna valfritt bidra med en extra slant om man vill/kan. Även jag stack in med en liten peng. Hela idén tycker jag är en klok sak att göra. Det drar ju ändå ihop sig till några 1000-lappar.
...Nu börjar det regna också!!

Soon!

Satt just nere i köket och kikade på U.K top 40 som räknas ner på världens bästa musikkanal (4music) och där i reklampausen så snappade jag upp att dem på torsdag visar en dokumentär om världens sexigaste människa som jorden någonsin skådat - Beyoncé Knowles. Det första jag tänkte var;  "Yes, den ska jag se och där ska jag sitta och dreggla för mig själv i 2 timmar".. Men så slog det mig att: På torsdag kl 19 sitter jag och myser med världens bästa Mikael i baksätet på en bil som färdas genom vårt silverland upp mot älskade Umeå - och hör å häpna - då kan tillochmed Beyoncé slänga sig i väggen!

Det kliar i hela kroppen idag. Bara för att resan är bokad och jag vet att jag snart ska hem så vill jag hem nu, nu, NU!!!

Började packa igår.
Måste köpa en till väska idag.

- Svaret är väl givet?


Sugfredag!

Ny dag nya... möjligheter?! Visst äre väl ändå så det sägs?! - Fast det stämmer då minsann inte i denna stad om man inte sitter på en hög med pengar. Står utan lön ännu en fredag (jag börjar inte bli less ALLS!!!) och ändå var det hon som konstaterade nu på morgonen att det var löning idag och dessutom visste hon att jag skulle ut på äventyr under dagen. Vad sitter det då i? Och nu har hon likaså förbannat åkt iväg utan att ge mig pengar. - " Jag ska bara lämna barnen på skolan sen får du dina fickpengar".. Får senare ett sms där det står: "Oj, träffade en väninna och vi bestämde att åka och ta en fika nu, kommer tillbaka på en timme eller två. Hope that's OK?!" - ööööh, har jag så jäkla många val eller?

..Dessutom ska jag vara barnvakt ikväll... HOPPET?! - En perfekt sista fredag!!

Något som iaf muntrar upp lite är att läsa Alex Schulman's blogg. Så det ska jag göra nu! Har en veckas läsning att ta igen. - Svik mig för fan inte nu Alex!

God morgon, förresten!

nightnight





Shit vad vi myser om exakt en vecka! Lite mindre tillochmed.
Jag längtar! Eller, det var mer än en underdrift.
- Överdrivet underdrivet!
Pussåkramågodnatt

Big toe!

Jag har lärt mig att inte klicka in på annonserna från Skellefteå som ligger ute på blocket. Jag har insett att dem bara gör mig uppgiven och besviken på att människan inte kommit på något sätt att transformera möbler så dem blir pyttesmå för att sedan kunna skicka dem i något vakumrör eller något så att dem bums kan vara i någon annans ägo - KOSTNADSFRITT! Det skulle vara något, right? ...Också att självklart kunna göra dem i orginalstorlek när dem väl är framme! Fast det behövs ju knappast tilläggas. Jag utlovar en STOR belöning till den av er som först gör denna briljanta idé till  verklighet för att gynna oss ytliga jordvarelser  -  En riktigt go å fin en belöning!!

Fast häromdagen så fyndade vi en riktigt fin byrå! :) Lite vit målarfärg på det när jag kommer hem så! Heeerligt!

Mitt visakort har förresten gått sönder vilket innebär att det kan suga min stortå! ...Eller söndert har det varit ett bra tag men dumma jag har inte brytt mig mer om det och nu går det inte att använda. Så jag kanske borde suga min egen stortå?! ..Som Freddie brukar göra - han är ju för festlig den lillkisen. Honom kommer jag att sakna!

Det var förresten en svenska på besök här i tisdagskväll. - Det är alltid lika festligt att prata sitt modersmål med någon/några också står det en massa nyfikna människor runtomkring som stör ihjäl sig på att dem inte förstår. Mycket kul! Och givande framförallt...?!

Sen så har min sänglampa gått sönder. Det är mörkt i mitt rum. För mörkt! Nu vill jag ha sveriges härliga sommarnätter istället för Englands som är svarta som..... haha, jag tänker inte ens säga ordet för det skulle vara lägre än.... aa, ni får avsluta meningarna själva! - Gud vad jag är på festligt humör ikväll känner jag.. Eller var ordet uttråkad?

