Många fjärilar små..

Det känns nu att jag börjar komma en bra bit på vägen och det är MYCKET blandade känslor. Jag är snart där - i London! Jag får ännu mer resfeber (om möjligt) bara jag skriver namnet på staden. Gud, jag känner så mycket som jag inte ens kan sätta ord på. Det finns så många fjärliar inom mig som bara väntar på att få prova sina vingar och flyga iväg - Samt så många fjärliar som bara vill stanna där inne och bygga bo i all säkerhet och bekantskap. Det här är bland det jobbigaste jag varit med om, och det värsta är att min resa bara har börjat. Men, vad är livet utan att ta några chanser?! Vill man så kan man - helt enkelt!

Har haft 3 god vänner på besök ikväll - Mängda uppskattat! :) Fina Hanna som gjorde en skildring på papper om hur mitt liv kommer att se ut inom två dagar (!!!!!) Mina nära och kära som är hemma och umgås och har kul, medan jag sitter ensam i England med 4 små barn som jag knappt förstår eller kan luska ut vad dem försöker få fram för ord med deras engelska jollrande. Hur ska det gå?

Näe, gud vad jag överdramatiserar. Men det är väl ändå bättre att vara inställd på det värsta för att sedan kunna inse att, fasen vad mycket bättre det här var än vad jag faktiskt trodde. - Det tror jag iaf :)

Jag ser fram emot morgondagen. Den kommer att bli mysig! :)


Puss på dig min goding!

God natt mina vänner :)

Nu jäklar!

 

Nu ska den fyllas!!

[ x ] Bakat
[ x ] Hämtat bil
[ x ]  Varit på jobbet
[ x ] Köpt fröer
[ ]  Betalat räkningar
[ x ]  Skrivit ut biljetter
[ x ]  Tvättat
[ ]  Handlat
[ ] Tömt kameran
[ x ] Fört över det sista på datorn
[ x ] Packat
[ x ] Dushat har jag förresten också hunnit med.. Inte illa pinkat!

Ingenting är omöjligt - bara olika svårt!
I keep telling myself!
Update; 16.48
Update; 17.30
Update; 02.42
..Det går sakta men säkert framåt


why?!

Hmmm! Ingen packning gjord idag heller vilket innebär att morgondagen blir mer än hektisk.. VARFÖR GÖR JAG SÅHÄR MOT MIG SJÄLV?!?! Och det värsta är att jag har absolut ingenting att skylla på. Fast jag har haft en mysig dag med Mikael, och det är värt att stressa häcken av sig imorgon för det! :)

Min morgondag;
Imorgonbitti måste jag baka för att ta med till jobbet som tack och hej. Där ska jag även inhandla en massa fröer som jag ska plantera i trädgården med barnen :) Det kommer allt att bli mysigt!
Efter det måste vi hämta bilen.
Skriva ut biljetter.
Betala lite sista räkningar
Handla både stort som smått
& sist men absolut inte minst.. Packa!
Det kommer att blir en häärlig dag?! - Stressig, åtminstonde!

Men sen så ska ju Emelie, Malin och förhoppningsvis Hanna komma förbi en sväng imorgonkväll! - Det blir bra :)

Vi ser ju när jag har tid för denna nästa gång! ;)

Kram kram

Huuga!

Sitter och småkikar lite på en helt sjuk dokumentär på 5an. Vad är det för fel på människor, egentligen?
Dokumentären heter 'Min bil är min älskarinna', och den skildrar män som vill ha/har ett sexuellt "förhållande" med sin bil. Hör dem inte själva att det är virrivirrikocko?!? Det värsta är att dem faktiskt är seriösa..
- "Det enda jag någonsin kännt mig sexuellt attraherad av är bilar, helikoptrar och flygplan"..
- "Jag har aldrig varit intim med en människa, men däremot med bilar"
- "I sooo want to fuck my car"

Mjaa.. Varför inte?! Det är det som är så härligt med livet - vi har blivit välsignade med friheten att kunna älska vem och vad vi vill.. För visst är väl det för mysigt?!

I adore..



Varför kan inte tiden stanna när allting är som bäst?

The golden quartet

Goddagens! :)

Hur härligt väder ute som helst! Solen strålar och temperaturen ligger på 1 härlig plusgrad :) - Ska våren börja smyga sig på även här månne?! I London är det däremot härliga + 10°C ;) Det ser vi fram emot.. Nu när vädret ändå är tipptopp ska jag nog ge mig ut för att fota lite av vårt 'vackra' Umeå.. Tänkte så att hostfamiljen får se. Får väl dock se hur snygga bilder man kan skrapa fram av ett insnöat Umeå som konstigt nog har mer gul snö än vit. Vill kunna få med en släng av den här 'Hej-så-här-ser-våra-hus-ut-jämfört-med-er-känslan' - Då vet väl alla vad jag menar, right?! ;P

Jag skrev ju igår att jag skulle packa.. Vad hände? mjaa.. Inte något i så att min resväska numera är ready to go.. Låååångt därifrån! Men jag listade allt ut vilka skor jag skulle ha med mig :) DET var en bedrift mina vänner. Av typ 50 par skor så är jag nu nere på 4.. Ett mirakel skulle jag vilja kalla det! :P

Hade en mycket trevlig kväll igår :) Den gyllene kvartetten var allt igång! ;) Det är nog den svåraste biten att ge upp. Men jag hoppas till gud att Thailand blir av. Skulle vara GRYMT!!! Igår blev det allt en sista 'avskedsfest' på impuls av dess like, haha! En måndagkväll - illa! ;P Men kul var det :D

En bild säger mer än 1000 ord!

Idag ska jag faktikst ta itu med packningen - på rikt!! Måste iaf ta fram allt jag vill ta med mig så att jag kan sålla imorgon, för det är det som kommer bli det tuffa biten. Har nog även lite småtjaffs som måste inhandlas. Sen kanske jag skulle ha skrivit ut papperna till flygbiljetterna - kan vara bra att inte göra i sista sekund! Sen ska jag förbi mormor en sväng.  Sen ska farmor och farfar komma förbi här en sväng. Men nu allra först ska jag ta och läsa det senaste mailet från London, sen ska  jag dra på mig some pjucks och ge mig ut på en vandrig med min babe! - hmm, skulle ha varit lite mer lättöverskådligt i punkformat..

