Olyckan, Ole Dolyckan!

Hur värdelöst är det förresten inte att hela staden är slut på pumpa? Bara sådär något jag kom att tänka på alldeles just. HELT värdelöst skulle jag vilja säga. Förmodligen enda gången i mitt liv som jag tänkt införskaffa mig några för att göra den snyggaste pumpan i stan, men näe... Såklart! Med min vanliga otur. Ole Dolyckan - det är jag det!

MAXI hade en pumpa kvar. EN!!! Och den var deformerad och möglig efter att ha legat på is. MAXI inte veta att pumpor ej tåla frost? Nix pix!

Fick dock veta att OBS (ursäkta, COOP forum) skulle få in nya på fredag. Bättre sent än aldrig? Njäe, inte i det här fallet.

Tänk att en sketen pumpa (eller två vill jag ha) kan väcka så mkt aggressioner. Tror jag behöver sova.

Natt natt

Känner ni hur han hånar mig för att jag går pumplös? Hela natten kommer han att göra det!


Gåva från far!

 

Hittade en, i mitt tycke, urtjusig bricka när jag var på loppis med min kära mor och far i helgen. Somrig och härlig i fler än regnbågens färger (det är många färger, hörreni!). Den passades som klockrent in i mn annars rätt bleka inredning. ME LIKE! ..Fast eftersom den inte riktigt vill göra sig juste på bild så bjuder jag endast på ett hörn. Vill ni se the real deal så får ni baske mig komma förbi så ska jag bjuda på kaka och saft från denna färgexplosion. Eller bulle och kaffe kanske. Vad önskas?

Även om den inte föll min kära far i smaken var han snäll och betalade den. 1 guldpeng!
Tack världens bästa far

Inspiration!

This is my wet dream!

 

Och Madde.. Kom då jäklar inte och säg att du var först här också! ;P

Bilder från: Sheperd & Susannazacke

Chokladlyx

 

Hittade chokladklubbor på té-hörnan när jag var där senast. Det första som poppade upp i min skalle var att det skulle vara jäääämarns gött med lite varm mjölk. Riktigt lyxig varmchoklad! Det är väl bland det bästa man kan dricka efter man varit ute på en kvällspromenad eller har cyklat hem i isande kyla? Aaaop, jag skulle bestämt tro det!

Sitter och suktar efter varmchoklad när jag nyligt tryckt i mig 100 g marabou. Sunt tänk? Men en kvinna gotta do vad en kvinna gotta do. Man får väl faktiskt ha det som giltig ursäkt en gång i månaden?! I think!

ps.Jag ber om ursäkt för en urful illustration.
I brist på annat, liksom! 
(läs ritplattan som ligger hemma när jag är någon annan stans)

Julcravings!

 

Fick detta medlemsblad från Ellos igår. - "Tomten kommer tidigt i år".. Alldels för jäkla tidigt var min första tanke. Näe, ska det vara så tidigt så får det fasen va, var min andra. Sen klev jag mig själv på tårna idag. Jag har köpt en julgran. Yes, I did! Här har jag gått och klagat i två månader redan på att julen är på ingående men vem är först av alla i hela världen att köpa julgran?! Jo, jag - såklart! Längtar redan till jag får pynta den. Nu är jag redo. Julen - kom till mig! Kom!


hmmm!

 

Välutbildade apor alltså?! Det är det youtube har att bjuda på ifall något går snett?! Haha, det har var ju... hmmm.. Minst sagt annorlunda!

Nu är det time for bed!
Nightnight

klockmums

Den här skulle väldans gärna få pryda "lill-väggen" vi har i vårt vardagsrum. Gud så trevligt det skulle se ut. Sen skulle jag väldigt gärna bo närmare ett IKEA-varuhus än vad jag gör. Men det var ju det där med att man kan få allt här i världen. BOOORING!

Höstens mysfaktor!

 

Mmm, nu börjar det lukta riktigt gott. Hoppas det smakar som det luktar! Ska bara koka ihop en god sås och hacka ihop en rejäl sallad. Smaskens. Tur att jag sparade en skalad morot till Mikael som han kan knapra på när han vaknat. Han har nämligen en tendens till att vara väldigt hungrig (läs tjurig) när han vaknar efter en powernap. Nu har jag mitt på det säkra! :)

Trevlig kväll!