Nog struntpratat! (Läs; äntligen fick jag en "skype-are" på tråden). Ni har gjort det bra om ni kämpat er igenom detta nonsens. En eloge till er!

Bock och bug!

Torsdag!

Köttbullar, Pastafjärilar och Felix tomatketchup! Gaaah, jag skulle nog kunna döda för det just nu. Hur kunde jag vara så stupid att inte köpa köttbullar när jag var på IKEA? Ööööh, det borde ju tammetusan finnas någon lag på att man måste det när man som svensk besöker ett IKEA-varuhus i utlandet. Eller en falukorvsmacka med en liten gnutta ketchup - mums! Eller varför inte en vanlig hederlig svensk köttfärssås? - Ja jisses!! Biggas problemas säger jag bara..

Tanken slog mig idag att under min tid i London har jag endast ätit rött kött när jag och Mikael var på donken. Annars har det varit kyckling vid, hmm, låt mig tänka, fjuttiga tre ggr! Det är nog det enda i köttväg jag ätit..  Aa, så illa är det faktiskt! Då kan man ju fråga sig vad min kost bestått av? Låt mig tänka.. Pasta och BAKED BEANS!!!! - låter det bekant? Hmmm.. Nu när jag skriver det och ser det framför mig så fick jag plötsligt en logisk förklaring till varför jag kännt mig mer än grymt hängig på sista tiden.. - Kan en viss Emelie tänkas ha järnbrist, månne? - No wonder att jag gått ner i vikt.. Fast ännu än bidragande faktor till detta kan vara att jag minst 5 dagar i veckan prommenixar i cirkus 2,5 timmar/dag utan överdrift, snarare tvärtom. Kate låter mig göra allt smutsgöra som att släppa av barnen på olika skolor, kliniker, dagis, tennis, badhuset, u name it och man får inte ens cykla?! Så detta innebär att (om jag går efter kalkyler på hur många dygn jag strukit under min tid här) jag kommer ha prominixat ca 8 dygn i sträck under dessa 3 månader. Och detta EXKLUSIVE allt rännande i "the west end" = shoppingstråken. Gosh - sätt mig i ett gångmaraton och jag kan ju nästan garantera att jag är en utav dem som överlever längst... typ!

Hmm! Kom in för att skriva en onödig faktarad eller två. Men det resulterade i allt för mycket onödig information! - Men he bju ja på!
..Idag har jag förresten jobbat min sista torsdag här!
- DET är dock nödvändig fakta!

Moahahaha!!

"Duuu, blir det inte framtungt med den där saken hängandes i ansiktet hela tiden?"
- näckspärra naaaanting!

Over and out.


flashing..



Dem där är lite finurliga tycker jag. Varför ens ha med en grön "do not start to cross"? Varför inte göra det mer simpelt och endast ha enkelt rött och grönt?.. Eller varför inte röd, gul, grön?! - dem är liksom inte ens placerade i innbördes ordning.. Jisses!

Nu ska jag ta igen förlorad sömn och lämna min klagande stämma i kinamockaskogen för att vakna som en heeelt ny människa! Ni ska aldrig mer behöva lyssna på mina suckar, pustar, stånk och stön.. Eller tror vi på det? - vi får la siii... 

The sleeping generation?!

Jag tror att Gud försöker straffa mig för det arga inlägg jag skrev igår, för idag är det askalasdåligt väder och jag har ont i magen som aldrig förr. Kunde heller inte sova något vidare och märkte imorse till min förvåning att jag glömt att ställa klockan. Sicken tur att mina ögonlock har en automatisk timer som slås igång kl 06.30, som sedan tar ytterligare en paus till 07.10 också en sista paus för att tredje gången gillt slås upp på riktigt 07.30. Varför blir det så egentligen? Sjukt irriterande ifall man faktiskt vill få ut varje liten sekund av sömn som det möjligt finns att få. En sån människa är jag iaf. Jag skulle nog vinna i en sleeping contest med törnrosa.