Men det allra viktigaste jag ska göra idag är att pussa på Mikael - I määängder :)) ♥

Happy Fettis-day!

f y r a

Fyra dagar.
Fire dager.
Cuatro días.
Four days.
Fofyrora Dodagogaror.

Jag kan inte skjuta upp allt längre, det är vansinne! Därför ska jag nu börja packa.. Göra allt så EXTREMT påtagligt.. Ville jag det? - Blöööö!!

..Hur i hela friden ska jag kunna välja skor?!

prästkrage, någon?!

Igår hade jag en utav dem allra trevligaste kvällarna på länge! Gud vad jag är glad och tacksam över att få ha er underbara människor i mitt liv. Ni är bättre än ni någonsin själva kan ana. Och er ska jag lämna?! Det måste väl vara dem dummaste idén någonsin, EVER!! Men är huvudet dumt får, hmm.. huvudet lida.. In this case, iaf!


Kvällen ikväll har också varit skön! Har varit med Emelie och bara varit - det behövs sånna kvällar också. Dem kvällarna kommer det tyvärr att bli få av framöver.. Blööö! Men vi fick iaf se melodifestivalens bästa deltävlig hittills.. Molly är ju att hurra för! huuujedamig sånt barn :)) Kan dessutom bara bli bättre på engelska!! ..Men BWO däremot, dem kunde ju lika gärna ha stannat hemma - det hade gjort Sverige bra!

Har börjat få panik nu! Imorgon är sista dagen på Blomsterlandet. SISTA DAGEN?! :O Inse hur fort allting går nu.. Nu är vi liksom på sluttampen. Jag inser nog faktikst inte det.. Eller inser och inser - jag vill inte inse!!! Om jag tänker tillbaka så kan jag tammetusan inte komma på vad den ursprungliga anledningen var till varför jag egentligen vill/ville åka iväg som au pair.. SKIT!! Jag har ångrat mig.. Vill inte längre. Eller jo! Eller, näe, jag vet inte. Jag är inget annat än ambivalent.. Can somebody please hand me a prästkrage?!

Satt och pratade med Sanne tidigare idag. Hon är ju som känt också iväg som au pair, dock någonstans i Englands skog! ( ;P ) Iaf.. Pratade då om att jag skulle hem en sväng under påsk när min hostfamilj ska iväg å åka skidor. Sanne funderar på att åka hem 14 april så vi slog våra kloka huvuden ihop och kom på att vi skulle flyga tillsammans till svea rike.. Men saken är den att, då har jag varit där i 6 veckor?! Man kan väl inte åka hem efter  6 veckor inte?! :P Eller kan man det?! Känns ju som att det är för valuable tid att spendera efter ynka 6 veckor.. För visst klarar man väl längre än så? Men samtidigt så vet jag inte annars hur jag skulle ta ut två veckors ledighet på ett halvår om jag vill splitta på veckorna?!  Hmm!  Grejen är den att jag måste ju bestämma mig nu om jag vill hem över påsk eller inte, för jag måste ju isåfall boka biljett typ nu! Haha, bokar semesterbiljett hem innan jag ens kommit dit. Jag är inte alls hemmakär?! Jag har inte alls ångest för att lämna hela familjen?! Eller hur var det där? Höll jag kanske på att dö av ångest.. Mjo, så var det nog!

Näe, nu är jag less på att skriva, det går sakta.. Hyvlade bort en rejäl bit hud igår från mitt långfinger, när jag i all hast stod och skalade pären. Så längst ut på fingret är jag nu alldeles len och jätteröd. Men snuddar man minsta lilla på denna kala, lena, lilla fläck så dör jag sakta inombords. outch!


Pontus vart tog du vägen?! Jag sitter ju här i min ensamhet och peppar med Akon :O

8 days..

Har haft en mkt trevlig dag idag måste jag säga! :)
- Fick vakna i lugn och ro med mitt älskade hjärta.. (vaknade dock med grus i halsen och en jäkla hosta, men det hör inte hit)
- Lunch hos mormor. Trevlig pratstund och en hel massa historia om hennes ryska ursprung - spännande naanting!
- Trevlig tripp på yxi-kaxi-ica-maxi med bästaste Sandrull.
- Middag hos ytterligare en utav de tre bästa systrarna, den äldsta av dem - Madelene!
- Sen avrundades kvällen med att Sandra och Mattias kom hit en sväng och jag fick ytterligare en present :D tacktack! :))
- Alltid lika mysigt och underbart att vara omsvärmad av alla man älskar! :) Blir glad bara jag tänker på det!

Och nu sitter jag i vanlig ordning och skriver mitt kvälls/natt-inlägg.. Och i vanlig ordning så hör jag 'men, men, men, men' i bakgrunden. Så allt är väl som det borde med andra ord! :) Fler saker jag borde är att ändra en del med bloggen.. Exempelvis texten som dyker upp på headern när man ska skriva kommentarer.. Någon som på rak arm vet hur man tar bort?! 

Imorgon är jag ledig, hoppas bara att jag är kry för det vankas en sista tjejkväll med min kära moder, Maddo, Terror och Sandrull :) Ser jag MYCKET fram emot.. Några tårar lär nog rulla nerför kinden, men jag antar att det hör till en sån här händelse. Konstigt vore det väl annars?! Hur som haver så är dem 4 utav 7 som är allra viktigast och för att inte tala om  det bästa i mitt liv. Bästa familjen Robertsson! En stor del av mig kommer att fattas när jag strosar runt ensam på Londons gator.. ♥

God natt rarisar! :)

2 and a femtedels män!