Födelsedagsrundan

Vi har instiftat en ny tradition i familjen. Eller, rättare sagt så har vi tjejer instiftat en ny tradition. - En mycket smart sådan för att skryta lite. När någon av oss fyller år så lägger varje person en slant i potten (gärna en större) också tar vi en runda på stan där födelsedagsbarnet får dagen att spendra exakt som denne vill så länge det innefattar att bränna de andras pengar. Kul kul kul! Tråkigt, tråkigt, tråkigt bara att det är 10 månader och 21 dagar kvar till min tur.

 

Bilder från lunchen under Maddos runda i Lördags trots att hon fyllde år i Onsdags (man får gärna vänta in den 25 ser ni!)

 

 

 

 

 

Jag är superdupersämst på att ta bilder under förfester och fester

men här bjuder jag på två stycken från kvällen då det vankades Cover Club

där slog vi klackarna i taket till "The Herreys"

 

 

 


Vaccineringstime

 

 

Hittade just detta på aftonbladets hemsida. Jag har hört mer negativt om det här jämarns vaccinet än vad jag har hört positivt. What to do?

 

Nu ska jag ut på byx-jakt med världens finaste! - "Men hallå, kommer du snart eller?"


UNDERBART!!!

Jag kom just hem från en utav dem roligaste kvällarna i heeeeela mitt liv. Utan att överdriva!

Jag har aldrig haft en sådan smärta i mina fötter någonsin. Jag tog liksom taxi hem från stan till Haga (2 kvarter) för att jag vägrade fortsätta gå i mina 13 centis. Mina fötter skulle gärna vilja lägga ut sig själv på tradera just nu. Dem skulle till och med BETALA för att få ny ägare. Någon som känner sig sugen? ...Någon som inte är så sugen på livet just nu är iaf Mikael som ska upp klockan 8 imorgon bitti eftersom han har öppning på jobbet... JOBBIGT VA?! Hehe, skadeglädje är den sanna glädjen!

Det känns inte som att min hals riktigt vill vara med heller. Har nog varken sjungit eller dansar så mkt  i hela mitt liv förut som jag har gjort ikväll. Visst har jag dansat så jag svettats, men ikväll har jag dansat så jag nästan hållit på svimma av värmen och nu stinker jag svett. Förlåt alla människor (killar) som innerligt trodde att jag skulle vara någon att gnugga sig uppemot. Jag kunde inte lukta bättre än såhär ikväll. Dock LÄTT VÄRT!

...Jaa, ifall det är någon som inte har förstått bilden så har jag haft förbannat roligt ikväll och jag har mina älskade systrar att tacka kvällen för.

Btw Hanna så funkar det med annat än max märkte jag och Mikael nu. Stekt potatis, bacon, ägg och vårullar med lite dressing (vi kunde inte hitta mer fett i vårt hushåll) och det gjorde verkligen susen.. En resorb på detta och jag skulle vara som ny... Men näe, all lycka i världen ska man väl inte ha?!

Smutsig som en gris ska jag krypa (bokstavligen) till sängen. Skulle hellre skjuta mig själv i fötterna istället för att stå på dem i duschen, Fett mycket mer värt att byta sängkläder imorgon. Den enda som lider är väl Micke, right?! Men något ska man väl måsta utstå efter 5 år? Så länge jag inte kommer med armhålan för högt upp mot näsan är det lungt för min del iaf! ...Det är huvudsaken! Inte ens en tandborstning ska få stå emellan mig och min sömn... - känns rätt motsägelsefullt att jag sitter här och skriver då?!

GOD NATT helt enkelt.. Vet ändå  inte vad jag snackar för goja!

Tack Robin 4 making this possible, man!

..Råkade säga en helt sjukt pinsam grej till taxisnubben. Han visste inte hur han skulle reagera.. HAHAHA! - Men det tar vi en annan gång i samband med lite bilder!

YES! en extra timmes sömn i natt! Så jäkla viktigt! Då kan jag med god samvete vakna kl 2 imorgon. Hehe!