Bitter är bara förnamnet av vad jag är på morgonen. Mitt ansikte drar ihop sig som ett russin så det nästan krämpar i kinderna. Man kan förmodligen inte se skillnad på mig och en blodhund på morgonen när jag motvilligt sätter mig upp vid sängkanten. Sen tänker jag tyst för mig själv: start the day with a smile and get it over with.. Också tvingar jag mig själv ner till det kalla köket.

Morgnar är nog den värsta biten på hela dagen. Eller kanske till och med den värsta delen av livet. Om jag kunde så skulle jag utplåna allt som har med att kliva upp i ottan att göra.

Det bara måste finnas fler där ute som känner som jag..
Bravur till Mikael!

Hemmafruarna - ingen nämnd, ingen glömd!

Londons hemmafruar: Dem är alla kvinnor som passerat 45 och de har 4 barn vardera mellan 7 och 1 år. En gång i tiden så har varenda en utav dessa kvinnor faktiskt varit framgångsrika och rest världen över och arbetat i fjärran länder. Dem har glatt kunnat säga att dem är självständiga och har jobbat sig upp från botten till topp och lever på vad man dem själv slitit för att uppnå. Och på denna resa har dem aldrig behövt att bry sig om någon annan än sig själv. Bara jag, jag, jag! Fast någon tanke har dem väl kunnat lägga på dem dussintals "pojkvänner" dem haft i världens alla hörn när deras karriär verkligen var som hetast. Men när dem sedan började komma uppemot deras 35e levnadsår så började dem faktiskt att inse att den biologiska klockan tickar. - Vad ska jag göra av det? Jag måste hitta någon karl bums och skaffa barn. - Sagt och gjort! Hela gifta sig -köpa hus -skaffa barn -dilemmat är nu över.. Men hur i hela friden ska jag kunna leva utan denna "jag-mani" jag haft under större delen av mitt liv? Jag kan ju faktiskt inte vara hemmafru på heltid, jag måste ju trots allt ha tid över till mitt liv också. Vi hyr in en barnflicka vettja så får hon sköta den biten. En städerska så jag aldrig behöver oroa mig om det och sedan en alltiallo som jag kan ringa så fort jag vill sätta upp en ny tavla, installera datorn, rensa avloppet, måla - you name it! För jag måste ju som sagt ha tid för att tvätta och föna håret hos frisör för £20 var tredje dag (det finns ingen som fönar ditt hår så bra som på salong), göra pedikyr och manikyr en gång i veckan, klä mig som att det vore galamiddag vareviga dag (trots att dagen kommer sakna väsäntligt innehåll), äta lunch med mina vänninor (offentligt så är alla vänninor on this side of the pond), och bara allmänt sätta sprätt på pengarna som mannen drar in varje månad.

Det är en evig tävling dessa hemmafruar emellan när dem möts upp på skolgården för att släppa av barnen på mornarna (den stunden är deras höjdpunkt där dem får glänsa och visa upp "den perfekta ytan", så för guds skull, vad du än gör, TA DEN INTE IFRÅN DEM). Vi har minsann råd att köpa märkeskläder till hela familjen och guuud vilket flott semester vi ska på i sommar.. Har du sett våran nya bil förresten? Vi bytte in den gamla skrothögen (från 07)! Jaa Gud ja, och ikväll ska vi ut och äta middag på "The River Cafe" (den mest kändistäta restaurangen du kan hitta i London) visst priserna är ju sååå höga men det kan man gott betala en kväll i veckan (man vill ju inte verka allt för överlägsen ekonomiskt). Också står dem där med sitt blekta leende och nylockade hår som dem var tvungen att gå upp före tuppen för att hinna med för att glänsa i 10 minuter på skolgården. Och satsiken vad mina skyhöga skor får mina fötter av vilja avlida.. Men äh, det ser bra ut!

Själv kommer jag som från en helt annan värld när jag sover till 07.35 då jag börjar 07.45. Slänger på mig mjukisarna även denna morgon, sätter upp håret i en lagom slarvig toffs (vore ju för hemskt att se för pryd ut) för att sedan gå ner och ge barnen ett faktiskt kärleksfullt bemötande sådär på morgonkvisten.  - Men att hysa känslor och faktiskt visa dem.. vad ska det egentligen vara bra för? Så länge JAG är nöjd med mig själv så är allt i sin ordning..

