Dagen idag..

..Började med lite stek i solen samtidigt som baben ringde runt och dealade med olika bliglasmästerier eftersom vi fått vår vindruta krossad. Det är surt! Ingen bil på typ 1,5 vecka med andra ord vilket blir trögt när man blivit förslappad naaanting av simplisiteten med bil. Men som tur var så stod ju moppen på teg och bara väntade på att få bli använd, så den fick bli avdammad för att ta oss ut till Mediamarkt där det inhandlades onödiga förnödenheter och ett rejält impulsköp, men av ett mycket roligt slag!

Förstår inte hur jag klarat mig utan mp3/ipod sedan vi flyttade hemifrån, vill säga sedan oktober. Nu är jag mer än lycklig över att äntligen ha en i min ägo igen! Och något som jag är så otroligt pepp på att packa upp så jag knappt kan hålla fingrarna i styr (måste vänta till micke slutar jobba, blö, blö, blö, han vill också vara med!!) är vår Bamboo som blev det förmodligen bästa impulsköpet någonsin trots att det kostade sin slant. Guuud vad kul! - Ett digitalt ritbord som gör att allt går direkt in i datorn när du sitter och kluddar runt. Jisses så roligt vi ska ha tillsammans :)

Nu ikväll har jag McFlurrat med Hanna & Emelie! Alltid lika trevligt att få tjattra på om allt och ingenting :) Tack för ikväll!







Sååå.. Nu är det bäst för Mikael att han tar sitt pick och pack hem från jobbet, annar tror jag bestämt att jag måste inviga vår nya love på egen hand! ....I'm waiting!

Pusshej!

Blodgivning!

Gårdagen spenderades mestadels liggandes halvdöd och helyr i sängen. Den dag jag i 4 månaders tid gått runt och gruvat mig för hade nämligen kommit till sist. För 4 månader sedan gick det bra när dem tappade mig på nästintill en halvliter blod trots det faktum att jag är extremt nål och "blod-utanför-kroppen-rädd". Men den här gången gick nog allt annat än smärtfritt. Dumt av mig var det att ligga och snegla på gubben brevid mig när han hade blodet sipprandes ut ur armen och ner i påsen och veta att exakt samma sak händer mig just nu, och riktigt dumt var det av mig att ligga och smygkika på de som låg mitt emot och lämnade blodplasma. Det resulterade i att jag hann gå 15 tappra steg bort till Mikael som satt och väntade utanför innan jag svimmade. När jag efter någon minut vaknade upp så mådde jag mer illa än nååågonsin förr. Då kände jag att snart... Snart jävlar kommer det! Vinglade mig iväg bort mot toaletten och lutade den kallsvettiga pannan mot spegeln efter att jag slutit ögonen för att inte behöva se mitt likbleka ansikt och mina numera lilagrå läppar. Efter två omgångar spya och en kanelbulle och banan för att få igång blodsockret senare så stapplade vi oss mot bilen för att köra hemmåt och sen blev jag liggandes i sängen. Halvdöd och helyr. Helyr och halvdöd. Ont i armen.

Aldrig igen!
Men det var iaf en bra tanke och framför allt en förjävla bra insats trots att jag är den mest nålrädda och se-blod-rädda människan i världen. Jag tycker att jag borde lärt mig något av att jag svimmade när jag i 7e klass lämnade blod på skolan för att få en biobiljett. - Ung och dum var jag då men igår växte jag fan upp och blev vuxen.

Inse dina gränser Emelie.
Inse!

Det här blir aldrig av igen.

Nu ska jag och Mikael trösta oss med att förhoppningsvis köpa en TV innan vi börjar städa, städa, städa.. också fortsätter städa.

Bravur och minst 1000 eloger!

Jag har alldeles just upptäckt the beauty of Spotify. Jag säger bara såhär; I'm head over heels! Jisses! Frälst är vad jag är. Geni är bara förnamnet på personen som kom med denna briljanta idé. Äntligen någon som förstår mig och mina behov av att revolutionera mänskligheten (även om jag var sist med att upptäcka och faktiskt förstå hur bra detta). Om jag fick sitta här från och med nu och 3 dagar i sträck så kanske jag skulle kunna komma ner på jorden igen och inte bara skutta runt på molnen i Spotifyhimmelen. Men jag måste ju faktiskt erkänna att för tillfället så föredrar jag Spotifymolnen. Inget illa menat till Emelie som jag ska möta upp på stan om 45 min. Och heller inget illa menat till alla LD05CF-are som ska träffas ikväll. Det ska faktiskt bli kul. Riktigt kul! Var ju sidådär 1 år sedan vi slog våra kloka huvuden ihop senast.

Bakisjobb imorgon i 40 graders värme... - CAN'T WAIT!!!

Här är det torrare än torrast!