Saittam; Ha-ha, Mattias! Jaa, det blev fel av mig.. Jag erkänner! Hur var det med att inte läsa bloggar, förresten? ;) Busted!! Blondinbella ligger dig säkerligen varmt om hjärtat.. ;)

Blöö.. inget roligt alls händer för tillfället. Jobb, jobb, jobb.. Sen är jag är mest bara depp över att jag flyttar nästa vecka. Smaka på dem orden - NÄSTA VECKA?!?! :O Det här är helt sinnssjuktgaletinsae! MIkael sitter här brevid mig just nu och slickar ur en skål som för tre minuter sen var full av frusen majs.. Gud vad jag kommer sakna honom - Finns helt klart ingen fler utav hans slag ;P Heeeelt wonderful!! Det är exempelvis sånt som jag kommer att sakna.. Min älskling som är helkonstig och som inte vet om att jag fnissar åt honom i smyg när han äter frusen majs som en galning, eller sjunger högt och helt utom kontroll när han hörlurarna i när han agerar diskmaskin.. :) Haha.. Hur ska jag kunna leva utan sånt? Jag saknar det redan i massor!

Missade Malin och alla andra ikväll också.. Inte alls nå kul med tanke på att jag som sagt flyttar snart. :/ Men men, what can you do när livet inte alltid vill vad du vill?! Inte mkt går som jag planerar.. - Varför Gud, varför? Vi måste iaf träffas en sista gång innan jag åker, det är ett som är säkert. För sen ses vi inte förrän på Londons gator, right?! ;)

Har just kopierat över alla addresser till mina bookmarks i ett worddokument.. Tre sidor blev det..  Eller rättare sagt 139 st bookmarks! Haha, hur är det möjligt? :P Jag får ju ha så roligt när jag ska bookmarka alla dem på den nya datorn då ;) 

Näe.. ska nog tänka på refrängen och skutta till sängs.. Ska upp tidigt imorgon för att äta hejdå-lunch hos mormor, sen blir det jobb resten av dagen. Sen är jag heeeelledig på fredag :D Guud, det blir sista dagen med många utav mina kära kollegor.. Känns lite skumt måste jag säga. Har ju träffat dem hela veckorna under 2,5 års tid.. Men, jag kommer ju tillbaka :)

God natt på er.. :)

Vinterpuss


... Förresten så är våren nu kommer i England - Skönt! :))

ooooh nooo!

Nej, nej, nej.. Alldeles just nu började ju ett 2 och 1/5 män avsnitt.. Ett avsnitt jag inte har sett, dessutom! Jag vet ju vad som gäller för mig dem närmsta 30 minutrarna.. ;) SEN blir det sängen! :) 

tooodiloo!! :)

Yeeees!!

PC'n, mjaa, jag vet inte längre ifall dem är värda att gå under benämningen datorer. Hur som haver - DEN FUNGERAR!!! Som den ska dessutom.. eller, ännu bättre, faktiskt! :D Och den ser ut och fungerar i bästa mån som en mac :)) Gött!! Så nu är jag lite, lite, pyttelite mindre nervös/stressad över att jag snart ska åka. Åtminstonde 1 av 1000 pusselbitar är numera på plats! :)  Ungefär såhär glad är jag;

Haha! Fnissade lite lätt för mig själv när jag såg dem här liggandes i fruktskålen här hemma!
Det såg ju ba för festligt ut ;P

Nu; borsta gaddisar, ställa klocka, släcka lampan, rätta till kudden, pussa baben god natt, sova! - skönt! inte lika skönt att börja jobba kl 9 imorgon, däremot.. Men vad gör man inte för laget? Spec då det är sista veckan.. SISTA VECKAN?! :O Men jag är ju en blomsterlandare ända ut i mina gröna fingerspetsar.. Hur är det möjligt? Tur jag har som ändå har det som en backup när jag kommer hem :) Härliga blomsterlandet!!

Jag i mina fina arbetskläder! ... Det måste vara något med vattnet i växthuset?! Vi är vanställda hela bunten som jobbar där.. Vackrare än såhär blir man inte av att jobba där.. Men för all del; 'Låt dig inspireras' ;)

Goodie Goodie nattnatt alla rara!! :) 




Pyssel



Det här jättefina armbandet (eller delar till armband) fick jag igår av min älskade Sandra! :) Hon tyckte att jag kunde behöva få tankarna på något annat nu i all stress och panikångest. Jag förstår inte vad hon menar?! ;P hehe..  Panduro måste ju vara en utav mina absoult favoritbutiker. Älskar allt som har med pyssel att göra! Jag känner hur det kliar i fingrarna och jag vill sätta igång och pillra på bums, men jag funderar på ifall det kanske kan vara något mysigt att sitta och göra i England när hemlängtan bara skriker. Så jag får helt enkelt lägga band på mig själv och hålla fingrarna i styr. Det ska med till England :) ..För den delen så åker jag om 12 dagar.. :/

Nu ska jag och Mikael nog ta oss en bit paj från gårdagen - mums! :) Det fick bli en smulpaj i all dess enkelhet! Inte så avancerat, men guuu se gött! Eller visst? :) Sen blir det lite 'Raw'.. Vet inte om det verkade så bra ikväll, men det återstår att se :) KRAM


krims krams :)

Fick en jättefin present igår. Blev så himla, himla glad :) mycket jag! tusen tack du snälla, rara, underbara :)
Har dessvärre inte tid till att hinna visa den nu.. Måste springa och dra på mig jobbarkläderna, torka håret, käka lurre och så visar jag efter jobbet istället! :) Bättre sent än aldrig, right?! ;)

Ha en bra dag :)

Speeenande!!

Sitter och smågluttar på "the days of our lifes", haha! Det kan omöjligt vara någon som har undgått det serien. Själv har jag inte sett det på ca ett halvår och allting är sig exakt likt.. Lite curiosa - Det har spelats in i över 10 000 avsnitt av serien sedan dess start 1965 - NITTONHUNDRASEXTIOFEM?!?! hörde någon annan hur sjukt det lät?! :P Inte så konstigt att allt handlar om samma sak hela tiden, måste vara kämpigt att ständigt komma på nya handlingar.. Undra om det finns någon som har varit med från start som är med än idag? ...Näe alltså, det här är sååå spännande så jag nästan storknar..