...God natt, som sagt!

Toppenkväll!

Gud vad härlig kväll det har varit. Efterlängtat och mer än välbehövt. 5 timmars snack om allt mellan himmel och jord. En stor blöt puss till Sandström som gjorde det möjligt! :)


 

 

Imorgon blir det en riktig myyyyyysdag med världens bästa systrar och världens bästa mor på stan. Det ser vi bra mkt fram emot :)

Btw.. Jag kan inte sluta spela Darins version av Viva la vida.. DET ÄR SINNES! Fyyy fan vad bra! 100 ggr bättre än orginalet. Haha, som Sandra uttryckte det igår "orginalet lyssnade man bara på för att alla andra gjorde det".. Hehe! Så sant ;P Den satte sig inte för mig då. Men nu!... ÄLSKAR!!!


Grattis Agda 85!!

 

Vill bara gratulera en utav världens äldsta systrar - oj, bästa menar jag såklart! - på hennes alldeles egna dag. Nu är du officiellt närmare 30 än 20 ;) Men vad gör väl det? Du är lika bra för det :) Älskar dig i massor systeryster! Happy Birthday!

Tillägnat Sandrull!

Det här är kanske bland de roligaste av bloggar jag någonsin skådat. Sandra, det är som att du skulle ha gjort den själv. Nu kommer världen att förstå dig. Det är helt underbart! Helt genialt! Jag är fylld av glädje nu och kan somna gött i natt efter att ha fått det privilegium att kunna läsa denna blogg. aa, helt fantastiskt! Utan överdrift. Kika, för guds skull! NJUT!

Nattnatt

Låter rubriken va!

Dumt var det att inte stampa av skorna rejält igår när vi kom hem. Nu när jag gick upp barfota till hallen imorse så fick jag gåshud över hela ryggen när jag hörde och kände sanden under mina fötter. Jag vet inte varför men jag får värsta äckel-päckel-känlsan av det. Rysningar i hela kroppen. Lite som naglar rivandes längs den svarta tavlan. Men detta handlar alltså om torr sand under fötterna på stengolv. Eller när man tar på sig skor efter att man har varit på stranden en heldag. Hate it! ..Också måste vi ju nu dammsuga såklart. Hata må vara ett starkt ord men det räcker inte till när jag ska beskriva min inställning om dammsugning.

 

 

Idag är en riktig söndag. Även fast jag inte varit ute och slirat i helgen så känner jag mig alltid helspak på söndagar. Tror att min kropp är van vid att vara alkholförgiftad dessa dagar vilket gör att den är inställd på att gå in i ett visst läge. Känner mig som på bilden - vilket föreställer dagenefterkänslan av en dum 15 åring (jag) som spräckte skallen på avslutningskvällen i 9an. LÄCKER!!!

 

Diska, städa, vika tvätt, duscha, fixa, trixa.. Trodde jag själv att jag skulle hinna allt innan kl 17.15 då vi ska iväg till Isa för köttsoppa. Då trodde jag isåfall för mkt om mig själv. Det är ju som sagt en spak dag idag. Inte superwoman dag.

 


det blev en dag på stranden..

 

 

 

 

..298 bilder lyckades vi knapra ihop! Här är några.. Visst är han mums?

 


En härlig dag vid havet!

Idag blir en mysdag av dess like! :) Jag och Mikael ska ta med lite mat och åka till fläse (havet) och bara njuta av det härliga höstvädret! Skönt! Med följer kameran och båda objektiven för att jag ska få en chans att leva ut min kreativitet lite ;P Inte så jämarns roligt alla gånger i denna betongdjungel som vi bor i.. Näe, tacka vet jag en paus från det och högklackat också åker stövlarna istället på och skogsmullefejset. Nu blir det friskt luft och lite kyla så att man får känna att man lever :P ..Tur att jag köpte det där dunskrället häromdagen så jag inte behöver frysa röven av mig bara.. Så pass levande behöver jag inte bli!

 

På Fläse för 3 år sen... Tiden går fort när man har roligt!


Ananas åt folket!