Jag tror att man blir mer självupptagen som hemmafru i denna stad än vad man skulle vara ifall man hade ett jobb/en karriär på sidan av familjen. - För det går faktiskt att kombinera båda! Tror att det skulle vara till det bättre..

Jag hyser rätt så mycket agg mot denna stad och hur detta samhälle är uppbyggt.. - Märks det?

Undrar bara vem som ligger med vems man när kvinnorna var och varannan kväll bara ska "pop out for a minute"

Sunday - bokstavligen!

Sitter ute i trädgården och njuter av solens strålar som även fast klockan passerat fem är sådär alldeles lagom 'en-kväll-mitt-i-sommarn-starka'..- Någon dom förstår vad jag menar? Skönt är det iaf!! Jag kan nästan se hur fräknarna poppar upp en efter en och min hud intar en rätt så mycket mer behaglig färg än vad den hade innan. Jag känner att alla som föredrar vintern före sommaren dem... aa, dem måste ju vara helt kockobello tammetusan! Guuud vad jag älskar sol och värme!!

Idag har det varit en riktig söndag. Tvättat, slöat, slöat lite till, en promenad i solen, varit och handlat (oberservera att det inte var ytlighetsshopping denna gång), varit inne på varenda tänkbara internetsida också lite mer slö under solens strålar som värmer alldeles lagom härligt. - Det har varit en rätt så rofylld söndag med andra ord. Eller rättare sagt en jävligt slapp sådan. - Varför anstränga sig i onödan liksom?

Jag vill ha en balkong. Men en uteplats/altan skulle inte heller sitta fel. Vi måste skaffa nytt bums när jag kommer hem. Hoppas, hoppas, hoppas fortfarande på drömlägenheten! Den borde vi få svar på till veckan. Men hur var det nu med den? - hade den balkong? hmm.. Äh, he kvittar för det är ett guldläge iaf! - Man kan ju inte få allt här i livet.. Åtminstonde inte på samma gång.



Sommarmys..

Dem har grillfest i de två intilliggande husen. Musiken och skratten har riktiga sommarvibrationer och de ekar i min sommarlösa själ. En vinflaska hit, en vinflaska dit.. Eller varför inte trycka ner 6 cider på kylning i hinken dem har proppad med is stående nedanför bordet?! (Här kan man köpa is på lösvikt). Tänk att kunna sitta ärmlös utomhus 21.30 och just avrunda den grillade middagen med ännu en mumsig drink för att sedan fortsätta prata och skratta och vara omsvärmad av kärlek långt in på småtimmarna, det är väl livet?! Jaa, gud vad livet kan vara fridfullt ibland... Tråkigt bara att det alldeles just för tillfället inte är mitt!

.. Fast det är väl inte så att jag inte unnar andra lycka?!
- Nej, nej, nej!!
Tror du det har du fått allt om bakfoten!

När Akon tar ton...

Det finns saker som jag från start har inbillat mig att jag inte tycker om och bestämt inte tänkt ge en chans och det finns även saker som jag försöker förtränga att jag faktiskt gillar. Varför gör man så?

Vi kan ta tonfisk som exempel! Den enda gågen jag har ätit tonfisk var när jag var typ 5 år och familjen hade en picknick på gammlia (guud vilket bra minne jag har btw!). På menyn stod tonfisksallad och jag trodde minsann inte att jag smakat något värre i hela mitt liv (no offence mamma). Eller var det bara för att namnet innehöll 'fisk' som jag inte ville äta det? - hur som haver så var jag "illa tvungen" att smaka tuna sweetcorn när jag kom hit. Min första tanke var: hur i hela friden ska jag få ner det här? Jaja Emelie, skyll dig själv.. Tugga och svälj för fan! - Men men första tuggan avklarad så insåg jag att tonfisk är ju faktiskt en jäkla hit! Tänk om jag aldrig skulle ha kommit hit till England. Då skulle jag nog minsann vara en tonfiskfantast utan att veta om det eller över huvudtaget aldrig äta tonfisk någonsin mer i mitt liv.. 