Det värsta är att jag faktikst inte byter kanal..

Finally!

Så!! Nu är lägenhetet städad och den luktar numera rosenknopp här inne :) hääärligt!! Varenda liten vrå år städad, tillochmed städskåpet. Skare va så skare va!


aaah, är SÅ nöjd med kameran!!!! mycket bra :)

Å i och med det så kan min söndag börja! :) ..Kanske skulle ha bakat något nu, samtdigt som Mikael återigen försöker sig på att fixa den andra datorn. Leka lite desperate housewives tänkte jag.. ;) 

Kram

Måste...

God dagens! :)

Denna söndag ska jag tvunget måste ta itu med det jag och Mikael aaaalldeles för länge har förnekat att vi bara måste göra. Sånt som man aldrig vill, men tyvärr måste, måste, måste.. Det är tillochmed så illa att hela min lediga dag kommer att gå åt till detta. Men bara jag får lyssna på egenvald musik på lagomt hög volym så brukar det gå smärtfritt. Någon som börjar ana vad denna tråkiga 'måste-syssla' kan vara?! 

Varför gör man såhär mot sig själv?! Efter att man har dragit fram något tar det cirkus 30 sek att ställa tillbaka allting i sin ordning.. Men näe, varför inte samla allting till man nästan kvävs och måste göra alla dem måstegrejerna på en och samma gång?! Nu kommer det ju ta timmar.. Dumma människor! Man kanske borde lära sig en läxa någon gång.. Som idag kanske :)

Att flytta till en liten lägenhet var nog det mest ointelligenta vi kunde göra.. Tänk att det ska få plats med en hel jäkla lägenhet i i något som är ca 10 kvm större än det rum man hade hos mamma och pappa. Nu är vi dessutom två.. Än en gång - Dumma människor!

Så.. Nu tar jag tummen ur och börja städa! Ni ser ju om jag kommer tillbaka överlevande ur detta, eller om jag kanske blir uppäten av en råttfarm som hunnit bygga bo här... SÅ illa är det!

all ♥ day

Min dag;
Spenderat ovärderlig tid med en underbar & kärleksfull pojkvän - Mys!
Umgåtts med min älskade familj
Firat världens bästa farfar på 70-års dagen
Knäppt kort se naanting
God mat i gott sällskap
Jobbat alldeles lagom mycket (vill säga typ minimalt)
Mys, mys, mys och åter en massa mys.
En dålig melodifestival, men vad gör väl det när man får se den med någon man håller kär?
..Jojustja! Sa jag mys?! :) 

Önskar att allt detta mys kunde vara i all oändlighet, men icket. Vem i hela världen ska väl ha sådan tur? - Inte då jag, det är ett som är säkert. Dels för att Mikael åkte till jobbet för två timmar sedan (insane tider, som sagt)!!! Sen så finns det ju ännu en anledning till varför allt mys i min tillvaro kommer att försvinna, poff, gone and away.. Men det behöver jag väl knappast ta upp?! Kan inte möjligt vara någon som har missat det vid det här laget.. 

Trodde att jag skulle jobba imorgon, men ack så fel man kan ha. Inget mig emot :) Så bara därför så sitter jag uppe nu och plågar mig själv med inte bara en, utan tuuuusen och åter tusentals John Blund på besök.. Men jag tror allt att jag ska ta mig i kragen och krypa ner och invänta hjärtat som borde komma hem vid fyra.. Sen ska han upp tidigt imorgon för att åter jobba med laget.. Han gör det bra! Så jag ska alltså måsta somna själv + vakna själv?! Lika bra att vänja sig, I guess...


Hoppas att alla ♥ har haft en bra dag idag - Det har iaf jag haft! :)

13 days to go...

Paraskavedekatriafobi

Att ha en fobi för just denna dag, fredag den 13onde kallas Paraskavedekatriafobi. Det ni! Jag tror tammetusan att jag har det.. Eller, njaa.. Men allergisk är jag nog iaf! fredag den trettonde hit, fredag den trettonde dit.. Blir man aldrig less på samma visa hela tiden?! Är detta verkligen en såkallad otursdag, eller är det bara de skrockfulla människornas dag?! Jag tror på det sistnämnda! Det blir inte värre än vad man gör det till.. :)

Jag har iaf haft en trevlig dag med Malin och Hanna :) Fika, mys och massa skvaller på wayne's. Kom även hem från staden med några nya tröjor från HM (det var ju 20% bara idag så då måste man ju) och fina, glittriga örhängen från pilgrim :) Hej, jag heter Emelie och jag skulle inte shoppa förrän jag är i England.. Men hur kan man möjligt begära något så krävande av sig själv?!



Så vad händer i helgen?! Inte mkt alls skulle jag väl våga påstå.. Och det ska bli skönt tycker jag :) Ska bara vara jag och mitt älskade hjärta ikväll! Lite kvalitetsmys tillsammans innan jag lämnar landet - det uppskattas!! Han är det allra finaste jag har :] ♥

Hahahaha.. Appropå Mikael, han sa just världens roligaste grej.. Sitter här och lyssnar på Veronica Maggio då han fundersamt tittar upp och säger;  "alltså, hon sjunger ju inte.. Inte precis som Agnes iaf".. Mikael 20 år har Agnes som förebild! Dissen till alla andra ;) Det var det roligaste på länge.. Dem som känner honom förstår vad jag menar :P 

Veronica Maggio - 17 år.. Känns lite som mitt liv just nu.. - Den är fortfarande bra :)
Trevlig helg! :)

Shitty windows!

Blogg.se har inte fungerat för mig idag, inte förrän nu.. Varken för att besöka eller för eget bruk.. Skumt?!