 

Lagom till idol så sprätte Mikael den största ananasburken som förmodligen hela världen någonsin skådat. 1,8 kg ananas!! ETT KOMMA ÅTTA?! Det skulle ju tammtusan kunna mätta ett mindre samhälle. Vi åt typ 4 ringar var sen blev det, blöö.. Så vi har alltså.. hrmf, typ 1,5 kg ananas som står i kylen och väntar på att bli uppäten. Ananasparty någon? Jag står för ananasen.. Jag lovar!

 

Om ni inte riktigt kan sätta burken i sammanhang så kan jag säga att den lämnade quite some juice efter sig. Över 1 liter närmare bestämt (för dem som inte räknat ut det från netto till avrunnen vikt ;P ).. Så till ananaspartyt kan jag stå för mer än bara ananasen... Jag kan även bjuda på annanasdrinkar! Lovar!

 

 

Tror vi bör tänka oss för nästa gång vi köper anans.. Vi hade hysteriskt roligt åt den när vi hittade den på Willy's.. Så roligt att vi bara var tvugna att köpa den. Men vad har vi lärt oss av detta? Mjo, kanske att det inte bara är storleken som räknas! - Åtminstonde inte när det gäller mängd av konserverad ananas!


Friday!

Topp; forever 21 resten ASOS


Skulle inte tacka nej till att svänga mina lurviga i detta ikväll. Men icket! Istället vankas det hemmamys så att jag kan bli frisk från denna förkylning någon jämarns gång. Så min outfit för kvällen blir förmodligen mjukt och i tältformat. Skönt även det. Men vet inte om det går före alla gånger. I like glitter och glamour! Dem ser har sett min garderob vet nog vad jag pratar om! Eller rättare sagt... Dem som har sett min WALK-IN-CLOSET.. Höhö, var bara tvungen att få skryta lite!


SKOPORR

 

Jag tror att jag kan ha hittat bland dem snyggaste skorna någonsin.. Jupp, det stämmer nog! Dem där skulle jag gärna dryga ut min skohylla med. Gärna bara för att titta, känna och klämma lite på... Bara njuta!

 

Gaaah, måste nog börja lägga en tia om dagen i min "shoe-found" så kanske jag kan köpa dessa skor när jag är... hmm, få se... 93 bast som tidigast!

 

Jag hoppas verkligen att ekonomin jag har just nu håller i sig resten av livet. Vilket tur jag skulle ha då. NOT!!!

 

Pengar och skor. De värmer båda gött när man har dem! (hos mig är det iskallt!)


Fix och trix..

 

Kom över några bilder igår som jag tyckte var rätt fascinerande. Detta är alltså Holly Madison som hängt med Hugh Hefner i typ 5 år, ni vet?! Små, små ingrepp i näsa och läppar, en hel massa smink och några korkskruvar. Tänk att det kan bli så stor skillnad alltså?! Helt sjukt!

... Också ska vi inte glömma nämna ingreppet i brösten förståss!


 

Tänka sig vad människor går igenom för att bli "flickvän" till en 83-åring?!

Jaja, alltid skönt att få klaga och gnälla på andra ibland, va?! Nu till något snäppet roligare, åtminstonde för min del, så vill jag bara meddela att jag har köpt ett dunskrälle idag. Så nu ser även jag ut som en michelingubbe när jag går ut. Den ska invigas nu i en sen kvällspromenad med min älskade. Lovely! ..Bortsett från den isande kylan..

Jag har hittat det!!

 

Överst; "brunettbella och Pälsnils"
Underst; Emelie och Sandra a.k.a Stewie

 

Inte nog med att jag hittade Nils likhet i en utklädd Sandra men har inte jag och Isabella även några grymma likheter så säg? hehe



Min högsta önskan!