Eller Akon.. Jag har alltid gått runt och tänkt att Akon har väl aldrig gjort något bra som går att lyssna på?! Men för någon dag sedan när jag kikade igenom iTunes så gjore jag ett konstaterande: Jag älskar tammetusan honom och hans musik. Varför har jag ens försökt att förtränga det? Skäms jag över det? - Jag som trodde att jag hade typ en låt men honom på datorn var tvungen att inse den bittra sanningen att jag har ju fan nästan allt han har gjort och jag har inte lyssnat på låtarna bara en gång utan ett x antal gånger. Mängda bra är dem ju faktiskt!

..Jag kanske skulle ha provat senap iaf? Jag som bestämt mig sedan länge att jag aaabsolut inte tycker om senap..

- Nu ska jag iaf gå och äta lite tuna sweetcorn sen blir det nog en shoppingrunda eftersom vädret inte tillåter så mycket annat.. Jobbigt värre - men man kan väl inte styra över vädergudarna? Deras vilja är min lag!


Jag lyssnar, njuter och är stolt över det, haha!

Mohammmed abu hafidh al alama - Lahme


Haha, aa lillebror, den var väl klockren!!

"if the lahme not existing i will just curse
shit fuck bitch hell
lahme has the greatest smell
fucking stupid bitch whore
lahme now at your front door
lahme lahme lahme lahme (x3)"

Hahaha, observera grammatiken på översta raden - just lovely!

Looonely!

Nu ska jag allt skriva ett inlägg som kommer göra mamma orolig. Så ifall du vill ha lugn och ro i helgen så bör du allt sluta läs nu. - Just a tip!

Familjen har just åkt iväg för att spendera hela helgen ute på landet vilket innebär att jag har huset heeeelt själv. Den biten känns skön men - det finns alltid ett men - under dem senaste veckorna har det varit tre beväpnade rån i det området jag bor. Så jag har blivit starkt varnad för att öppna dörren oavsett vem det är som knackar på och det delas ut lappar där det står att man gärna ska dra för alla gardiner även dagtid (frågan är ju bara varför?). Vet inte om det är någon som har kommit till skada eller så men detta är tydligen mycket ovanligt för det området jag bor i. - Lite extra spänning i tillvaron sådär!

Trevlig helg! :)

Dunder och brak!

Inte nog med att allt - och då menar jag verkligen allt - bra på blocket finns att hämta i Skellefteå, kan man då bli mer irri när man kikar runt i andra bloggar och ser vilka fina fynd alla andra tycks göra hela tiden?! Sitter här och läser Underbara Clara's blogg och kikar på en heel massa fint som hon har loppisfyndat. Då blir jag en aningen bitter! När i hela friden ska det bli min tur då? Eller, jag har säkerligen fyndat mer än vad jag egentligen tror.. men det är inte nog!

Idag har det varit dunderochbrakkalas med champang och heeele köret. Kate fyller nämligen år och det firades rätt storslaget måste jag säga. Trevligt trots att jag hade 9 kids springandes i häcken på mig och att dem levde skithus. Det fick mig bara att sakna min älskade familj mer (jag menar inte att de gör mycket oväsen av sig eller så - inte alls!!). Till Kate hade jag skrivit ut några bilder med min underbara fotografiskrivare på barnen och ramat in. Mycket uppskattat (dagens höjdpunkt som hon själv beskrev det) - kul att man kan göra någon bra gärning ibland!

Har spenderat stor del av kvällen med Barbara (Kates mamma) som är en mycket trevlig kvinna (läs; gammal tant). - Riktigt go! Så ska jag också blir när jag blir äldre. Hehe, Dan såg lite lagom förvånad ut när han just steg in i mitt rum med telefonen i handen och sa att Barbara ville prata med mig. Hon har nämligen tidigare varit i Sverige vid flera tillällen och hon älskar landet. Så hon ringde för att prata med mig om hur underbart och vackert Sverige är och blev lite lagom nostalgisk när hon satt och kikade på fotografierna från den senaste trippen. Haha, för härlig!

tapetjakt är på tapeten för min del just nu..


Bilder från Intrade

Jag har minsann hittat två drömtapeter som jag skulle vilja fonda upp i våran nya lägenhet (jag intalar mig själv att vi kommer ha en ny lägenhet inom en snar framtid iaf). Gud vilka härliga färgklickar och guuud så mycket jag det är över dem (till och med Mikael diggs them - jiiihoo!!). Dem här skulle jag allt må bra av att se i lagom dos varje dag. Jag skulle som bli alldeles varm inombords! :) Jag tycker inte bara om dessa, meee loooove dessa!!

