springeliding & björnsvenskestammen

 

Det är full vår i Oslo vilket är meget skönt må jag si! Enda nackdelen är ju bara att jag mina vana trogen är sjuk. Varit borta från jobbet i en vecka. Blev sjuk lagom tills att Mikael började jobba efter sin matförgiftning. Vi gick bara om varandra här hemma. Men jag är glad att jag fick en rejäl förkyning istället för en allvarlig matförgiftning som han tyvärr drabbades av. Jag ser mig dock som såpass frisk nu (läs: less på att vara sjuk) att jag tog mig ut på en låååångpromenad i förrgår och njöt av bra vårväder.

 

Vi var även ute och såg Den svenska björnstammen igår som spelade här i Oslo. Riktigt bra faktiskt! Totalt galna och kanske inte sjukt sammansvärjade men dom gjorde det bra!

 

Andra spelningar att se fram emot i det närmsta blir alltså Rihanna, Christina Perri och James Morrison.. HUR AWESOME?

 

Appropå awesome!! Äre någon som har sett den här (johanna)? :D

 

Twilight in my HEART!!

 

 


Sponatinet kan man si!

Torstein frågade mig på lunchen om jag hade några planer för kvällen.. - "Njaa, typ hem, en powernap, laga mat, se film - förhoppningsvis bara det". Ändrade planer kan vi säga! Mikael skickade ett sms en timme senare och inte långt därefter det var det konstaterat - vi drar en spontantur (jag, Mikael, Jakob, Danne & Andy) till Göteborg för att se Caotico spela ikväll. Lugnt my ass! Men det kan nog bli väldigt trevligt! Nu; boka hotellrum för natten, packa en väska med typ inget annat än ett par rena trosor och en jäkla massa alkohol.. Om någon annan skulle se min väska skulle dem tro att jag planerar för en trosren walk of shame imorgon.. Skönt att inte det är fallet iaf!

Jisses, kom hem från jobbet för 10 min sedan och ska dra om en kvart igen! När blir man för gammal för sånt här?

Meget göy!

 

Här pappsen, här har du anledningen till varför du ska handla på Ica framför Coop! Haha, så jävla roligt! Humor i världsklass skulle jag vilja kalla det.

RSS 2.0