3 minusgrader var det när Mikael åkte till jobbet i morse. Det känns jäääävligt kallt! Men det är inget jämfört med vad som komma skall. -3 är ju värsta barnleken med vad som komma krypandes emot oss alldeles för fort. JAG VILL INTE! Hatar vintern. Hatar hela den osmickrande dunjackssäsongen. Hatar att inte kunna använda mina fina klackskor exakt när jag vill p.g.a dödsrisken för röven när det är halt ute. Hatar att hakan och käkarna fryser fast när man varit ute i två minuter vilket får dig att låta som någon som helt saknar tunga när du ska prata. Jag hatar att bli snorig när man tvingas gå in och ut ur den underbara värmen hela tiden. Jag hatar att vara överkänslig och kissa rakblad typ exakt hela vintern. Jag hatar att det är ett faktum att måsta andas i halsduken för att inte få köldskador i halsen, men istället får man dras med hår och ögonfransar som blir till is av ångan som stiger uppåt. Jag mer än hatar hur det sticker i dem stackars låren, fingrarna och tårna när man kommer in genom dörren. Och som om det inte vorde nog så är jag dunderful i mössa.

I can go on and on and on and on....

Min högsta önskan är att vintern kunde skickas på träningsläger till h-vetet för att få lära sig ett och annat. Lära sig att det är inget annat än värme som gäller fram över.

Nästa vinter... Då ni! Då ska jag allt visa vintern att han inte längre har övertaget om oss stackare som bor så nordligt som vi gör. Då ska jag göra revolt. Lämna dunjackan hemma, mössan som är så förbaskat osmickrande också ska jag ligga på någon jäkla strand (i värmen) och sippa drinkar. Då ska jag allt skratta dig i fejjan Herr Vinter!

En konstig person i mössa som jag hittade ute i -15 förra vinter som önskade att bli fotograferad för att slänga en hatisk blick till Herr Vinter. "DAMN YOU!" skulle jag hälsa!


I mitt dunderkloka huvud!

Jag tänkte på en sak nu till helgen som var och jag antar att jag inte är ensam om att tänka så. Jag hoppas att jag inte är ensam om det åtminstonde! ..För att komma till skott; När vi har något roligt inplanerat som ska hända kommande helg, typ en fest, en middag, man ska resa utomlands eller aa.. you get the picture! Så är det som att alla dagar fram tills dess inte längre räknas. Jag blir så exalterad att jag skulle lika gärna kunna skippa mån - fre bara för att få komma till den där lördagen som jag har som förvänting ska bli så jäkla skoj. Men vad jag då glömmer bort är att dem dagar jag mest tycker är i vägen för allt det roliga faktiskt är mitt liv. Dem utgör liksom 90% av min vardag och dem är minst lika värdefulla som dem andra.

Vet inte riktigt vad jag vill komma fram till.. Kanske att påminna mig själv om att leva varje dag. Eller rättare sagt att jag lever vaje dag. Man borde ta mer tillvara på tiden.

Idag har jag lagat 100 000 olika köttfärsmaträtter, känns det som, för att frysa in (jisses, vad vuxet det lät!) för att det ska bli lättare att få en regelbunden kost. Samtidigt som jag stått där och knådat och biffat och färsat så har jag drömt mig bort om framtidsplaner. Men Emelie vakna. Framtiden är inte längre bort än imorgon. Den blir inte längre bort än vad du gör det till..

Varför i friden gnetar man in sig i det trygga? Lev livet för tusan och ta vara på all tid du blivit välsignad med. Ta vara på varje sekund!

Med det sagt vill jag säga till mig själv -  flytta om du vill flytta och gå inte och vänta in rätt tillfälle för när fan kommer det att dyka upp egentligen? Våga leva för tusan!

Har är några få men värdefulla ögonblick från det senaste som fått mig att känna att jag lever iaf. Det som formar mitt liv. Måste bara se till att ta för mig mer av det. Yesbox!!






 




Drull!

 

Förresten.. Är inte Sandra a.k.a Stewie Griffin skrämmande lik en allvarlig "Storstadspjoken" i denna utstyrsel? Haha, helfestligt skulle jag vilja uttrycka det som iaf! ...Med nappflaskan och allt! Klockrent!


Show some love and appreciation!

