bildbomb från det senaste

Jag har inte dött trots det faktum att det är tystare än graven här inne. Jag har faktiskt gjort en massa annat. Och även fast jag köpt en ny, woooonderbar kamera så har jag tyvärr inte använt den så mkt som man skulle kunna hoppas. Jag har alltså inte dokumenterat mitt liv allt för mycket i det senaste. Det tog som småstopp efter ett härligt jul- och nyårsfirande hemma i kära Umeåt. Det kanske är av den tråkiga insikten att vintern på riktigt har landat som kameran oftas får stanna hemma. Men vid vissa tillällen har den ju faktiskt knäppt några kort.

 

Jag kan inte komma ihåg senast jag hade en bättre helg än för två helger sedan. Den var helt magisk! Och i huvudsak innehöll den bara Mikael (och en jäkla massa cash). Fredagkväll var jag ute med Johanna (hon är ju såklart också en stor del som alltid är med) och dansade loss till härlig musik på Blå - spontanitet när den är som bäst! På lördag dag var det hemmakos med Mikael för att på kvällen åka till Oslos i särklass bästa restaurang - vi vet, vi har provat! San Leandros tapasbar. Vad gör väl en väntetid på 1 timme 15 min när man kan dricka goda drinkar innehållande likör 43?! mums! Efter 12 små rätter, gott vin, världens mysigaste sällskap, super service och lite pengar fattigare så blev det fler drinkar för att sedan möta upp ett härligt gäng människor på en meget bra nattklubb för att dansa till svenska klassiker och dansband ända in på småtimmarna. SÅ.JÄVLA.BRA!!!! på söndagen drog vi ut till ett helt fantastiskt mysigt och fint Dröbak. Hit ska jag ta Madelene, Emilia och förhoppningsvis Sandra när dom kommer på ett sjukt efterlängtat besök i Maj. Kan knappt tänka mig hur fint det kommer vara där ute då. Magiskt förmodligen! Och på söndagkväll blev det ett biobesök där vi såg dildofilmen "Hysteria" som jag STARKT kan rekommendera.

 

Några få bilder från Dröbak. En gammal fiskeby från tidigt 1700 tal som bevarat sin pittoreska charm sedan dess.

Supermysigt!

 

I helgen har det blivit lite lugnare kan jag påstå. Men trevligt för det :) det typ ända som hänt är väl Nichol & Son med Johanna i Lördags. Trevligt, trevligt, trevligt! :) Annars har jag typ legat halvt i ide med Mikael vid min sida.

 

sommarbruna? typ!

 

Just det.. det var ju lite fest helgen innan det också såklart.. ;)  (Jaja Pappa, jag ska lugna mig!) Det blev en trevlig kväll med Johanna och Linn, quiz i sitt esse och varje gång vi träffas tar vi högljutt till en ny nivå. Sweet!

1000 bilder från denna kväll så jag förstår inte varför vi ser ut som slitna krigare på alla förutom på den här när alla tre tittar bort? haha! Kan det ha ngt med klockslaget att göra?

 

Det var dem tre senaste helgerna ja! Hoppas det intresserade ngn förutom mig själv och möjligtvis Johanna! :P

 

Ska försöka återkomma.. Jag lovar! På rikt!

 


RSS 2.0