Har haft en helmysig dag hos farmor och farfar :) Har fått gå igenom alla släktforskningspapper som finns om släkten på farfars sida. helt otroligt roligt att se! :) Så nu kan jag allt om släkten ända bak till 1800talet.. Nästan allt iaf.. ;P Jag är fortfarande fascinerad över hur extrem lik kusin Andreas är/var Robert (farfars far, som för i övrigt har gett familjen vårt efternamn) HELT sinnes så likt.. Roligt och se att dragen följer med från generation till generation. Men däremot glömde jag the cloudberry preserve. Får jag komma ihåg på Lördag då gööben fyll 70 år! :)

Såg en snutt av 'gränspoliserna på Heathrow' ikväll.. Det underlättade inte min nervositet vill jag lova ;P Vad har jag gett mig in i?
 
Den andra pissdatorn vill inte fungera.. VAD ÄR FELET?! Jag kommer inte ha med mig någon dator till England.. Känner iaf inget hopp med det! Kan jag inte bara få ta med denna underbara Mac istället för att kämpa på med en windows?! :)) Macen är ju som gjord för mig! :) Alla som har windows är lurade små bastards.. Tänk så mkt bittherhet man skulle kunna bespara sig själv genom åren, genom att ALDRIG ha windows.. haha.. Ja ä' int bitter ja int!!

Sjuk är jag också.. Ja, Madelene! Såklart jag blev sjuk av förskolebarnen :P Jag tror jag har sämst immunförsvar i helaste hela världen.. Alltid jag! Men det resulterade iaf att jag fick vara ledig hela dagen idag :) Sen ringde Tobias och frågade om jag var sugen på jobb imorgon.. Men just då jag skulle säga att jag kunde jobba så insisterade han på att jag skulle vara hemma och krya på mig nu innan jag åker iväg.. "Your wish is my obey", tänkte jag och fick ett litet leende på läpparna. Varför ska man argumentera emot sin chef? ;P  Så ledig även imorgon. Yeees!! :D

Ikväll ska jag nog gå och lägga mig i normal tid! Baben är hemma så vi kan krypa ner tills kojs tillsammans - mys! :)

Imorgon väntar en trevlig dag på stan med Malin och Hanna! :) Blir lite fikamys som förmodligen kommer att inbringa ännu mer ångest och nervositet. Om det är möjligt vill säga!

God natt mina vänner :)

sleepy!

Haha, efter mitt senaste inlägg hann jag inte ens lägga ifrån mig datorn innan jag slumrade till! DÅ är man trött.. Hade tänkt laga mig lite middag, men innan jag ens hann resa på mig så somnade jag bakåtlutad i soffan, med benen på bordet, datorn i knät och med fingrarna liggandes på tangentbordet.. Musiken som strömmade ur högtalarna störde mig inte för en sekund heller. Vaknade 2 timmar senare med en sjujäkla värk i nacken.. Huvudet låg helt på sniskan, typ som att nacken var ur led eller något.. Haha! För trött för mitt eget bästa.. Så nu sitter jag här ÅTERIGEN :O precis som jag sa att jag inte skulle tillåta hända.. Att man aldrig lär sig?! - Dumheter..

Ständigt så ursäktar jag mig själv med olika anledningar till varför jag inte ska gå och lägga mig riktigt än. Nu är det mitt hjärtegull som håller mig vaken.. Vill ju somna med honom, ju! Inte så många gånger kvar som jag får göra det innan jag åker (märks det att jag har lite ångest eller). Än har han inte kommit hem från jobbet, men jag börjar sakta men säkert att inse att det är vansinne att sitta uppe nattetid och vänta.. Isberg sa just god natt till mig också, så jag känner inget hopp med detta vakande. Han får helt enkelt krypa ner i en varm och gosig säng, med en säkerligen lagom snarkande Emelie. Han påstår iaf att jag snarkar (?!), men bara då jag är riktigt utslagen, vilket jag faktiskt känner mig nu!

Imorgon blir det lunch hos bästa raffmor och raffar, ska bli trevligt :) Lite cloudberries ska jag nog som sagt få med mig hem också! Glass och varm hjortronsylt att bjuda London på - a taste of Sweden! :)

Sen står även lite jobb på tapeten inför morgondagen. Men jag börjar inte förrän 15. Tror jag iaf. Bör nog kika en extra gång innan jag lägger mig..

Nu ska jag allt ta och sova! Nattnatt allesammens :)

Svåra prövningar och projekt.

Hej allihopen! :)

Idag har varit en helmysig dag måste jag säga. Det var -20 när jag gick upp som en zombie 4.30 imorse, inte så konstigt att jag inte kände något som helst hopp med livet just för det tilllfället (kanske var lite IQ-befriat av mig att lägga mig den tiden jag faktikst gjorde, ja!) men den har mest bara innehållit en massa mys! :) Har varit med min kära syster, den allra äldsta av dem 3, på hennes jobb idag. Barn i alla storlekar har cirkulerat runt om mig och hur goa är dem inte?!  Kan bara tänka mig vilka mysstunder man kommer få i England - eller hoppas går ju alltid iaf, hehe! Hur som haver så var min tanke med att följa med på fröken Maddes jobb att jag kanske kunde få lite tips och ideér att ta med till England, vilket nog var ett mycket smart drag av mig. Lite självbelåten måste man väl få vara ibland? ;) Även hur kul som helst att faktiskt få se vad systeryster gör om dagarna, man har ju annars bara en aning. Givande på många sätt - tack för det! :) Sen blev det mys hos mor och far med några utav dem alla rara, fina! GUUUD vad jag kommer sakna min älskade familj.. Hur ska jag kunna vara utan er? Trodde aldrig att jag någonsin skulle behöva utså det.. Meneee... Den som lever får se! :)

Har skrivit en packningslista till England och lång blev den. För lång, kanske jag borde säga?! Hur i tusan är det tänkt att hela ens liv och vardag ska få plats i en väska som är lika stor som en tändsticksask och som endast får väga fjädervikt? Hur ska det ens kunna vara fysiskt möjligt?! Jag som vill ha med mig morgonrock. Men det går FETBORT, tyvärr!! Attans också! Det här kommer nog att bli det svåraste projektet med hela resan - packningen.  