Vissa människor får mig att bli riktigt avslappnad och känna att jag inte behöver ligga dem till lags exakt hela tiden, utan man blir uppskattad precis exakt som är. Man bli liksom omtyckt oavsett brister och negativa/mindre bra egenskaper. Man får använda sina "jämarns" uttryck utan att få ett höjt ögonbryn som respons och jag får dra mina urusla skämt som jag inte begär att någon ska skratta åt utan bara att dessa person inte ska vilja gräva ner sig för att visa hur uselt det faktiskt var. De ger istället ett skratt av medlidande som säger att: "jag fattar verkligen inte ett skit av ditt skämt men du är så söt när du drar dina skämt som stinker tråkigt redan innan de ens är sagda".  Man kan även dra skämt som man tillsammans kan vika sig av skratt av. Man har tillåtelse att prata i tid och otid utan att det blir pinsamt och man får skratta åt exakt vad man vill och man berhöver inte om man inte vill. Oavsett vad man gör eller har gjort så blir man inte dömd för denne vet innerst inne vem och hur man är som person. Man behöver inte sitta på samma värderingar och åsikter utan istället bollar man tankar emellan varandra för att kanske få andra infallsvinklar på saker. Sånt är skönt tycker jag! Eller, självklart tycker nog alla att det är skönt när man upptäcker såna människor i ens omgivning men det jag vill säga är att jag verkligen uppskattar det :) Jag tror att dessa personer redan vet vilka dem är så jag vill bara ge er en stor blöt puss helt enkelt. Show some love and appreciation!

..Så, då var det gjort!

Btw.. En utav dessa nalkas hemåt inom en snar framtid (Om några fjuttiga månader åtminstonde!).. Hemåt för att faktiskt komma hem och stanna ett längre tag. Heerligt!

Nu ska jag dra på mig långfillingar och mjukisar, en massa tjocka tröjor att ha under min tunna jacka och mina nyinköpta vantar som är så fina att jag smäller av (äger tyvärr inte någon mössa, den fick lämna plats åt annat i  min smällfeta resväska påväg hem från London) också ska jag promenixa till Teg och hämta Mikaels vinterjacka så han slipper gå i sin tunna, tunna, tunna sommarjacka hem från jobbet ikväll då termometern visar 0. Tänkte att det kunde vara mysigt att överraska honom och gå hand i hand hem i en och samma handske  på hemvägen sådär en fredagskväll som denna. (det får dock bli hans för jag ska då tammetusan inte töja ut min när jag endast ägt dem i 5 timmar). Sen blir det hem för att laga något gott att äta till massvis med tända ljus också blir det nog en tripp till familjen efter det. Det lät som en ypperlig fredagskväll för mig :) Idol, vad är det liksom? (måste se på tv4-play imorgon). Sen taggar vi inför en mer fartfylld lördagskväll imorgon!

Trevlig helgers!

igelsorg

Igår när vi svängde in med bilen på Haga så körde Mikael över en igelkott. Jag såg den när den var två meter framför oss och skrek till sedan kändes ett litet gupp när bakdäcket passerade. Det tycker jag var hemskt. Fick dåligt samvete och värsta ångensten. Jag bad Mikael köra tillbaka för att säkerställa att den inte plågades på ngt sätt. Happ, vi körde tillbaks och svängde runt ett varv i rondellen för att åka tillbaka in på vägen. När vi sakta, sakta, sakta kör emot den så ser vi att den rör sig lite.. "ååååh, nu måste jag köra över den igen, den kan ju inte ligga där och plågas". Jag får om möjligt mer ångest och ber honom vänta ett tag eftersom den rör på sig ganska mycket men vi ser inget blod eller så. Efter en minut börjar den sedan trippa iväg igen, lite skakigt men utan något blod eller så. Wiiihoo!!! It's alive! För visst borde den inte ha tagit skada då? Även om det låter konstigt och fysiskt omöjligt? Han kanske hade  den en pansarsköld eller något för den såg då ut att må finfint. Det kändes iaf skönt att inte behöva somna med ett mord på axlarna.

Sen åkte vi hem och såg ett avsnitt av Grey's vilket gjorde att jag tvingades somna med döden i bakhuvudet iaf. Varför fortsätter man att plåga sig själv med den där serien för? Jag är inte nog stark mentalt för det. Jävla skit att Amerikat ska vara så förbaskat bra på att få en att storböla. Allt från Extreme Home Makeover till Americas funniest homevideos. Inte för att jag kan erinera mig att jag tjutit åt det sistnämnda men jag skulle säkert kunna men min instabilitet. Jag är nog värre än 2 kärringar med PMS och 4 gravida tillsammans.