Tullisar!!



Det här tyckte jag såg mängda läckert ut! Shit vad härlig syn inte bara på nära håll men fatta vad läckert att flyga över. För er som undrar så är det en tulpanodling i Holland mitt under tulpansäsongen. - Tänk vad härligt att strosa runt där och få se hur det faktiskt går till! ..Skulle vara roligt att få veta till hur många butiker runt om i världen just den där tulpanskörden gick.

Undrar dock hur många röda packen det har svinnats på Blomsterlandet jämförelsevis.. Why producera dem i överflöd?

Bilder kommer från Daily Mail och du kan läsa mer här om du är interessert..

Stryk ska jag ha..

...Om det är något jag lärt mig härt borta så är det då att stryka! Herrejisses, jag är numera en sju jävel på strykning vill jag lova. Alltid något, right?! Kanske ska anmäla mig till 'Talang 2009' - stryka en skjorta perfekt på 2 minuter?! Då skulle allt svenska folket tappa hakan må jag tro.. - aa fan, det vore något!

Siktet är intställt på..

Jag blir ju tammetusan galen. Så fort man har hittat något bra av värde på blocket så inte fasen finns det i Umeå inte. Allt bra finns i Skellefteå. Kan man bli mer än irriterad då eller? Isåfall blir jag det! "Haaata Skellefteå shalalalalalalalala"... Fast man kanske skulle ha tagit en vända upp till den svartgula gömman i sommar för att kika igenom alla skrymslen och vrår där man kan tänkas hitta några riktiga guldkorn. Små loppisar, någon auktion, antikaffärer.. Kryllar det inte av sånt där uppe sommartid? Jag kan allt tänka mig att jag har minst två systrar som är intresserade av att följa med iaf.. Kanske även den tredje? Skulle allt vara trevligt ifall hela ligan kunde dra en sväng för att leta ytliga ting som förgyller ens vardags alldeles sådär lagom extra. Eller visst?! :) Jag skulle iaf allt behöva några mindre möbler att prya ett hem med nu när jag och Micke har siktet inställt på större lägenhet. Så ifall någon har en central tvåa eller trea you know where att finna mig - hojta då för guds skull!

..hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas på den senaste vi anmälde oss på! Det skulle ju nästan vara för bra för att vara sant. 

Hurra, hurra, hurra! Hurra, hurra, hurra!

Vad är det för dag idag? Är det en vanlig dag? -Nej det är ingen vanlig dag för det är bästa Terrors födelsedag, hurra, hurra, hurra!

Grattis till 24 avklarade jordsnurr min helt fantastiskt underbara syster! Behöver jag ens nämna att du är otroligt saknad och att det tär på hjärtat att inte få ge min älskade syster en massa grattiskramar?! - Ha en helt underbar dag (eller du kan ju åtminstonde försöka trots att inte jag är där - jag förstår om det är svårt!!) du förtjänar det allra bästa! :)
 

Miljoner pussar och kramar till dig från mig - Love you LOTS!! - Grattis :) ♥

Gossip!

Tur att jag är ledig idag annars hade jag nog varit helt mörbultad med tanke på hur länge jag var vaken igår. Gud vad man kan fastna i serier altlså - helt sinnes! Av någon anledning så släppar man alla bekymmer i sitt eget liv när man sätter sig in i alla dessa fiktiva personers liv - jag älskar det! Men shit vad frustrerad man kan bli när man sedan måste inse att dem här personerna faktiskt inte finns på riktigt. Men man kan ju alltid hoppas att Ed Westwick är lika nonchalant sexig i verkligheten som hans karaktär 'Chuck Bass' är. Herrgud vilken hjärtekrossare alltså!


Såå, vad ska Emelie göra idag då? Det är regningt och jag är sjuk.. Hmm! Kika lite mer serier eller? - He låter som en kanonide tycker jag! ;) På återseende mina vänner och XOXO till alla som kan sina serier..

Saknad!