Borde nog också skriva mail till England för att reda ut dem allra sista frågetecknen som finns. Kan vara en bra idé! Hörde dessutom av den nyblivne Englandsbon Sanne att det inte alls är så varmt som Kate 'lovade' att det skulle vara. -5 har dem :O Hon sa ju mer eller mindre att våren redan skulle vara kommen när jag anländer. Det ska bli spännande och se om det lyckas bli vår på två veckor. Haha, då skulle jag bli impad! Men det är ju bara att bita ihop - so what att jag inte får börja gå i alla vårfina skor riktigt än?! Men i Mars borde det vara läge :) Man brukar ändå inte kunna ta fram tygpjucker förrän i typ Juni här, så vad klagar jag över?! :P Emelies I-landsproblem för dagen!

Har även en massa roliga målarprojekt att ta tag i här hemma innan jag åker. Så mkt roligare att komma hem till lägenheten igen ifall man djupt där inne vet att den är superfin :) Och dessutom så är jag helt övertygad om att mitt hjärta kommer att förvalta den utmärkt! :)

Näe, nu känns det snart som att mitt huvud kommer att trilla av - trött är jag! Men jag ska inte sova har jag ju lovat mig själv, inte ens en powernap. Gud vad omvänt allt skulle bli då, men ack så skönt det skulle vara! ...Bara ett litet tag? (A) :) - Som att det skulle bli av, haha! Kanske jag skulle vila ögonlocken ett tag så jag sedan kanske kan ta mig i kragen och besöka mitt hjärtegryn på jobbet under kvällens gång.. Skulle nog vara uppskattat! :) Vi lär la se!

Hane' bra!
Mkt text - men jag måste ju få ta igen det jag har missat på sistonde?! ;)

säng, säng, säng!

Jag borde ha lagt mig för länge sen eftersom jag ska upp vid cirkus 4.30 imorgon :O Helt sinnes och gå upp mitt i natten på det sättet.. Vad ska det vara bra för?! Och jag som vill se klart historien om Silverstedt (vad säger man?) ;P Hur ska jag orka upp imorgon?!

Ikväll har jag iaf haft en liten 'hejdå-middag' på Invito.. Mkt trevligt! :) Nu börjar jag inse hur nära det faktiskt är.. Shit!

Ska förbi mina älskade farföräldrar i veckan också och hämta lite cloudberry preserve (hjortronsylt) för att bjuda England på :) Tror jag kommer att bli uppskattat. Man kan ju alltid hoppas!

Nu ska jag gosa lite med Mikel som är nyhemkommen! - MIn mys!!! :)

Puss å hej leverpastej!

Från i lördags


2 Emelies i en smäll!





..Sådär såg jag då inte ut dagen efter iaf. I wonder why?!

Wee Willie Winkie

Har sett en riktigt bra film ikväll.. Länge sen det hände! 'The boy in the striped pyjamas' hette den. Har du inte sett den, så gör det! Tragisk, men ack så vacker.


Resterande tid av kvällen har jag sökt runt efter lite roliga, engelska barnvisor och liknande.. Gud vad jag blir sugen! :) Men om 5 min när jag ligger brevid Mikael igen så kommer jag känna att min au pair upplevelse lika gärna skulle kunna avslutas här och nu. Redan mättad.. 

Wee Willie Winkie
Runs through the town,
Upstairs and downstairs
In his nightgown.
Rapping at the windows,
Crying through the lock,
"Are the children all in bed?
For it's now 2.40  o'clock."
God natt alla rara! :)

03.54.47

Har så jäkulskt ont i magen så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Vad beror det på mån tro?

Ännu en jättetrevlig kväll hos Erik har passerat.. Tråkigt nog så bli det blir aldrig lika trevligt ute som det faktiskt är hos honom.. Har dock träffat dem allra mest otippade och dem allra mest tippade människorna ikväll. Kul nu när jag ska åka snart!  Hur som haver så har jag varit ute med den allra goaste ikväll.. Faktiskt!! Puss på dig! huvudsaken är att vi vet vart vi har varandra :)

Ska nu krypa ner i sängen med underbara Mikael. Mitt hjärtegull :) (inte så länge kvar nu tills dess att jag faktiskt måste sova utan!! :/) Han ligger och småsnarkar så mysigt så att det känns att John Blund inte är alls  är så långt bort. Gud vad jag kommer att sakna min älskade när jag åker iväg.. Insane! Allra mysigast i hela världen är han.. Oavsett vad! Även dem stunder han inte är vid medvetande om det, så är han faktiskt mysigast och bästast helaste världen :) Jag tycker om att vara kär!

Jaja... Imorgon blir det förhoppningsvis några bilder :) Får se när jag vaknar. Just nu känns det som att det inte kommer att finnas några gränser på hur länge jag kommer att sova..

God natt/morgon allesammens!

3 weeks to go!

Har varit på stan mest hela dagen idag och till min stora förvåning så var jag inte alls på något shoppinghumör. Jag trodde det, men ack vad man kan ha fel om sig själv! Jag köpte dock en resväska som ordinare kostade 999,- men jag hade turen att bara behöva betala 79 kr själv :)) Jag hade köpt väskan vilket som, oberoende av priset, men att få ett så bra pris var ju som klartt och betartt. Nöjd!

Sedan så har det varit sushimys med hjärtat, Sandra och Mattias ikväll! Lika trevligt varje gång som vi socialiserar oss med varandra. Guuud vad jag kommer sakna dem alla tre när jag åker iväg.. Nog dem som står mig allra närmast måste jag säga! Puss på dem allihopen :)

Nu har hjärtat åkt för att jobba! helt insane arbetstider. Men men, what can you do?! Så jag kanske skulle ta mig i kragen och skriva en packningslista.. Skulle vara något! Jag tror nog det. Se vilka som måste bli dem sista inköpen. (Organisera nu, Emelie.. Skjut INTE upp allting till sista stund.. Annars brukar du vara mer än bra på det!) 




