Mindre an en vecka kvar! Johanna maste vara nojd! ;)

Vi har ju haft nagra heeeelt fantastiska dagar har i USA alltsa och allt borjar ju faktiskt att lida mot sitt slut. Men nagot vi maste komma ihag nasta gang vi aker till SanFran ar fan att ta med en vinterjacka. Jag forstar ju filmrepliken: "The coldest winter i've ever experienced was a summer in San Francisco". Den talar tydligt for vad vi upplever just nu alltsa. Det ar varmare i Norge och Sverige kan vi ju lugnt konstatera! Jag ar radd att mina fingrar och tar kommer att behova amputeras inom en snar framtid. Jag forsoker jobba upp varmen i dem har pa tangentbordet men jag tror fan dem istallet for att varmas upp borjar inta en nyans av blalila. Dem kanske rent utav trillar av av sig sjalvt. Hade ju iofs varit ganska chill sa slipper man onodiga sjukhuskostnader har i USA. Dem ar ju inte att leka med har jag hort!

Nae, hade fasen garna varit hemma och chillat nu. 25 dagar av fullt os medvetslos borjar ta ut sin ratt!

Idag hyrde vi cyklar. Cyklat runt mer an jag kan komma ihag totalt i min livstid! Kan ju gott konstatera att detta ar en utav dem vakraste stader jag nagonsin varit med om. Det ar ju en njutning att cykla har! Sa lange man inte maste ta dem 90 gradiga uppforsbackarna. Men man far ju se det fran den ljusa sidan - what goes up must come down! Haft stralande vader sa jag har dessutom lyckats battra pa mitt frakneeldorado i ansiktet. Ar det mojligt tanker kanske manga nu? Mjaa, snart borjar det fan komma till en stoppunkt kan jag da inflika med. Hoppas iaf! Nar jag var liten trodde jag alltid att mamma kunde bli jamnbrun ifall hon solade tillrackligt mycket. Men efter att fraknarna borjade poppa upp for mig sa insag jag snabbt att sa inte var fallet. Nar vi pratar pa om fraknar kan vi ju forresten passa pa att det tydligen ar sa folk urskiljer att vi ar svenskar. Eller... Som cykeluthyraren sa fint sa: "No offence or so, but you look more like you come from Norway rather than Sweden with that blonde hair and freakles." Amerikanarna kan ju stolt saga att dem ar bast i varlden pa att lata IQ-befriade.

Nae.. Sa vad hander ikvall da? Vi hade tankt att ga ut en vanda men Sandra har fatt ryggskott (skratta inte - det ar inte kul!) och vi bada ar totalt genomfrusna sa vi skippade den iden nar vi kom in pa hotellet och kande varmen. Jag vet att Eclipse visas pa TV ikvall precis som forsta natten vi var har nivet.. hmm.. Kanske ar dags att se den igen.. Sa lange sen sist sa att det kanske vore pa tiden. Maste ju halla sig uppdaterad nu innan 4e filmen slapps. Jag hoppas till Gud att alla jag kanner har sett den trailern. Jaa, till och med du pappa! Annars ar jag radd att jag maste saga upp en del bekantskaper. Kan inte kannas vid sadana manniskor om ni forstar!

Jaja, manniskor vantar pa datorn och jag maste, TYVARR, logga in pa internetbanken. oooh, gruvar mig!! Sa nu ska jag sluta snacka goja..

Saknar er! Blotpuss i fjeset!

RSS 2.0