... BTW så läste jag just "Kissies" blogg för första och sista gången i mitt liv. Vill bara varna känsliga läsare. Jag må vara ett känslomässigt vrak men vilket typ av vrak hon är... aa, det kan jag tyvärr inte sätta fingret på. Stackarn!

Sickness..

Ikväll har jag, Sandra och mamma - som så många andra svenskar förmodligen redan hunnit med på senaste - sett flickan som lekte med elden. Betyg? - GRYM! Lätt de bästa svenska filmerna som gjort enligt min mening. Men om Micke får have a say in it delas prispallen med inte mindre än.... hundtricket?! Haha, så fascinernade vad man lär sig om människor varje dag. Det var bland det sista jag trodde om honom. Att han gillar Agnes musik och filmer som hundtricket.. Det kanske är den omtalade duschscenen med Skarsan som han gillar med filmen? ;P

Började må asdåligt idag när jag tränade. Åkte hem och vilade bort illamåendet men nu har halsen börjat ta strid. FANS FAN! Jag som alldeles just har blivit frisk? Har ju tammetusan legat sjuk i två veckor nyligen. VARFÖR ALLTID JAG?! Blööö.. Men det är väl smällar man får ta så fort man vistas utomhus efter att arbetslösheten brutit ner immunförsvaret totalt. Jag kanske borde ta med en tom burk och fylla med nysningar och hostattacker av människor jag möts av på IKSU imorgon under träningen för att ta med hem och kunna öppna ibland för att bygga upp immunförsvaret igen sakta men säkert.. Inte så jäkla dum men en jämarns äcklig idé! Huga!

Näe, lite päronsaft som kurering och sedan gosa ner sig under täcket låter inte så fel också får vi hoppas att halsen har läkt till morgondagen då simning står på schemat.


Immortality

Min älskade var i Grekland för 3 år sedan. Vi var sådär galet nykära (hallå, ni hade varit tillsammans i 2 år tänker ni - soo?! tänker jag!) och en vecka kändes som en evighet. Han spenderade nog mer tid med att sitta på msn eller smsa med mig än vad han spenderade med sin mor. - Det hade nog blivit billigare om jag var med om vi säger så! Hur som... En dag när han var okontaktbar var han med sitt resesällskap och badade i floden Styx. Floden där Gudinnan Thetis doppade sin son Akilles för att göra honom odödlig.. Ni vet akilleshälen? Myten säger ju som känt att ett dopp i den floden ska göra en odödlig. Om Mikael är odödlig efter sitt dopp har vi ju ännu inte fått svar på men det är nog bara jag som någonsin kommer att få veta det i sådana fall eftersom jag också fått min chans till odödlighet. 1,5 liter Styx-vatten i en petflaska kom han nämligen hem med för min räkning... Han ville att vi skulle vara odödliga tillsammans. Nåå, nördigt tänker ni - Måå, är han inte absolut finast i världen, tänker jag?! :) Min allraste raraste, underbaraste! ♥

Nu ska vi se ett avsnitt utav en gemensam favoritserie. Jag älskar att höra hans absoluta asgarv. Innerligt och hjärligt. Då blir jag lycklig!

Puss och god natt!

Babe i Grekland när han var 16. Sötnöt! ...Tur dock att han åtminstonde blivit liiiite mer man med åren! ;P




Min lördag!

Har fått smisk på fingrarna för att jag segar mig... Dåligt av mig! buuuhu!

Har just ätit bland de godaste middagarna i mitt liv. Vem har sagt att inte jag kunde laga mat, va? Mike mår så hiskeligt över att han alltid har varit "mästerkocken" och gjort godast såser och bla bla bla... Men nu måste även han trots sina kunskaper buga sig inför mig. Det känns bra. Jag är bäst! ...Men det var väl kanske ingen nyhet? höhö

Har haft en helmysig dag med systra mi som jag även ska spendera kvällen med. Jag, Sandra, Mikael, Pontus och Nicklas med en "oversizead" kortlek och en jälva massa bra musik på högsta volym.. Kan det sluta bättre? I just love my family!  

Hela syskonskaran! ♥


RSS 2.0