..Vem ska ta hand om blommorna när jag åker?

No mercy!

En utav våra grannar kan ju inte veta något som helst om vett och etikett eller för den delen om att visa hänsyn och respekt för sina stackars medmänniskor! Det spelar ingen roll vilken tid det är på dygnet eller vilken veckodag det än må vara, utan det där yrvädret är ALLTID igång.. Spelar alltid musik på högsta volym och skriker till musiken, alltså inte sång, utan bara skriker.. Rätt ut!! Favoriten sedan vi flyttade in har varit "The callings - Wherever you will go". Och det absolut värsta av allt är att han tror att han sätter varenda liten ton, men i själva verket så.. Jaa! I don't think I have to go there.. Fick du aldrig lyssna på musik för dina föräldrar, gossebarn? Eller går du på extacy? För faktikst.. Hur orkar man hålla igång?

Återigen så tror jag att jag för stunden har beklagat mig klart. Jag väljer att 'inte' skriva något om mitt hår. Som, om möjligt är ÄNNU värre efter en natts sömn i lockar. But lifes a bitch! :)

Nu ska jag äta lunch med mina babe, sen väntar stan med Sandra :) Ska ta tag i lite utav dem sista inköpen innan jag åker iväg. Tänkte att det kan vara en bra idé!

  
Såhär fint var iaf trädet härom kvällen! :)
Ha en trevlig dag :)

Skadeglädje ÄR den bästa glädjen!



Det känns som att det har snöat en del under dagens gång, någon som missat?!

Och våran skrothög till bil gick inte genom besiktningen.. En heeel radda på saker som måste fixas ifall vi vill fortsätta köra den! Skrota skiten säger jag :) - Tji fick jag för att vara skadeglad!

Fredag + Lördag + Söndag = Ledig = Så JÄVLA skönt!
Nattnatt :)

chocoyog!

Goder morgon alla yoghurtälskare (eller icket) - en sån är jag iaf, för er som inte visste! haha. Har alldeles just hittat en ny favorit, MUMS!! meeene, nackdelen är ju att det är en 5a, vilket gör det mer till en dessert än godmorgonyoughurt, som jag gärna skulle vilja äta den som! Skånemejeriers Chokladyoughurt är något som jag rekomenderar alla, även ni som inte är yoghurtfantaster, jag tror ändå inte att ni kommer att ångra er! :D
Jag ber så hemskt mkt om ursäkt för den deformerade förpackningen, 'den kan' ha sett ut så när jag köpte den, eller så kan det även ha berott på mitt besatta försök att klämma ur varenda lite slutt! Jag vet inte vilket! ;) - Varför tillverkar dem sämst youghurt förpackningar för? Det borde väl ändå finnas ngt smartare sätt, tyck man ju!

Sedan för att få beklaga mig ännu lite mera (tycks vara det enda jag gör) så måste jag säga såhär; Om jag tyckte att mitt hår var kort igår när jag kom hem plattad från frisören, så innebär det att jag nu mer eller mindre känner mig skallig!!  Lockarna drar ihop sig så kompakt att dem inte ens flänger runt när jag vickar på huvudet (nästintill iaf) så jag märker inte ens av att jag har ngt hår! ooooh herregud.. Lockarna var ju alldels lagom när jag hade långt hår, men nu.. Jaa.. Jag vet inte.. Finnner inga ord! ...

Even worse than that! Isberg ska förresten komma och hälsa på mig i London, det ser vi fram emot :) Eller visst?!

Jaja, nu ska jag göra ett desperat försök att lugna dessa lockar, sedan ska jag infinna mig på stan för att äta lunch med världens bästa mammsi och pappsi (jag vet att alla säger att sina egna är världens bästa, men sorry, världens bästa är redan upptagna!)
PUDELKRULL - Där har vi ordet!!!

Speeenande förresten, Mikael är nu på besiktningen. Roligt och se hur det går.. Skitbil!

Melonas

"Har du hört historien om fönsterkroken Nicklas,
han sitter vid en fönsterkarm och väntar på att vrickas,
öppna mig, öppna mig, öppna mig, jag väntar,
öppna mig, öppna mig, öppna mig, jag väntar.
Meeeeeelon! Jag såg dig äta meeeeelon.
Det var en kväll under bron.
Det var en härlig vision."

Är det jag som var smått IQ-befriad när jag var yngre som faktiskt trodde och fortfarande tror att det finns en sång som går såhär?! har jag blivit lurad av mina äldre syster, månne? kan dem ha varit så onda? hela min barndoms minnen skulle då vara raserade (nästan iaf)! Som att "nu kommer mormor och ta dig" aldrig skulle ha funnits - men det, däremot. Det är jag 100 på att det har funnits :) För att återgå till ämnet. Vart i tusan kommer melonen in i bilden? Jag ser verkligen noll logik. Eller är det jag som är IQ-befriad i den frågan också? - "jag såg dig äta melon", pjuff!!

Min lärare i NO berättade för oss i 6e klass att hela den här grejen om att "du-får-inte-röra-fågeläggen-då-kommer-mamman-att-lämna-dem-grejen" var en myt! Man fick visst peta på dem hur mkt man ville, tydligen. Även att man faktiskt FÅR bada inom 20 min efter att ha ätit något.. Två knivhugg i hjärtat under en och samma lektion. Det var mycket information under kort tid för oss elever att ta in. Chockade och i stillsam tystnad lämnade vi klassrummet

Näsan kan för den delen inte fastna i grisläge bara för att man petar lite med fingret emellertid! Eller visst? - Nu kanske jag ställde en fråga jag inte vill ha svar på! Men av bilden att dömma så borde isåfall min peka rakt upp. Fast, jag tror nog att både min och Malins har kvar sin ursprungliga form - I hope so!



Livsviktiga funderingar sådär alldeles för jääääättesent en onsdagnatt!
...Eller är det en alldeles för tidig torsdagmorgon, kanske?


topshop!