Hujedamig! Jag förstår inte hur människor hittar varken tid eller ork för att blogga när man stiger upp i ottan och sedan jobbar halva dagen. Idag har det varit lyx för min del. Jag fick sluta kvart i fem. Hörde ni det?! - Kvart i fem! Jag kan aldrig erinera mig att jag slutat så tidigt en vardag på detta jobb förr.. Lyx! Också är jag faktiskt ledig en dag den här veckan, annars brukar det bli sisådär var 10onde dag. Det känns som jag har flyt. Blir ju nästan bortskämd. Men man ska väl inte klaga antar jag (hur många tänker just nu på "Afasi & Filthy") eftersom man ändå har jobb när vi befinner oss i det läge vi gör och för det är jag min chef evigt tacksam.

Såå.. Vad har hänt sen senast då? ..Jag tror det är lättast att låta bilderna speak for them själva. - Enjoy!

     
     
             
 

Då är ju frågan varför bara vissa är klickbara inte riktigt löst än.. Men bättre detta än ingenting?! Eller är det bara för mig dem inte går att klicka upp, kanske?! Jaja - who gives a shit?!

Mina fötter luktar skunk efter att ha jobbat barfota i corcs sedan kl halv åtta i morse.

Nu ska jag äta middag med min älskling!

Puss


Ni är hans blivande fans!



Har jag världens grymmaste lillebror eller vad? 15 år, knappt torr bakom öronen men ändå så grymt bra ;) Kameramannen kan ju också få lite cred för att.. aa för att han är så söt helt enkelt - Helt klart två utav de bästa grabbsen ever! Puss på er

Kameramannen + er kommande idol - jag lovar!

Och om ni bara visste hur mkt roligt jag har loppisfyndat idag :)) Materalisten numero uno som jag är så blir jag sådär lagom varm och lycklig inombords. Men innan jag gör något annat så ska nu ska jag och min älskade sambo grilla lite och om jag hinner sedan så blir det förhoppningsvis lite möbelomklädnad. Ni får la se!

Såpbubblor!











Fick bli oretuscherat och jävligt men det var iaf en mängda trevlig kväll igår som ni goa människor ska ha tusen tack för :)


En bra start på en bra vecka!

Have I become one of them? Ni vet så som jag vid starten av denna blogg lovade att jag aaaaldrig skulle bli. Bloggarna som uppdaterar varannan vecka eller så ni vet?! - Herrejisses! Skämmes tammetusan..

Men oj vilka tappra människor det finns där ute som kikar in var dag för att se om något nytt har hänt. Men här står det mer stilla än... aaa, än stillast helt enkelt! Just nu så händer det inte så mycket mer annat än att det är jobb och desperat lägenhetssökning på gång. Tråkigt är ju bara att vi börjar trivas såååå bra i vår nuvarande lägenhet, MEN - det finns alltid ett men - den är ju som sagt en jäkla dungeaon. Vi bara måste upp ur underjorden. Men då vår lägenhet nu är så jäkla fräsch och fin så känns det som att våra krav på standard är skyhöga. - Eller så kan det tänkas att det bara är ursäkter för att få bo kvar här? Vi bor ju trots allt rätt så flott på en förjäkla bra hyra här. Var sak har fått sin plats nu och även om det är ett visst antal möbler som skulle behöva målas om så är det faktiskt fint numera. Vi har äntligen börjat få ordning och vem i hela världen vill då egentligen börja om på ny kula? - They must be crazy!

Har haft en trevlig kväll ikväll med en nyhemkommen Isberg och Hanna. Lite mysigt parkhäng i ett allt för osoligt väder så kvällen fick fortsätta vidare i min underjordiska lägenhet. Trevligt, trevligt! - Denna vecka är att se fram emot :)

Börjar dagen imorgon med att åka till moster och myser lite (läs; extremt mycket) med en nykläckt liten kusin. Finns det nå goare eller? - Njäe, skulle inte tro det! MYSPYS :) Framemot kvällen imorgon väntar förhoppningsvis utgång... Så länge jag känner mig nog pigg och kry!

Idag gjorde jag iaf en upptäckt.. Kate förstörde nog trots allt inte skrivaren, haha! Nu ikväll när jag packade upp min nyinhandlade och skulle sätta in bläckpatronen så insåg jag att allt såg förmodligen mycket värre ut än vad det faktiskt var. Men men.. Det räddade mig som sagt från att ha så mycket övervikt på väskan att den skulle gå som cargo så vad gnäller jag i? I slutändad så tjänade jag faktiskt hela 50 kr på det också - inte illa pinkat!

Nu ska jag avrunda innan detta blir odrägligt långt och så ska jag krypa ner under täcket och invänta min fina, underbara älskling som borde vara på ingående vilken sekund som helst! :)

...Jag måste ju bli bättre på det där med kameran känner jag!

Puss & kram



RSS 2.0