Jag vet inte riktigt om jag är vaken allt för sent en söndagsnatt eller en allt för tidig måndagsmorgon. Hur som så har klockan just slagit 04.42 och soluppgången har börjat klä himmelen helt underbart vacker. Fåglarna kvittrar på för fullt utanför mitt fönster och morgondaggen tränger sig sakta men säkert igenom vad engelsmännen kallar isolering. Det bildar kondensdroppar som vilken sekund som helst kommer att måste släppa sitt grepp och falla ner från fönsterkarmen. Elementet har just börjat knastra vilket är ett tydligt tecken på att det är morgon - snart kommer värmen äntligen tillbaka i rummet och min kyliga nästipp börjar åter att få känsel.

Själv sitter jag här en allt för sen söndagsnatt eller en allt för tidigt måndagsmorgon och skulle göra vad som helst i hela världen för att få sova tryggt i den allra bästa famnen. Tyvärr är den flera hundra mil bort så all den kärlek jag känner att jag måste få ur mig får helt enkelt vänta tills dess att jag åter får sluta mina ögon i den välkända famnen igen den 21 maj. Gud så jag längtar! Fast allra mest så längtar jag till att vakna upp dagen efter i det som faktiskt är bara vårat hem och lyckligt kunna känna att vi har hela livet framför oss. Vi två i det hem som vi har skapat tillsammans.  - Jag är mer än lyckligt lottad!

God natt!

För bra för att vara sant!

Hmm.. Det vilar något skumt över detta: när jag åkte hit låg min resväska på pricken 20 kg. Nu har jag "provpackat" den (snört ner alla kläder + skor + det mesta av allt som ska hem) och då landar den på inte mer än 26 kg? ÖÖÖH?! Är jag kockobello eller? Hur fan kan det vara möjligt? Visst, allt är inte nerpackat men det är fan inte mycket kvar.. Och jag kan lova mina damer och herrar att jag har burit hem mer än 6 kilo i kassar från alla butiker som jag har sprungit runt i. Fick Micke verkligen med sig så mycket hem? Kan det vara möjligt? - Det känns inte som det.. Det känns som att detta är för bra för att vara sant. Men, efter att ha slängt ner exakt allt så kan den omöjligt ligga långt ifrån 30 kg, vilket betyder att jag endast har två kilo att leka med innan den går som "cargo" istället för "luggage" - och det vill vi ju inte. + det så får jag ha 7 kilo i handbagage.. Sååå, summa summarum: Jag trodde att väskan skulle väga myyycket mer, men trots min positiva överaskning så måste jag nog ändå (tyvärr) ta det lugnt med shoppingen. Kameror och dator ska trots allt ner i handbagaget as well och poff, där hade vi 4 kilo.. I värsta fall så får det väl se ut som jag kommit från Antarktis och inte Englands sommarväder när jag kommer där vankandes på flygplatsen. Lager på lager på lager på lager på lager - det funkar väl alltid?

Ett konstaterande jag kunnat göra av denna provpackning är iaf att jag har köpt en förjävla bra och stretchig väska! - Mängda bra!  Och ett faktum är att uppackningen allt får vänta till imorgon! - Hihi!

..Guess vad jag har gjort idag?
- Shoppat!!

Saknade, älskade, svenska sommar!

                               

                               

                               

                                                    
          
                               
Kom till mig.. Nu!!

Lillplutten!



Haha, huuur skön som helst ju! Orkar ni inte se 3 minuter (vilket han är klart värd) så klicka er fram till 1,25 ungefär och kika därifrån. Han får en stor stjärna av mig iaf. SKÖN!

Ett mirakel!

Jag har just vikit ihop alla kläder som jag tvättade igår (hela garderoben typ, inklusive underkläder och sockor) och nu till något som aldrig hänt förr: För första gången i mitt liv (och förmodligen enda) så stämde sockantalet överens. Det var minsann på tiden!

Nu: strykning! Blööö (sa hon med en grön gubbe och såg illamående ut)

sool!

Haha, Maddo, I know! Fast mina är snyggare ;P Du får ta det som en komplimang - Jag diggar tydligen din stil! Meeen som sagt.. mina är snyggare, hehe!

Solen skiner på för fullt, inte ett moln att skåda. Hmm.. Skulle inte tro på internet som visar att det är 16 grader, moln och regn över London idag. Skitsnack! Men lika glad för det är jag :) För det innebär att man kan lägga sig i parken och sola, vilket i sin tur betyder att det blir no money spent.. Heeerligt!

RSS 2.0