Det är helt sinnes hur mkt jag kommer att shoppa lös på Topshop.. Galet så mkt snyggt dem har! iiiih, taggataggapepppepp :D

Nu - Suntan med syster! :)

Kram.

Fort var det gjort!

Happ.. För 1,5 h sedan så hade jag tuttlångt, fint å lockigt hår (må ha varit lite slitet) men nu är det cirkus 1,5 decci kortare, rakt, platt och rätt livlöst må jag säga! Jag kan inte ens ta bak luggen utan att minst 100 hårstrån lik förbaskat faller i mina ögon. Får man då ångest, eller vad? Men nu vare gjort och trots omständigheterna och mitt gnölande så måste jag säga att det är helt OTOLIGT skönt att få bort exakt allt av det fula slitna håret, inte ens ett sånt hårstrå finns kvar :) Det växer ju ändå som ogräs så när jag kommer hem från London igen så kommer det att vara minst lika tuttlångt som det var för 1,5 h sedan :) Även om detta blev bra så måste jag säga att jag trivs tusen gånger bättre i mitt långa hår, men den tiden kommer snart igen - och fort går det! :)

Jobbar och sliter som ett djur gör jag ju som sagt, vilket resulterade i att jag igår slocknade bums efter maten (typ 20) och sov fram till 07.42 för att vara exakt (vet inte varför men jag kommer alltid ihåg precis på minuten när jag vaknade) Men inte ens då vile jag kliva upp ur den varma gosiga sängen - behöver man det då eller? Mikael gjorde det ju inte lättare när han låg varm och mysig lite lagom halvslingrad runt en.. Tänkt att det är sådana stunder som jag faktiskt måste klara mig utan i ett halvt år? :O hur i hela fridens dagar ska det kunna vara möjligt? - Den som lever får se!

Nu ska jag iaf slänga i mig lite mat (min underbara var så söt och lagade mat till bara mig innan han själv skulle på jobbet) - Mums!


Jag får alltid lika mkt vårkänslor när jag stiger in genom dörren här hemma och får se dessa pryda bänken så fint! Videkissar, videull (kissar för min del), kalla det vad du vill men omtyckta är dem iaf! :)


Vi lär ju höras mer under kvällens gång, men fram tills dess - haaaané bra!





Suck, pust, stånk och stön!

.. Jag visste väl att saker och ting flöt på alldeles för bra för att vara sant. Datorn jag köpt har krånglat sen dag 1, och fortsätter på det viset.. Nu vill den inte ens komma igång så jag fick ta macen - men jag klagar inte för det! :) Dock så gör nog Micke det som måste fixa med min heeele tin' - stackars älsklingen! Kan det möjligtvis finnas någon möjlighet till öppet köp på datorn, Therése? ;) överklaga? Och eftersom jag inte ens får igång den andra datorn så kan jag tyvärr inte ladda upp några nya fina bilder, eftersom drivrutinerna till kameran inte fungerar på den här datorn!! :O Lifes a bitch!

Var iaf inne på OK här på Haga när jag var ute en sväng.. OK goes heminredningssylisch, säger jag bara! haha.. "Köp denna härliga hörnsoffa för endast 5994.- ord. butikspris 14000!" haha..

- Jaha, och vart har du köpt din soffa då?
- På OK Q8! Snygg va?
- Nja, inte så jävla värst skulle jag väl våga påstå!

Men även om jag inte kan bjuda på någon fin bild behöver inte det betyda att jag inte kan bjuda på någon bild alls!


Första bilden någonsin tagen på mig och Mikael! Ungefär lika snyggt som soffan inne på OK, men he' fuuunger! ;)
För blyg för att ens titta in i kameran - moget! Haha.. Där hade inte semlorna hunnit sätta sina spår inte, hehe ;) Jag förstår ju varför det var 'love at first sight' från hans sida iaf (självgod se' naanting', haha).. Men jag ser då tusan inte vad jag föll för ;P Men föll, det gjorde jag, som en kägla :) Puss på dig mitt underdunderbara fina hjärta! 

God natt (:

Great news!

Sååe.. Ännu en dag på jobbet avklarad. Fetdryga arbetstider har jag, 9 - 19.15 - Det borde vara förbjudet säger jag bara. Huvva! Men nu har jag fått i mig lite middag så nu är jag som en ny människa :) Diskmaskinen är även igång (Mikaelus 2000, han är tyvärr inte så tystgående som man skulle kunna hoppas, han sjunger på ett konstigt sätt som jag aldrig förr upplevt en diskmaskin göra) så det enda jag egentligen behöver göra ikväll är att sitta här med benen uppslängda på fotpallen och med laptopen i knät - Det hade varit en lockande tanke iaf. Men ut ska jag dock bege mig :) Ska ut på en prominix å ta en runda förbi gammlia för att knäppa några bilder på det UNDERBART fina trädet som har förmodligen en miljard små lampor slingrad runt sig.. Bland det finaste jag har sett må jag säga, man blir som glad och lugn av att titta på det :) Harmonisk, kanske är det rätta ordet (nu skulle allt Mr. Andersson bli glad om han läste detta).

Men först ska jag se på C.S.I med min älskade, också ska vi nog trycka i oss en semla var, måste ju ha något att förbränna när vi går ut på prommis (som att det inte skulle finnas alldelens för nog av det!). Förnekelsen är iaf long gone, haha! Ett steg på vägen iaf :)

Goda nyheter för min del som sagt! Mello börjar ju tammetusan redan nu på lördag :D yeeey! Vilket innebär att jag kommer kunna se nästan alla deltävlingar. Eller hoppas på det.. Vet inte hur många dem kommer vara.. Ngn som vet?! Äh, spilledill, det blir då mello och partaj för fulla muggar på lördag :) Hörde att BWO skulle vara med.. DEM borde vara förbjudna om något.. Kvalificerad jävla skit som pappa skulle ha sagt ;) :D

Fortsatt trevlig kväll allihopen :) temlorna väntar!

 

RSS 2.0